◤Baka ♡ Hyde ◢

2K 186 15
                                    

Pár hete, hogy szakítottatok Hydével. Kicsit furcsa érzés volt számodra ez, hiszen az első szerelmed volt, és hála az égnek, nem is csúnyán váltatok szét, hanem megbeszéltétek, hogy talán így lesz a legjobb. Legalábbis, te állítottad ezt, hiszen kezdtél kételkedni az érzéseidben iránta. Eleinte úgy vélted jó megszabadulni némi tehertől, ami egy kapcsolattal jár, de idő közben kezdtél rájönni, hogy talán hiba volt amit tettél. Hiányzott az a pozitív viselkedése, ráadásul az is, hogy törődjön veled, vagy az ő hangját halld utoljára, mielőtt lefekszel és ő legyen az első gondolatod, amikor reggel magadhoz térsz.. Még is, annyira szívesen elmondtad volna neki, hogy tévedtél, de büszkeséged egyáltalán nem hagyta és az is közrejátszott, hogy féltél a visszautasítástól.

Így hagytad, hogy ülepedjen benned.

De..

Még is hogyan, ha minden egyes nap látnod kell a suliban?

Természetesen ezen a csodás tavaszi napon sem volt másképp. Elpakoltad gyorsan a cuccaidat, felkaptad táskádat és sebtében rohantál kifelé, hogy véletlenül se futhass vele össze. Utad az udvarra vezetett, ahol egy padon ülve kezdted majszolni kedvenc édességedet, hátha enyhítheti a stresszt és bánatot ami épp benned dúlt.

"(T/N) chaaaaan" sipítozta a neved barátnőd, aki a távolból rohant feléd.

Próbáltad volna kapálózva, fenyegető mutatványokkal jelezni felé, hogy fogja vissza magát. Eredménytelenül.

Megállt előtted, térdére támaszkodott és lihegett.

"Híreim vannak" közölte veled nagy nehezen.

"Mifélék?" firtattad kissé durcásan és ölbe tetted kezeid választ várva.

"H-Hyde és egy furi csaj együtt csi-csinálnak valami projektet! Tudtad volna, ha megvártad volna az óra végét!" 

Szíved fájdalmasat dobbant mellkasodban, még sem mutattad ki érzelmeid.

"Na és? Ez már nem az én dolgom" felelted közömbösen.

"Tutira? Azt mondtad, hogy hiányzik, nem?"

"Hiányzott" javítottad ki azonnal.

"Hmm, hát jó.. de ha még is így van, szerintem még most közöld vele. Nem hibáztathatod, ha összejön majd mással, miközben rájöttél mi is igazán fontos.." intett óvva barátnőd aggodalmaskodva.

"Oké" zártad le ennyivel ezt a kínos témát.

Furdalt a kíváncsiság, hogy ki lehet az a bizonyos lány, így nap végén bent maradtál és a kémia terem felé vetted az irányt. Szerencsére az ajtó némileg nyitva volt, így óvatosan kukkantottál be. Hyde mosolygott. Boldognak tűnt mellette. A lány az utasításait követte, akit szebbnek véltél saját magadnál is. Rózsaszín hosszú haját csak lóbálta, zöld szemei csillogtak, ajkai hívogatónak tűntek és az alakjával sem volt semmi probléma. Csak úgy rebesgette a szempilláit bármikor, amikor Hyde megkérte valamire. Hyde felkapta a fejét és az ajtó felé nézett, de gyorsan reagáltál és visszahúzódtál.

Csak ne vegyen észre, csak ne vegyen észre..

"(T/N)?" szólt utánad meglepetten Hyde.

𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 ☆彡𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now