BÖLÜM20:"TEKLİF"

24.6K 406 75
                                    

Selaam :D İthaf vermekte çok zorlanıyorum ama bu bölümü Zeynepelebi9 ' a  ithaf ediyorum yorum için teşekkürler umarım beğenirsin canım yorumlarına devam et :DD  . Herkese ithaf edeceğim arkadaşlar  tek istediğim güzel yorumcuklar :D OzininSutSisesi'ne ayrıca teşekkürler yorumlarnı hiç esirgeme benden :D 

Şimdi arkadaşlar  şöyle bir durum var. Geçen bölümde hani Kerem odadan önce çıktı sonra geri döndü ya neden döndüğünü merak eden çok değerli bir okuyucum var onun isteği üzerine o sahneyi bir de Kerem'in ağzından okuyacaksınız ( düşününce bana da mantıklı geldi  bence nedeni hoşunuza gidecek ) :D

~~

Zeynep  sigaramı eline almış içmeye çalışıyordu . Tam bir acemiydi. Derin nefesler almaya çalışıyordu ama başaramayıp öksürüyordu . Sigaramı rezil ediyordu ! Daha fazla sinir bozucu içişine dayanamayıp eline uzandım. 

" Sigaramı rezil ettin "  Ben sigarayı elinden alıp derin nefesler çekerken Zeynep dudağını yalıyordu . Sanırım karanfil tadını alıyordu . Bu sigara en iyisiydi . Her içime çekişimde çıtır çıtır çıkardığı sesler mükemmeldi . Zeynep sigarama bakıyordu . Kafasına fazla takıyordu . Bana karışmasını sevmiyordum . 

" İçme " dedi gözlerime bakarak . Bana karışması beni geriyordu . 

" Bana karışma Zeynep"  dedim sesim fazlasıyla ciddiydi , anlamasını umuyordum . Derin bir nefes aldı . 

" Sen ölmek mi istiyorsun ha ? Hayatta hiçbirşey mi seni ilgilendirmiyor ? Hiç mi birşeyi kaybetmekten korkmadın ? Ne zaman bukadar duygusuz bukadar kalpsiz oldun Kerem ?" dedikleriyle kendime engel olamadan kocaman güldüm . Anlattıkları bana sadece komik geliyordu . 

" Hayat mı ? Hahaha benim hayatım !" yüzümü buruşturdum ama yüzümün alaylı olduğundan emindim. " Duygu , kalp , korkmak " hala gülüyordum ciddileştim bu sesime de yansımıştı. " Bana sakın bunlarla gelme Zeynep !" kaşlarını çattı. 

" Sana nelerle gelmem gerek" sabrımı zorluyordu. Cevap vermek yerine sigaramı içmeye devam ettim . Zeynep'se yatağa girdi.  En iyisi gitmeliydim yoksa kalbini kıracaktım. Tişörtümü giyip odadan çıktım.

Tam kapıdan çıkacakken vazgeçtim. Daha önce kimseyle uyumamıştım , Zeynep dışında. Onunla kaldığım gün bana yer yatağı yapmıştı sonra  dayanamayıp gelip yanıma yatmıştı. O gün ilk defa biriyle uyumuştum onunla uyumak  fena değildi .  Tekrar uyumak istiyordum. Bu yüzden odaya geri döndüm. 

~~

Evett bunu flashback olarak görün şimdi yeni bölüme geçebilirsinizzzz :D 

 Bu arada  20 bölüm olduk ya :D Umarım memnunsunuz hikayeden :)  Multimedia ' da Zeynep'in gittiği Tobacco Shop var :)       

Şarkı : Iron Maiden - Fear Of The Dark  ( bence dinlemelisiniz mükemmel )

~~~

Kaşlarım merakla  çatılmış halde Kerem'in güzel yüzünü inceliyordum. Ne kadar güzel. Her ayrıntısı onu tamamlıyordu. Alnındaki derin olmayan ince çizgiler , dudağının üstündeki  burnunun biraz altındaki ben. Kısa saçları ve her zaman var olan kısa kirli sakalı. O dikkatle  bana bakarken uzanıp dudağının üstündeki beni öptüm. Ben yatağın uç kısmında oturuyordum. Kerem'de  dizleri üstünde eğilmişti . Böylece yüzlerimiz tam karşı karşıya  gelmişti. Sol yanağımı onun sol yanağına yasladım.   Konuşmaya başladım , fısıldayarak. 

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin