♛32♛

2.5K 92 10
                                    

Celý víkend jsem byla zavřená v pokoji a vylézala jen v akutních případech, kdy jsem měla hlad. Zítra je pondělí což znamená že uvidím Thea. Nejsem z toho nadšená jelikož je to dost otrava s ním někde být. Obzvlášť ve škole kde se na něho lepí každá holka. Když chci jít na záchod tak musí jít se mnou a to je děsně trapné. Vždycky čeká za dveřmi záchodu a já mám chuť se spláchnout. Nevím co na něm všechny holky vidí. S Paulem jsme si provolali celou noc a já se cítila opět šťastná. Mám kluky ráda ale nic se nevyrovná starému kamarádovi který o vás ví vše. 

***

,,Pokud nevstaneš do 5 minut tak to půjde po zlém" Louisům hravý hlas se nesl pokojem až k mému uchu. Během několika sekund jsem byla na nohách, protože při vzpomínce na to kdy jsem Louise neposlechla a skončila jsem politá kýblem ledové vody mě polil strach že by to udělal znovu. 

,,Theo je tady do 30 minut tak s sebou pohni" mrkl na mě a opustil pokoj. Rychle jsem se osprchovala a oblékla si černé džíny s vysokým pasem, bílý crop top a černou koženou bundu. Vlasy jsem si vyžehlila a nechala volně. 

,,Pohni si" zavrčel otráveně už asi po páté Theo který stál mezi dveřmi pokoje a čekal až si dodělám make-up. 

,,Vždyť už jdu" řekla jsem stéjně otráveným hlasem jako on. 
***

 Paul : Nechceš si vyrazit? 

Zabrnění v mé kapse mě vytrhlo z myšlenek o tom jak nudná je tato hodina. 

Cass : Jsem ve škole. 

Paul : Nevadí. Vyzvednu tě za 10 minut. Buď před školou. 

Tohle mi chybělo. Naše útěky ze školy. Podívala jsem se na Paula který ležel na lavici a spal. Perfektní šance na to se ztratit. Tiše jsem se zvedla z místa a odešla ze třídy. Učiteli jsem řekla že se mi udělalo zle a jdu domů. Chodbami jsem proběhla sprintem a zastavila se až před dveřmi do školy. Na parkovišti už stál Paul. Rozběhla jsem se k němu a objala ho. 

,,Co podnikneme?" zeptala jsem se během toho co jsme nastupovali do auta.

,,Nech se překvapit" mrkl na mě hravě a my vyjeli z parkoviště. Po 10 minutách cesty jsem si všimla černého Range Roveru který jel za námi. Hned jsem věděla čí je. Se strachem v očích jsem se otočila na Paula. 

,,Paule. Musíš teď dupnout na plyn" díval se na mě chvíli jako na blázna ale pak mě poslechl a zvýšil rychlost. 

,,Co se děje?" nakrčil obočí. 

,,To auto za námi jede už nějakou dobu a já vím komu patří. A pokud nás chytí tak to nedopadne dobře" vysvětlila jsem mu rychle a doufala že se v tom nebude rýpat. Zabočili jsme do rozbořené ulice. Nikdy jsem tu nebyla. Okna zničených baráků byly buďto vybité nebo zadělané dřevem. Nikde nebylo živé duše. 

,,Sakra" zaklel Paul a praštil rukou do volantu. 

,,Co se stalo?" otočila jsem se na něj a pak to uviděla taky. Tato ulice byla slepá. Na konci jsme museli zastavit. 

,,Zůstaň tady. Vyřídím to" pohladil mě Paul a než jsem ho stihla zastavit tak vystoupil z auta.

,,Počkéj!" vykřikla jsem a vyskočila z okna. Harry zastavil kousek od nás a vystoupil. Z jeho výrazu jsem mohla poznat že zuří vzteky. Mé oči sklouzly k jeho pravé ruce ve které držel zbraň. 

,,Harry ne" vykřikla jsem a postavila se ochranitelsky před Paula. Harry se k nám dostal rychlými kroky a surově mě chytil za rameno a odstrčil od Paula. 

,,Hele. Chlape nevím o co tady jde ale nech nás na pokoji" Paul dal ruce do obranného gesta. 

,,Víš co jsem ti říkal" sice se Harry díval Paulovi do očí ale byla jsem si jistá že mluví na mě. 

,,Že jestli odejdeš tak mu vystřelím mozek z hlavy. Doufám že ti to za to stálo Cass" napřáhl ruku ve které držel pistol a namířil Paulovi na čelo. 
,,Harry prosím ne" vzlykla jsem a chytla ho za paži. Snažila jsem se sklopit jeho ruku ale měl moc velkou sílu. 

,,Harry. Udělám cokoliv. Nech ho být" trhavě jsem se nadechovala a zvažovala své možnosti. 

,,Je pozdě Cass" pousmál se a ani se na mě nepodíval. Rychle jsem žduchla do Paula a postavila se před něho tak že teď hlaveň mířila na mou hlavu. 

,,Harry prosím. Už nikdy neodejdu. Slibuju" šeptla jsem poraženě a setřela si slzy z tváří které ale rychle nahradili nové. Jeho oči se zabodli do těch mých. 

,,Jdeme" spustil paži podél těla a otočil se. 

,,Mám tě ráda" objala jsem Paula rychle a rozběhla se za Harrym.

,,Je ti jasné že pokud porušíš svůj slib tak už to takhle dobře nedopadne?" pootočil se na mě a já přikývla.

,,Jestli se s ním ještě jednou uvidíš tak do něho vystřílím celý zásobník" Mé srdce se roztříštilo na milion kousků a já měla pocit jakobych umírala. Doslova jsem mohla cítit jak mé srdce krvácí. 

***

,,Jsi v pořádku?" vyhrkl Niall jakmile jsme prošli dveřmi. Byli tu všichni. Niall, Louis, Liam, Zayn, Theo a samozřejmě Harry který stal těsně za mnou. 

,,Jdu do pokoje" šeptla jsem a setřela si nové slzy co mi tekly po tvářích. 

V pokoji jsem si sundala bundu a šla do koupelny. Začala jsem si napouštět vanu a sedla si na okraj. Nemůžu už takhle dál žít. Nemůžu se vidět s mámou a teď už ani s Paulem. Harry mě nesnáší a udělá vše proto aby mě zničil. Necítím se tu jako doma. Chci si najít kamarády a chodit do města. Chci být volná. Vešla jsem do pokoje a z poličky vzala flašku vodky a z kabelky tabletky od bolesti co jsem dostala když jsem si vymkla kotník. S těmito věcmi jsem šla do koupelny, kde jsem si následně i v oblečení sedla do vany. Vymáčkla jsem si do dlaně 8 prášků a chvíli na ně koukala. Voda už byla skoro po okraj. Opřela jsem si hlavu o kraj vany a začala zapíjet prášky vodkou. Jeden po druhém dokud se mi nezačínali zavírat oči a já necítíla jak se má hlava dostává pod hladinu. Strach ze smrti mě pomalu opouštěl a má duše ji vítala s otevřenou náručí. 

HARRY
,,Ty jsi ho zabil?" zeptal se Liam jakmile Cass zmizela ve dveřích svého pokoje. 

,,Ne. Ale neměl jsem k tomu daleko" sedl jsem si frustrovaně do křesla a kousal se do rtu.

,,Víš že ti tohle nikdy neodpustí?" založil si Niall ruce na hrudi. 

,,Já vím. Ale není to pro ni bezpečné"
,,Opravdu Harry? Opravdu to pro ni není bezpečné nebo jenom nedokážeš unést to že je šťastná kvůli někomu jinému?" neodpustil si Louis poznámku. Věděl jsem moc dobře že má pravdu. Nesnáším ten pocit když se díky němu směje a kvůli mě jen brečí. 

,,Kluci?" šeptl Theo a já se na něj otočil. Stál u dveří a díval se do schodů. 

,,Co je?" promnul jsem si tvář a díval se na jeho nechápající výraz který se pomalu měnil na vyděšený. 

,,Tak co je!?" vyštěkl jsem a postavil se. Udělal jsem pár kroků k němu abych se podíval na to co tam vidí. 

,,To je voda?" šeptl Louis a ukázal prstem na podlahu po které tekla voda. Po schodech tekla voda která se hromadila pod schodami u našich nohou. A v tom mi to došlo. Cassidy.

,,Kurva" vykřikl jsem a rozběhl se po schodech nahoru.

Queen ♛Where stories live. Discover now