Společně

682 43 0
                                    

Kylo spěchal k výtahu. Odboj útočil. To mohla být šance, aby ji odtud dostal. Musí ale najít toho zrádce Finna nebo toho nafoukance Damerona. Netušil, ale že se mu přání splní tak rychle. Jakmile se otevřely dveře, stáli tam oba dva ještě s nějakou dívkou. Okamžitě proti němu pozvedli zbraně. Kylo otráveně protočil oči v sloup a jedním mávnutím ruky odhodil jejich zbraně stranou a zavřel za sebou výtah.

"To jako vážně?" Prones chladně. "Kdy vám dojde, že mě prostě nemůžete jen tak zastřelit."

"Síla zvyku. Ale kvůli tobě tu dneska nejsme." Prohodil Poe.

"Vím, proto vás hledám. Musím ji odtud dostat. Není tu v bezpečí." Chvíli bylo ticho.

"Taky ji chceme chránit. Před tebou." Neodpustil si poznámku Finn.

"Nepotřebuje chránit přede mnou, ale před Huxem. Nevím komu se dá věřit. Organizuje tu menší převrat. Snaží se ke mě dostat .......  přes ní." Poe s Finnem si vyměnili pohledy. Rose došla trpělivost a prolomila bariéry.

"Protože ji máš rád?" Kylo k ní stočil pohled, ale z jejího výrazu mu bylo jasné,  že nemusí odpovídat. Usmála se. Finn jen zakroutil hlavou a Poevi spadla brada.

"Dobře, dobře, myslím, že na to teď není čas." Zdůraznil Finn. "My ji odtud dostaneme, jen nám řekni, kam jít to teď vedou." Kylo se zamračil. 

"Jak vedou? Nechal jsem jí hlídat. U sebe." 

"Teď jsme ji viděli, jak ji někam vlečou." Pokračoval Finn.

"Hux." Procedil Kylo skrz zuby. 

"Můžeš se sní spojit?" Zareagovala Rose. Okamžitě se soustředil na jejich spojení a bylo mu jedno, že ho ostatní pozorují. Ani se s ní nesnažil spojit jen v myšlenkách.

"Rey,....slyšíš mě?" Neozvala se.

"Co budeme dělat. " Začal vyšilovat Finn.

"To, že ji neslyším ještě neznamená, že nedokážu vycítit kde je." Okřikl ho Kylo. Znovu se soustředil. Pátral. Patro po patru a hledal působení síly. Našel ho.

"Je někde u reaktoru v technických místnostech. Půjdu pro ni." Zmáčkl tlačítko výtahu.

" Rose, ty zařiď loď, ať je připravená. My půjdeme se Renem." Sdělil ji Poe. Kylo se na ně otočil, ale než stihl cokoliv říct Poe ho předběhl.

"Nevíš, co na tebe chystá, ani kolik lidí má, podle toho, co si nám řekl. Třeba se ti bude hodit odlákání pozornosti. Ani my z toho nejsme nadšení, ale děláme to pro ni. Jako ty. " Kylo mu musel ač nerad dát za pravdu.





Světlo a tma (Reylo)Where stories live. Discover now