◤Pszichó ♡ Tomura◢

1.5K 128 31
                                    

* whoa nehéz olyannal írni, akit amúgy annyira nem csípek. ne lepődjön meg senki reader chanon, ez így lett kérve xd tomurán se, hogy nincs úgy ereje és egyszerű halandóxd *

* még hitoshival is kértek ilyen pszichopatás cuccost azt is meg kéne alkotnom, lel *

* még hitoshival is kértek ilyen pszichopatás cuccost azt is meg kéne alkotnom, lel *

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tomura ha maga elé kitűz valami célt, az élete árán is képes azt teljesíteni. Ha valamit a fejébe vesz, sehogy sem fogja lebeszélni róla, senki. Ez veled is így volt. Egyáltalán nem ismert téged, csak látásból, de ahogy meglátott a megszállottad lett. Minden infót megtudott rólad a kulisszák mögött, sőt, néha még esténként követett is hazáig. Képes volt minden lépésedet figyelni, amíg szépen elő nem készítette a nagy napra a dolgokat. Mindig is akart egy olyan embert, aki lehetne a háziállata, jobban mondva a kutyája. Akit ha bánt, mindig hűséges marad hozzá és boldogan farok csóválva várja otthon. Benned látta ezt a lehetőséget, így szó szerint elkészített neked egy ketrecet a pincében. 

Egyik este, amikor hazafelé sétáltál akkor is követett. Hangosan hallgattad a zenét, és elég fáradt voltál ahhoz, hogy kissé óvatosabb legyél, így hát ahogy beért a járdán hátulról kapott el és arcodba nyomott egy kendőt, onnantól pedig minden elsötétült.

Később erős fény villanásra ébredtél fel. Lassan pislákoltál, de amint feltűnt neked, hogy egy ketrecben ébredtél, egyből kipattantak a szemeid. Egy topban és rövidnadrágban ültél a hideg vasból készült ketrecben. Megláttál lejönni a lépcsőn egy kék hajú, magas embert, akinek az arcát egy kézfej takarta el. Közeledett hozzád, de te inkább hátráltál a ketrec végébe. Leguggolt elé, majd elvette azt a kézfejet. 

"Ohayoo (T/N) chan. Jó sokat aludtál!" derült hangjától kirázott a hideg.

"Hogy kerültem ide? És honnan tudod a nevemet?" fakadtál ki dühösen.

"Nem számít. Tudod miért vagy itt?"

"Ki akarsz velem fejleszteni valami kenőcsöt, amitől nem lesz ilyen száraz a bőröd? Tudod, elég lenne, ha csak egyszerűen normálisan hidratálnál é-"

"Fogd be" szólt rád erélyesen, már már sértődötten. "Látom beszédes vagy. És valahogy azt is, hogy meg kell téged nevelni. Eddig nem vagy valami jó kiskutya!"

"Kiskutya?" nevettél fel, majd komolyba váltottál. "Tudod mi az az eap?"

"Eap?"

"ELHÚZHATSZ A PICSÁBA!"

Félmosolyra húzta a száját, majd kiegyenesedett.

"Milyen harcias. Jobb, ha tudod, hogy csak úgy éled túl, ha olyan leszel, mint egy engedelmes házőrző!"

"És ha nem akarom túlélni?"

"Szeretnéd, ha most megölnélek? Mert megadhatom neked ezt a kérést, viszont, nem ígérem, hogy gyors lesz. Ezer féle módon kínozhatlak meg, ha nagyon felhúzol.. " közölte veled a lehető legkomolyabban. Izzó tekintete lelkedig hatolt, legbelül pedig megijedtél, így megadtad magad, ő pedig lelépett.

𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 ☆彡𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now