Réka x Karakter (special)

1K 98 65
                                    

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. kis részek veleeem yey, kértétek szóval nem tudtam ellen állni. ^^

megtudhatjátok mennyire extra vagyok sokszor :'( 

nem akarnátok velem járni, bahhahahahhaha


Oikawa

Mérhetetlenül megharagudtam Oikawára, hiszen eléggé depressziósnak tűnt mostanában és egyáltalán nem volt hajlandó róla beszélni, így aztán beleuntam abba, hogy várok rá és felkerestem. Kócosan nyitott ajtót, mire furán néztem rá.

"Így várod a barátnődet, Shittykawa?"

"Tsk, mit akarsz? Mondtam, hogy nem akarok beszélgetni most.."

"Ez volt két hete. Mi lenne, ha beszélnénk? Nem nagy ügy, hogy kikaptatok ezen a meccsen, majd a következőn jobb leszel, nekem meg amúgy is te vagy a le-"

"HAGYD ABBA!"

"Tch, oké, tudod mit? Akkor öld meg magad, majd egyedül felnevelem a gyerekünke-"

"NINCS IS GYEREKÜNK."

"De majd lesz. Szóval, egyedül majd felnevelem a kis Kókuszt, és az életben nem fogom hagyni, hogy röplabdázzon, vagy hogy ufókat kergessen.."

Oikawa döbbenten nézett rám, majd mélyen a szemeimbe nézett.

"AKKOR BIZONY KÍSÉRTENI FOGLAK ÖRÖKRE, ASSZONY!"

Kuroo

El sem hittem, hogy már az első nap behívtak minket, mert Fahéj, a kislányunk verekedett. Jobban mondva, megvédte magát. Leültünk az igazgató elé, aki rosszallóan ingatta a fejét.

"Ez a maga tartás itt nem megengedett!" fakadt ki egyből.

"Miért, hiszen csak megvédte magát, nem igaz? Tudtommal más kezdte el bántani az én lányomat!" érvelt Kuroo a hallottak alapján.

"Igen, de ez tarthatatlan!"

"Egyetértek" vágtam rá. "Ez óvoda, vagy az éhezők viadala?" firtattam ironikusan, vigyorogva, mire Kuroo lepacsizott velem.

"Komolyan? Maguk szerint ez vicces?" kérdezett rá az igazgató.

"Már magában az a vicc, hogy sikerült egy normális gyereket csinálnunk!" jegyeztem meg, mire Kuroo egyetértően bólogatott.

"Bizony, rohadt jó szülők vagyunk!"

"A lányuk lilásra harapta a társa karját, mert megmerte pöckölni.." mondta az igazgató nyomatékosan.

"ÉS? CSAK PRÓBÁLTA MAGÁT MEGVÉDENI!"

Kacchan

Fogalmam sem volt, hogy miért mentem bele abba, hogy egy idegbeteg majommal menjek el randizni, de jó mókának tűnt, hiszen addig akartam idegesíteni, amíg fel nem robban, de szó szerint. Amikor a mozi jegyeket vettük, furán néztem rá.

"Biztos, hogy ezt a filmet akarjuk megnézni? Nem fogsz tőle félni úgy, mint a múltkori horroron amire beültünk, szívem? Akkor is hozzám bújtál és egy hétig nem aludtál fény nélkül.." magyaráztam kissé hangosan, aminek köszönhetően mindenki rajta nevetett. Megvettük a jegyeket, majd a fülembe súgott.

𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 ☆彡𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now