♛23♛

2.5K 94 3
                                    

Dneska jsem se vzbudila s obzvláště dobrou náladou. Zítra je Silvestr a já se těšila jako malé dítě.  Ve spodním prádle a krátkém bílém župánku jsem seběhla schody do kuchyně odkud se ozýval smích a hlasy kluků. 

,,Dobré rá-" zasekla jsem se v půlce věty kvůli neznámé osoby stojící v kuchyni. Vysoká, štíhla blondýna která mě propalovala modrýma očima si mě prohlížela s neskrývaným pohrdavým výrazem. Stála tam jako by znamenala něco víc než ostatní. Už teď vím že ji nebudu mít ráda.  
,,Ahoj. Já jsem Taylor" natáhla ke ruku s odporně růžovými nehty. Nebyla mi vůbec sympatická a její hlas by se dal přirovnat k škrábání nehty o tabuli. 

,,Cassidy" kývla jsem a jemně ji stiskla ruku. Pak jsem ji obešla a sedla si ke stolu na jedinou volnou židli. Na prázdný talířek jsem si dala palačinky které byly uprostřed stolu a potřela je nutellou. Už jsem se chtěla pustit do jídla ale vyrušilo mě odkašlání. Zvedla jsem zrak k Taylor která stála vedle mě s džusem v ruce. 

,,Mohla bys?" ukázala na židli na které jsem seděla. 

,,Prosím?" nadzvedla jsem jedno obočí. 

,,Můžu si sednout?" usmála se falešně a mě málem vypadly oči. 
,,Sedím tady snad já, ne?" zamračila jsem se. 

,,Hosté mají přednost. Nemám pravdu?" podívala jsem se na kluky kteří vypadali zaraženi stéjně jako já. 

,,Si tu židli třeba sežer" zvedla jsem se prudce a společně s talířkem vyšla na terasu kde jsem se usadila na gauč. Pozorovala jsem vlnky které se líně válely na břeh a snažila se uklidnit. 

,,Taky ji nemám rád" vyrušil mě smích. Pootočila jsem hlavou na Nialla a usmála se na něho. Niall si sedl vedle mě a pohodlně se opřel do sedačky.

,,Kdo to vůbec je?" založila jsem si ruce na hrudi. 

,,Harryho dlouholetá kamarádka" uchechtl se a já nechápala. 

,,Spali spolu a mám pocit že i stále spí" vysvětlil a mě vyletělo obočí až na vrch hlavy.

,,Ona by ale chtěla něco víc" pokračoval a já kývla hlavou. 

,,Takže Taylor je zamilovaná do Harryho?" zeptala jsem se a Niall přikývl. 

,,A Harry do Taylor?" zkousla jsem si spodní ret a trochu se bála odpovědi.

,,Neřekl bych" mykl rameny. 

,,Mám žízeň" usmála jsem se a odešla do kuchyně. Všichni stále seděli u stolu a ani si mě nevšimli. Tedy až na Taylor. Ta mě pozorovala jako svou kořist do které každou chvíli zatne své drápy. Otevřela jsem polici kde jsou skleničky a snažila se natáhnout pro jednu sklenici. Vzhledem k tomu že jsem malá tak se mi to nedařilo. 

,,Harry? Mohl bys prosím?" otočila jsem se na Harryho s výrazem naprosté chudinky která jinak každou chvíli umře žízní. Harry se pousmál a vstal od stolu. Elegantně se kolem mě protáhl a podal mi skleničku. Stála jsem opřená o linku takže jsem měla jeho hruď přímo před očima. 

,,Tady" usmál se a položil ji vedle mě. Nenápadně jsem se podívala na Taylor která byla vzteky rudá a zabíjela mě pohledem. 

,,Děkuji" šeptla jsem a nalila si do skleničky džus. Následně jsem odešla zpátky za Niallem. 

,,Nemáš žízeň?" položila jsem před něj sklenici. 

,,Myslel jsem že-" zasekl se v půlce věty a pak mu došlo že jsem to udělala jen abych naštvala Taylor. 

      ***

,,Jdeme do vody ne?" ozval se z verandy ten otravný hlas. Momentálně jsem ležela ve své posteli a koukala na filmy. Její hlas mě ale vyrušil. Zvedla jsem se z postele a vyšla na balkón. Můj pohled padl na Taylor v černých plavkách a slunečních brýlích. Měla dokonalou postavu. Mnohemkrát lepší než já. Kluci se po chvíli rozběhli za ní a šli do moře. Já stále stála na balkóně a pozorovala je. Dívala jsem se na Harryho tetování kterých rozhodně nebylo málo a snažila se vyluštit jejich význam. V tom se naše oči setkaly. Asi si všiml že na něho civím. Jen se zasmál a kývl mi abych šla za něma. Nesměle jsem přikývla a šla do pokoje kde jsem se převlékla do bílých dvoudílných plavek. Do ruky jsem si vzala velké černé lehátko a šla za němi. 

,,Ale, ale. Kdo se našel" zasmál se Niall. Jen jsem na něj vyplázla jazyk a lehla si na lehátko. 

,,Nejdeš plavat?" ozval se Harry a opřel se o kraj lehátka. 

,,Chci se opalovat" mykla jsem rameny. 

,,Měla by ses zchladit" zasmál se a kývl s lehátkem jakože mě shodí do vody.

,,Harry! Ne!" smála jsem se a snažila se udržet na lehátku. 

,,Harry má pravdu. Měla by ses zchladit" zasmála se škodolibě Taylor a obrátila lehátko vzhůru nohama tudíž mě shodila do vody. Přísahám že voda kolem mě musela vřít. Vynořila jsem se z vody a vyhledala ji svýma očima. 

,,Copak?" zamrkala na mě očima a ohrnula spodní ret. 

,,Ty jedna krávo zmalovaná!" začala jsem řvát a plavat k ní.

,,Tohle si odneseš!" zařvala pro tentokrát ona a začala se ke mě přibližovat. Liam byl ale rychlejší a chytl ji. Chtěla jsem k ní doplavat a vytrhat ji všechny vlasy ale dvě silné paže mě zastávili. Harry mě vyzdvihl za pás nad vodu tak abych nemohla pokračovat v plavání a chystání se zabít tu blonďatou kreáturu.

,,Pusť mě!" začala jsem kolem sebe kopat a máchat rukama.

,,Stačí" zařval Harry a otočil si mě k sobě čelem. Jeho dech narážel do mé tváře. Za to můj dech byl zaražený hluboko v plicích a já se nedokázala nadechnout. 

,,Stačí" zašeptal a jeho stisk na mých bocích povolil. Ještě chvíli jsem se vpíjela do Harryho očí než jsem se odhodlala otočit se. K Taylor jsem vyslala nepřátelský pohled a pak opustila moře. Tohle ji neprojde. 


Queen ♛Kde žijí příběhy. Začni objevovat