◤Az a csók ♡ Todoroki◢

2.6K 291 46
                                    

Nem akartad elhinni ezt az egészet. A suliban hírre ment, hogy, még életedben nem randiztál senkivel, sőt, nem is csókolóztál.. de hogy minek köszönhető ez? Hát, inkább kinek? A barátnődnek, aki azt gondolta, ha világgá kürtöli majd segít rajtad. A dühtől szinte fortyogtál, hiszen nem véletlenül nem történt meg ez még. Egyáltalán nem akarsz velük semmiféle kapcsolatot, hiszen mindegyikük ugyanolyan kegyetlen, hazudozós, figyelem hiányos, nagyképű manipulálós szörnyeteg.

Szünetben a suli folyosóján araszoltál szépen előre, de eléd állt a leginkább nem kívánatos személy, aki létezik. Lassan néztél fel rá.. ostoba Todoroki.

"Jó reggelt, (T/N) chaan" üdvözölt derűsen, fülig érő mosolyával.

Mikor köszönt ő neked bármikor is?

"Hello" szúrtál oda flegmán, fintorogva.

"Miért vagy ilyen csípős már korán reggel?" firtatta zavarodott nézéssel.

"Mit akarsz tőlem?"

"Ohh, hallottam a pletykákat és gondoltam megérdeklődöm tőled, hogy igazak-e!" vigyorgott önelégülten.

"Én meg mondjuk azt szeretném tőled megérdeklődni, hogy tetszene-e ha az öklöm a képedbe repülne?"

"Milyen kis harcias, ez igazán tetszik... viszont, mindig gyönyörűnek gondoltalak.. bár, ez igaz lenne a belsődre is?"

"Tch. Szállj le rólam, ha nem akarod, hogy a nővér szobáján végezd, vili?"

"Addig pedig nem állok ám le, míg el nem jössz velem randizni!"

"Azt lesheted, hogy olyannal menjek randizni aki azt gondolja magáról, hogy ő a suli szupersztárja, aki arrébb lökne a tükörtől, csak hogy lássa saját magát.. nem érdekelnek öntelt alakok, értettél?"

Todoroki füledhez hajolt és lágyan belesuttogott.

"Bebizonyítom, hogy nem ilyen vagyok és hogy egy csók után belém habarodsz!"

Elpirultál, de mire észbe kaptál ő csak kuncogott rajtad. Próbáltad volna megütni, több-kevesebb sikerrel.

Becsöngettek.

Minden erőddel igyekeztél az órára koncentrálni, de teljesen felhúzott az emlékkép az előző incidensről. Mit képzel magáról ez a majom?

****

Másnap betértél a suliba, padodat pedig körülvette jó pár rózsa csokor ami természetesen attól a seggfejtől jött. A lányok olvadoztak, míg te hányni tudtál volna. Todoroki megannyi lányt megszégyenített már azzal, hogy mindenki előtt kosarazta ki őket.. még is mit akarnál egy ilyen alaktól?

Semmit.

Kinéztél az udvarra, s ahogy megláttad, neki kidobáltad a virágokat az ablakon át és igyekeztél eltalálni velük azt az óriási képét.

Két nap múlva...

Csoki bonbonok az asztalodon. Kinyitottad az egyiket, amiben egy kis üzenet volt. "Nem láttam még nálad gyönyörűbbet". Forgattad a szemeid. Miféle gyenge bók ez? A csokit viszont megkóstoltad. Ahogy elérte ízlelőbimbóidat a hányinger kapott el. Ki eszik manapság kávés csokit? Dühösen dobtad ki ezt is a kukába, de gondoltad magadban, leszel olyan naív és megkóstolsz egy másikat, hátha annak jobb íze lesz. Abból is kiesett egy kis cetli. "Tudom, hogyan vélekedsz olyan fiúkról, mint én, de mindig is csodáltalak téged azért, aki vagy."

𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 ☆彡𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now