♛21♛

2.7K 97 6
                                    

Už jsme tady 5 dní. Neděláme nic jiného než že jsme v moři nebo bazénu, jíme, pijeme, smějeme se, děláme blbosti a stále dokola. 

,,Co budeme dneska dělát?" zeptala jsem se kluků jelikož dneska nebylo počasí na koupání. Bylo zamračeno a mrholilo. 

,,Mohli bychom do města" navrhl Zayn a já hned přikyvovala.

,,Jooo" vypískla jsem nadšeně. 

,,Tak za 20 minut tady" řekl Liam a já vyběhla do pokoje. Oblékla jsem si modré džíny, bílé tílko a džínovou košili. Obula jsem si bílé tenisky. Rozčesala jsem si vlasy a nechala je volně. 

,,Jdeme" zavelel Liam když jsem přišla dolů. Už tu na mě čekali. Sešli jsme do garáže a můj zrak upoutal longboard na zdi. Nebyl tam jediný. Dohromady jich tam bylo asi 10. 

,,Chceš si jeden půjčit?" zasmál se vedle mě Harry. Leknutím jsem nadskočila jelikož jsem si vůbec nevšimla že je u mě tak blízko. 

,,Můžu?" otočila jsem se na něj s výrazem malého dítěte. Harry se ušklíbl čímž ukázal své ďolíčky a natáhl se na zeď pro dlouhý bílý longboard. 

,,Děkuji" vycenila jsem na něj zuby a sevřela v rukou longboard. Než jsem se stihla nadechnout byly skoro všechny longboardy ze zdi dole a kluci se nadšeně cpali do auta. 

,,Kde si mám sednout?" nadzvedla jsem jedno obočí když jsem položila longboard do kufru k ostatním a popošla k otevřeným zadním dveřím. 

,,Dobrá otázka" zamrmlal Liam ze sedadla řidiče. Harry který seděl u otevřených dveří natáhl ruce k mému pasu a posadil si mě na klín. Vylekaně jsem se na něj dívala zatímco zavřel dveře. 

,,Já nekoušu" prohlásil a tím rozesmál celé auto. Tedy až na mě. Cítila jsem se hrozně divně a trapně že mu sedím na klíně. I když jsem se snažila se na něj nijak nelepit, pokaždé když auto zrychlilo jsem byla zatlačela zády do jeho hrudě. Pokaždé jsem při tom stiskla pevně čelist a snažila se dostat do původní pozice kdy se mé záda nedotýkaly jeho hrudě. Na krku jsem cítila jeho dech a tahle cesta se mi zdála opravdu nekonečná. 

,,Tak jsme tady bando" zasmál se Liam a zaparkoval na volném místě. Nedočkavě jsem vyskočila z auta a oddychla si. 

,,Jsi v pohodě?" zasmál se Liam když viděl jak se opírám o kufr a snažím se uklidnit svůj dech. 

,,Jo. Jasně" řekla jsem asi až moc rychle a otevřela kufr z kterého jsem následně vytáhla longboard. Počkala jsem na kluky až vytáhnou ty své a pak jsme mohli vyjet. Sice to tady neznám ale jela jsem jako první. Miluju rychlost a chtěla jsem být dál od nich. Co to se mnou je? Vždy se cítím v Harryho přítomnosti divně. 

,,Tady odboč do leva" my o vlku.

,,Fajn" pípla jsem a ladně zabočila do uličky která byla z kopce. Sice na pravé straně byly krásné domy které bych si ráda prohlédla ale byl tam on takže jsem se radši koukala do leva. Přesněji na cihlovou zeď. 

,,Nemusíš se mě bát" otočila jsem na něj na sekundu hlavu a pak se dívala zase před sebe. 

,,Taky že nebojím" odsekla jsem. 

,,Vím že ano. V autě jsem cítil tvůj stále zrychlující se tep. Když na tebe promluvím vždy se ošiješ. Když se tě dotknu-" chtěl něco říct ale já ho už nechtěla poslouchat a tak jsem se začala odrážet nohou a tím zrychlovat. Zabočovala jsem mezi různými uličkami a neotáčela se. Netrvalo dlouho a já se dostala až k pláži. Nebylo tu moc lidí. Kdo by taky v tomhle počasí chodil k moři že. Seskočila jsem z longboardu a vzala ho do ruky. Chvíli jsem se procházela po pláži než jsem narazila na malou skálu na břehu. Vyzula jsem si tenisky abych je neměla mokré protože byla asi dva metry od břehu. Ponožky jsem strčila do bot a vzala je do ruky stéjně jako longboard. Udělala jsem pár krůčku a ocitla se před skálkou. Voda byla docela studená ale i tak jsem nelitovala svého rozhodnutí. Boty a longboard jsem položila nahoru a začala se tam sama škrábat. No myslela jsem že to půjde snadněji ale zdání klame. Po několika minutách jsem se úspěsně posadila na vrch a užívala si výhled. Slunce se pomalu blížilo k západu a vlny tiše narážely do skálky na které jsem seděla. Nic krásnějšího snad neexistuje. 

,,Cassidy!" otráveně jsem se otočila na všech 5 postav postávajících na břehu. 

,,Co je?" houkla jsem na zpátek a otočila se zase zpátky k výhledu. 

,,Hledali jsme tě" mykla jsem rameny a podepřela si hlavu koleny. 

,,Pojď. Jdeme" zavelel Liam a já protočila očima. 

,,Mě se ještě nechce" zakroutila jsem nesouhlasně hlavou a neotáčela se.

,,Tak tě tu necháme" v hlavě jsem viděla ten Liamův vítězný úšklebek.

,,Vezmu si taxi. Není mi 5" 

,,Fajn" nechápavě jsem se otočila. Kluci odcházeli. Opravdu mě tu nechají? Co když se mi něco stane? Mají za mě snad zodpovědnost ne? Už jsem chtěla z té skálky slézt ale pak mi to došlo. O tohle jim přece jde. Tohle mi dělala i máma když jsem byla malá. Když jsem od někud nechtěla tak řekla že odchází a já vždy šla za ní protože jsem se bála. Tohle jim ale nevýjde.



Queen ♛Where stories live. Discover now