♛9♛

3.6K 115 3
                                    

Pořádně jsem se tu rozhlédla. Pečlivě posekaná zelená tráva, okrasné keříky, květiny a stromy. Velký dvoupatrový dřevěný baráček. Tedy spíše vila. Prosklený obývak na který jsem viděla už z venku. 

,,Jdeš?" zeptal se Niall. Až teď jsem si všimla že kluci už moje kufry odnesli dovnitř. 

,,Jo" šeptla jsem a vešla do dveří. Na levo byl obývák. Bílý obrovský gauč, velká plazmová televize, krb a obrovský křišťálový lustr. Na pravo byla velká kuchyň z černého mramoru. Udělala jsem pár kroků do kuchyně. Obří americká lednice, plno skříňek, 2 trouby a velký černý kuchyňský bar s 6 barovýma židličkama. 

,,Pojď. Ukážu ti zbytek" zavolal na mě Niall z obýváku. 

,,Tady je jídelna" pronesl vznešeně a otevřel černé dveře.  Moje pusa se trochu pootevřela v úžasu ale jakmile jsem viděla že si mě Niall prohlíží tak jsem ji zavřela. 

,,Tady každý den jíte?" ukázala jsem na obrovský stůl kolem kterého bylo mnoho židlí.

,,Ne. Většinou jíme v kuchyni. Tohle je jen pro speciální příležitost" nejvíc mě uchvátili ty dva křišťálové lustry co vyseli nad jídelním stolem  a čtvery dveře na balkon. Nechápu proč tolik dveří.
,,Aha" ještě chvíli jsem se tu rozhlížela a pak opustila místnost. 

,,Co je tam?" ukázala jsem na dveře na konci chodby. 

,,Tam je bazén" Bazén? Tak přece to tady nebude možná tak strašný. 

,,Pojď" popohnal mě Niall do černého a naleštěného schodiště. Ocitli jsme se v druhém patře. Bylo tu spousta dveří. Niall mi začal ukazovat jednotlivé dveře a říkat čí pokoj se tam skrývá. Takže kluci tady bydlí spolu. 5 kluků a jedna holka? To není fér. Naproto živě jsem si v hlavě představila to jak se budu muset dívat na fotball protože jsem jediná proti. Nad čím to přemýšlím? S něma se na televizi dívat nebudu! Nesnáším je za to že tu musím být! 

,,A tohle je tvůj pokoj" zastavili jsme se na konci chodby. Niall vzal za zlatavou kliku hnědých dveří a otevřel je. 

,,Jestli se ti nelíbí můžeme ho změnit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Jestli se ti nelíbí můžeme ho změnit. Stačí říct" mrkl na mě a vešel doprostřed pokoje. 

,,Ne. Je krásný" otočila jsem se okolo. Vážně se mi líbil. 

,,Támhle je koupelna" ukázal na černé dveře a já přikývla. 

,,Tak až se vybalíš tak přijď za náma. Budeme dole" s tímhle zavřel dveře pokoje a odešel. Všechno jsem si musela prohlédnout. Obrovská postel, 2 křesla vedle postele a malý stoleček, lenoška, černý stůl, kosmetický stoleček a velká skříň s zrcadlem. Můj kufr stál u postele společně s batohem a longboardem. Asi po půl hodině jsem měla všechno vybaleno. Koupelna byla velká a opět černá. Velký sprchový kout, záchod a umyvadlo s obrovským zrcadlem. Převlékla jsem se do černých legín a bílého tílka. Vlasy jsem si stáhla do copu a sedla si na postel. Chtěla jsem zůstat v pokoji do konce mého života ale můj žaludek to viděl jinak a doprošoval se pozornosti. Po chvíli přemlouvání se jsem vyšla z pokoje a zamířila dolů. Kluci seděli v obýváku a o něčem diskutovali. 
,,Přece jen jsi přišla" usmál se Niall jakmile mě zaregistroval. 

,,Jo. Mám hlad" mykla jsem rameny. 

,,Za chvíli by měla přijet pizza tak si mezitím sedni" s povzdechem jsem si sedla do křesla. Obývákem zavládlo ticho a všichni na mě upírali zrak. 

,,Asi máš hodně otázek" Liam prolomil ticho a já přikývla. 

,,Tak se ptej" dodal a já přemýšlela kde začít. 

,,Kdo byl ten chlap a kde je teď?" tahle otázka mě vážně zajímala. 

,,Poslali ho z gangu se kterým soupeříme v jak to říct." odmlčel se na chvíli Liam a přemýšlel. 

,,V tom kdo ovládne Londýnské podsvětí?" v tu chvíli jsem se málem zadusila smíchy. 

,,Na základce jsem měla hodiny náboženství. Takže mi chcete namluvit že chcete ovládnout říši mrtvých duší? Proboha. Já tu nejsem jenom s vrahy ale i s blázny" spráskla jsem ruce k sobě a podívala se na ně. Vypadali docela dotčeně. 

,,V náboženství to možná znamená říše mrtvých duší" odmlčel se pro tentokrát Harry a pobaveně se na mě podíval. 

,,Ale tady v mafii tomu říkáme ovládnutí všech gangů, nelegálních obchodů a tak dále" dokončil a já na něj zírala jako na zjevení. Po pár sekundách jsem jen zatřepala hlavou a přešla k další otázce. 

,,Kolik vás je dohromady?" 

,,Kolem 80" to číslo mě docela zarazilo. 

,,Kde jste vzali peníze na tohle?" rozmáchla jsem ruce a ukázala tak kolem sebe. 

,,Dárek od šéfa" 

,,Kdo je váš šéf?" 

,,To ti nesmíme říct" založila jsem si uraženě ruce na hrudi. Zase tajemství. Chtěla jsem něco namítnout ale domem se rozezněl zvonek. Pizza. Vyskočila jsem z křesla a chystala se otevřít dveře ale Zayn mě stáhl za ruku zpátky. 

,,Co je?" nadzvedla jsem jedno obočí a čekala na odpověď která se mi nedostala. Zayn přešel ke dveřím a s rukou na zbrani kterou měl za opaskem se podíval kukátkem na dveřích. Pak dveře otevřel a převzal si pizzu. Když se vrátil zpátky hodil po mě krabici se salámovou pizzou. 

,,Díky" otevřela jsem krabici a vzala si z ní jeden kousek. 

,,Pravidlo číšlo jedna. Neotvírej dveře" pronesl Zayn jakoby o nic nešlo a zakousl se do svoji pizzy. 

,,Proč ne? A proč jsi držel tu zbraň? Byl to jen poslíček s pizzou" uchechtla jsem se. 
,,Zlato. Jde po nás půlka Londýnského podsvětí takže ti radím aby jsi dveře neotvírala pokud tedy nechceš skončit s uřízlou hlavou" mrkl na mě drze. Do čeho jsem se to dostala? 

Queen ♛Where stories live. Discover now