BÖLÜM4:"UTANMAK"

43.2K 583 12
                                    

(merabaaa bölümü 2 gün önce atmam gerekiyordu ama izlemem gereken ve 2 sezonu birikmiş bir dizim var beklettiğim için üzgünüm ama artık atmaya çalışacagım bölüm biraz kısa ama umarım beğenirsiniz bu telafi olsun diğer bölüm biraz +18 olucak haber vereyim dedim oyları bekliyorum yorum sa yapın oylar çok önemli öpüldünüüüz iyi okumalar :* ♥♥ )

Onunla öpüşmemizin ardından midem fena kaynamaya başlamıştı,ama lanet olsun öpüşmek istiyordum ama lanet mide bulantım artmıştı ondan izin alıp bardaki bi tuvalete girdim kızlar tuvaletimi erkek tuvaletimi bilmeden girmiştim.Ve midem dayanılmaz bir hal alıyordu klozetlerden birine eğildim ve kusmaya başladım.İğrençti kusmaktan nefret ederdim,küçüklüğümden beri.Midemde ne var ne yok çıkarırken dışardan sesler gelmeye başladı.

"zeynep nerdesin iyimisin beni duyuyor musun"

gibi birçok şey evet bu keremdi. Ne diyecektim kusuyorum mu ? Asla . En iyisi onu burdan uzaklaşırmalı.

"kerem iyiyim içeri dön birazdan geleceğim"

sesim iğrençti. birşeyler anlamaması için aptal olması gerekirdi.

"sesin öyle demiyor zeynep içeri giriyorum"

içeri gelip beni böyle görmesine izin veremezdim. Şuan ben bile kendimden tiksiniyordum kusmak iğrenç bişey dostum.Onu uzaklaştırmalıydım hemde hemen aklım suan bahane üretemiyordu midem buna izin vermiyordu biraz daha dayansa ne olur sanki lanet olsun!

"hayııırr gelme dedim sana git ben geliyorum"

diye cırlasamda kerem beni dinlemeyip içeri daldı kesin midesi bulanacaktı benden iğrenebilirdi ben bile iğreniyorken, onun anlayışla karşılaşmasını bekleyemezdim değilmi ?bu bencillik olurdu.

"sana gelme dedim çık sadece midem bulanıyor"

"seni bırakacağımı mı sanıyorsun şimdi kusabilirsin"

dedi ve yanıma geldi saçlarımı arkamdan önümden alıp arkada birleştirdi eğildi ve

"hadi utanma kus"

midesi nasıl bulanmaz biri benim yanımda kussa benim midem daha çok bulanır ondan daha çok kusardım.

"hey iğrenmiyor musun ben bile şuan tiksiniyorum çık dışarı hadi lütfen "

"hayır tiksinmiyorum sadece üzgünüm bukadar içmene izin vermemeliydim ve farkında olmadan erkekler tuvaletine girmişsin sanırım sarhoşsun zeynep şimdi kus iyi hissettirir içinde kalmaktansa kusman daha iyi "

erkekler tuvaletine girmişim yani şuan beni tanımlayacak tek şey "rezil" di bir günde rezilin sözlük anlamı oluvermiştim.

"lanet olsun" diye mırıldandım duyduguna emindim o varken kusamıyordum, öğürmelerimi duysun istemiyordum ve en kötüsü midem hala kaynıyordu ve kus diye emrediyordu.

"hadi zeynep" dedi dedi dayanamayıp kusmaya başladım iğrenç o tiksinmiyordu. bu ilginçti. son kez öğürüp ne var ne yok çıkardıktan sonra...... iğrençti bu sadece iğrençti.

"tamam bitti rezil oldum sanada... lanet olsun gelmek zorundamıydın?"

"rezil olmadın bu normal herkes kusabilir bekle sana su getireyim"

dedi ve çıktı yalan söylemiyordu tiksinmişe benzemiyordu. Sabah ondan utanacaktım acaba kusmadam önce daha neler yapmıştım kimbilir ... hatırlamıyordum tek hatırladıgım şeyler kusmamdan sonra bu olanlar ve kusmadan önce öpüşmemizdi. bidakka biz öpüştük tabi ya ama nasıl ne oldu da okadar yakınlaştık ahh hiç birşey hatırlamıyordum. bir an sinirle hızlıca sifonu çektim ve ayağa kalkmaya çalıştım aynaya geldim eli yüzümü yıkadım ve kendime baktım rezil durumdaydım beni gören biri korkup kaçabilirdi ama kerem yapmamıştı.

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin