♛36♛

2.4K 86 5
                                    

Už jsou to dva týdny co Harry poprvé usl po mém boku. Teď v mé posteli spává každou noc a já už si na to začínám zvykat. I na jeho otravné kontrolování každého mého kroku. Svým způsobem je to roztomilé. Jak se stará, jak tancuje jen v teplákách u sporáku a jak -.
,,Neslintéj tak" zasmál se Harry a já s sebou škubla, div jsem nespadla z barové židličky na které jsem seděla. 

,,Já neslintám" zamračila jsem se. 

,,Jak myslíš" mykl rameny a postavil přede mě talíř s palačinkama. 

,,Dobrou chuť" mrkl na mě a pustil se do své porce. 

,,Pokud chcete stihnout školu tak by jste si měli pohnout hlemýždi" okřikl nás Liam už asi po třetí. Ano dnes jdu opět do školy. Ještě pár dní jenom s Harrym a hráblo by mi. 
Po snídani jsem se šla převléct do černých ryflí, bílého roláku a černého kabátu. Seběhla jsem schody dolů kde už čekal Theo. Rychle jsem ho objala a nazula si boty. Za ty 2 týdny jsme se s Theem docela dost spřátelili. 

,,Budeš na ni dávat pozor" zašermoval Harry Theovi výhružně prstem u obličeje.

,,Ano" odfrkl si Theo. 

,,Nespustíš z ní oči" pokračoval Harry dál. 

,,Já vím. Já vím. Říkal jsi mi to dneska už asi padesátkrát" prokroutil Theo očima a já se jim začala smát. Bylo vtipné je pozorovat. 

Po příchodu do školy jsem si samozřejmě vysloužila pár pohledů ale jinak to bylo dobrý. Po třech vyučovacích hodinách se mi začalo chtít na záchod. 

,,Jdu na záchod" šeptla jsem k Theovi který si čmáral něco do sešitu a zvedla se.

,,Jdu s tebou" postavil se a já myslela že mě picne. 

,,Kam si myslíte že jdete mladý muži?" okřikl Thea profesor.

,,No. Já. Nikam" Theo si zase poraženecky sedl a já dostala šanci na chvilku soukromí. 
Vyšla jsem ze třídy a volně se procházela po chodbách. Konečně. Procházela jsem kolem knihovny když se otevřely dveře a něčí ruce mě vtáhli dovnitř. Po otevření očí jsem zjistila že to byla Emma. Jsem mrtvá. Je po mě. 

,,Zdravím Cassidy" ušklíbla se a já měla knedlík v krku. 

,,Nemusíš být tak vyděšená. Vím o všem. O tom že stále bydlíš u Stylese a jeho poskoků a že se velmi dobře bavíte" mrkla na mě.

,,Emmo já-" chtěla jsem něco říct ale ona mě přerušila.

,,Nemusíš se bát. Můj bratr byl idiot. Vlastně jste mi udělali laskavost. Díky jeho smrti se nemusím s ním dělit o rodinnou firmu a všechno dědictví bude mé" usmála se jako sluníčko na hnoji a mě problesklo hlavou jak někdo může být rád za smrt někoho z rodiny. 

,,Ale teď k věci. Ty a já jsme odteď rodina takže kolem mě nemusíš chodit po špičkách" napřáhla ke mě ruku a já jenom stála a zírala na ni. 

,,Co že jsme?" šeptla jsem a ona chytla mou dlaň a začala mi s ní jemně třást. 

,,Můj otec a váš boss podepsali smlouvu o míru a spojenectví. Teď jsme ty a já mafianské sestry. Není to vzrůšo?" konečně pustila mou ruku a já stále nechápala o co jde. 

,,Doufám že už je ti lépe. Slyšela jsem co se ti stalo. Hrůza. Kdyby jsi něco potřebovala tak mi zavolej sis. See ya!" vlepila mi pusu na líčko a vyběhla z knihovny jakoby nic. Já tam stále stála jako opařená a aniž bych si to uvědomila mé nohy se daly do pohybu. Dřív než jsem se stihla vzpamatovat klepala jsem na dveře Harryho třídy. Otevřela jsem je a udělala pár krůčků dovnitř. 

,,Přejete si?" otočila se na mě učitelka a tak stéjně i celá třída. Očima jsem vyhledala ty Harryho které vypadaly momentálně dosti vystrašeně. Jakoby Harry pochopil co chci, zvedl se z místa a šel ke mě. Vzal mě kolem ramen a vyšel se mnou ze třídy.

,,Děje se něco? Jsi celá? Co se stalo? Bolí tě něco? Ublížil ti někdo? Kde je Theo?" začal chrlit jednu otázku za druhou. 

,,Jsem v pohodě. Asi. Teď jsem potkala Emmu" vysoukala jsem ze sebe. 

,,Co chtěla?" zamračil se a začal se rozhlížet kolem sebe.

,,Že jsme rodina" jeho výraz vypadal stéjně překvapeně a zaraženě jako ten můj. 

Queen ♛Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ