◤A legjobb ♡ Miya Atsumu ◢

2K 124 84
                                    

* HEELLL FUCKING YAS, ISTENEM KÖSZÖNÖM, HOGY KÉRTETEK AZ ÉLETEMMEL, ANNYIRA AKARTAM MÁR VELE ALKOTNI EGY KIS SZÖSSZENETET, TENKJÚ A KÖVI ASAHI LESZ MIVEL AZZAL LÓGOM MÁR EGY IDEJE, TSÓK *

* fel a kezeket, aki még mániákusan imádja Ariana Grandét és tűkön ülve várja az új albumááát*

* fel a kezeket, aki még mániákusan imádja Ariana Grandét és tűkön ülve várja az új albumááát*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Boldog voltál. A lehető legboldogabb Miya Atsumuval, aki a világ legeslegédesebb pasija volt, természetesen ezt csak te tudtad elmondani róla, de nem érdekelt, hiszen mindig az volt a lényeg, veled hogyan bánik, viszont ő a tenyerén hordozott akárcsak egy hercegnőt. Menthetetlenül szerelmes lettél belé, hiszen minden megvolt benne, amire csak vágytál egy fiútól. Az se zavart, hogy nem ért rá a hét minden egyes napján, hiszen fontosnak tartottad, hogy mindkettőtöknek meglegyen a tere és azzal foglalkozzon, ami fontos neki. Neki a röplabda volt ez, amit lelkesen támogattál. 

Aztán egy nap csak arról hallottad pletykálni a diákokat, hogy mennyire bejön neki az új csaj, aki a te osztályodba jött mellékesen. Az egész suli ettől zengett, sőt, akadtak olyanok is, akik már shippelték..

Borzasztóan érezted magad és haragudtál valahol, mert mi van, ha így van? Mi van, ha te kevés vagy neki? 

Azon a napon még az eső is rá zendített. A legtöbb diák nap végén kifelé özönlött, de te szomorkásan bámultál kifelé. Nem volt kedved megindulni, nem csak azért, mert pocsék kedved volt, hanem mert esernyőt sem voltál képes magaddal hozni. 

"Ohh, te még itt vagy (T/N)?" szólt boldogan Tsumu.

"Aha" vágtad rá flegmán.

"Ohh, úgy tűnik valaki nagyon morcos. Gyere, menjünk át hozzám és nézzünk valami béna filmet. Mit szólsz?" 

"Kihagyom."

Atsumu immáron eléd állt.

"Csináltam valamit?" kérdezett kétségbeesetten. "Vagy valaki megbántott? Ki volt az? Szétzúzom!" találgatott előszeretettel, kezeibe véve arcodat, de te eltoltad magadtól.

"Ohh, itt a gerlepár?" avatkozott közbe Osamu.

"Tch, te miért vagy még itt?" mordult fel Atsumu.

"Gondoltam kisegítelek. Nem hallottad mit pletykálnak? Csak arról beszélnek, hogy belezúgtál az új csajba és mindenki már gondolatban összeboronált titeket, gondolom nem érintette valami jól (T/N)t" magyarázta Osamu. "Háláld meg majd valamivel, Tsumu, most mennem kell" mondta, s azzal kifelé rohant.

"Igaz ez?" vont kérdőre.

"Ezt inkább én kérdezném."

𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 ☆彡𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now