♛14♛

2.9K 103 0
                                    

5 dní. Přesně 5 dní už probíhá můj výcvik. Musím uznat že je to těžší než jsem myslela. Mám samé modřiny a škrábance. Momentálně se plížim lesem za Harrym. Aby jste pochopili. Učí mě momentálně plížení. Takže můj úkol je připlížit se k němu aniž by mě slyšel. 
,,Ruce vzhůru" zasmála jsem se jakmile jsem stála za Harrym. Harry se otočil se svým neutrálním výrazem a hlasitě si povzdechl.

,,Vsadím se že tě slyšeli i kluci ve vile. Musíš se plížit jako kočka. Potichu. Né jako medvěď. Znova" protočil očima a otočil se ke mě zády. Takhle je to pořád dokola. Otráveně jsem si povzdechla a rozběhla se do lesa. Zkusila jsem to jak nejlépe jsem uměla. 
,,Ne. Takhle to nejde. Jsi hrozně hlasitá" ozval se Harry když jsem byla v půlce cestě k němu. 

,,Já na to seru" vykřikla jsem a změnila směr trasy. Tentokrát do vily. 

,,Kam si myslíš že jdeš?" chytl mě Harry za loket a prudce otočil.

,,Do vily! Mám toho plné zuby!" vyštěkla jsem a škubla rukou.

,,Stejně nemáš na to být v gangu!" zařval a já mu ukázala prostředníček. Ještě něco křičel ale to už jsem neslyšela protože jsem se rozběhla do vily.

,,Tak jak šel trénink?" usmál se na mě Liam jakmile jsem vběhla do vily.

,,Ani se neptej" zkopla jsem si z noh tenisky a šla do obýváku. Zarazila jsem se jakmile jsem uviděla blondýnku v křesle. Jakmile mě viděla vstala a přišla ke mě blíž.

,,Ahoj. Ty musíš být Cassidy já jsem Elena ale říkéj mi Ellie" usmála se a napřáhla ke mě ruku. 

,,Těší mě Ellie" lehce jsem stiskla její ruku. 

,,Musela jsem se přijet podívat na novou skoro členku" zasmála se a já si ji pořádně prohlédla. Její blond vlasy ji spadaly těsně pod prsa, její hnědé oči mě sledovaly a její srdcovité rty byly zkrouceny do přátelského úsměvu. Byly jsme stéjně vysoké. Měla vypracovanou postavu a celkově byla hrozně krásná. Z mého přemýšlění mě vyrušilo boucnutí vchodových dveří. 

,,Ahoj Harry" zamávala mu Ellie. 

,,Nazdar" odpověděl a já slyšela jeho kroky za mnou. Zastavil se v těsné blízkosti mých zad a já cítila jeho horký dech na mém odhaleném krku. Projel mnou zvláštní pocit a na krku mi naskočila husí kůže. 

,,Za hodinu vyrážíme do baru tak se běž nachystat" zatleskala Ellie nadšeně jako malé dítě a já přikývla a odešla do pokoje. Po sprše jsem si vyfénovala a natočila vlasy. Pro změnu jsem si dala do vlasů černou mašli a vrhla se na vybírání oblečení. Chvíli to trvalo ale byla jsem se svým výběrem spokojená. 

,,Cassidy!" ozvalo se klepání na dveře a následný křik mého jména

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Cassidy!" ozvalo se klepání na dveře a následný křik mého jména. 

,,Ano?" zakřičela jsem nazpátek a nasoukala se do sukně. 

,,Můžu?" 

,,Jo" zasmála jsem se a Ellie vešla a následně zavřela dveře.

,,Sluší ti to" mrkla na mě. 

,,Děkuji. Tobě taky" řekla jsem po pravdě. Měla na sobě třpytivé tričko a černé legíny. Ellie si sedla na postel a já ke kosmetickému stolečku. Zatímco jsem se líčila jsme si povídali jako kamarádky co se znají už od školky. 

,,Holky. Jdeme" zařval přes celou vilu Liam a my se zvedli a šly dolů. 

,,Wow. Cass sluší ti to" usmál se na mě Niall a já se na něho usmála. Oblékla jsem si ještě koženou bundu a rudé lodičky. Jeli jsme zase dvěmi auty. 

,,Co si dáte?" usmál se na nás s Ellie barman jakmile jsme přišli k baru. Kluci seděli v boxu a my jsme se nabídli že zajdeme pro pití. 

,,14x vodku" kývla na něho Ellie a hodila na bar bankovky. Barman nám podal tác s pitím a my šli zpátky ke stolu. Po třech panácích se Ellie zvedla že si jde zatančit. Kluci si objednávali dál a dál. Já na ně jenom koukala protože jsem se nechtěla opít a skončit s hlavou v záchodové míse. V kabelce kterou jsem měla položenou na klíně mi zavibroval mobil a tak jsem ho vytáhla. Jedna nová zpráva. 

Neznámé číslo : Máme Ellie. Jestli ji chceš ještě někdy vidět tak přijeď do opuštěného skladu v centru. Jestli to řekneš klukům rovnou ji zastřelím. 

Mé srdce začalo splašeně bít. Očima jsem projela parket. Ellie opravdu nikde nebyla. 

Queen ♛Where stories live. Discover now