BÖLÜM37:"İZLER"

5.7K 174 36
                                    

Eve geldiğinden beri odada bir oraya bir buraya dönüp duruyordu kadın. Sevdiği yani eskiden sevdiği adamı görmüştü karşısında. Yutkundu , her saniyesini hatırlıyordu. Tam önüne kadar uzanıp paketten sigara alışı .. ah düşünürken bile nefesi kesilecekti neredeyse. Buna bir son demeliydi . Artık hareketlerine ve düşüncelerine özen göstermeliydi . Eski Zeynep yoktu artık. Eskideki gibi kendisine sahip olan sadece Kerem değildi . Semih'le ve Berlin'de iken bir çok kişiyle olmuştu . Tüm bunların değiştiğine dair delil olması gerekiyordu.

Semih'le Kerem'in şuan ne yaptığını merak ediyordu. Keşke Semih kendisini hemen göndermeseydi . Onlarla biraz daha zaman geçirebilirdi. Şimdi yapabileceği pek bir şey yoktu , oturup onun gelmesini bekleyecekti. Biran önce gelse iyi olurdu. Konuşmaları gerekiyordu.

Kadehini önündeki masaya koymak için uzanmasıyla kapının kilit sesini işitti. Bakışları anında kapıya yönelirken kadehi masanın ucuna koyduğunun farkında bile değildi . Semih'in içeri girip kapıyı kapatmasıyla kadehin kırılma sesi odada yankılandı. Semih hızla sese ilerlerken Zeynep şarabın dağılmasını izliyordu.

" Küçüğüm iyi misin ?" kadın güldü.

" Ah hadi ama Semih. Bırak şu meraklı sevgili ayaklarını." sonra kahkaha attı. Semih ne olduğunu anlamaya çalışırcasına kahkaha attı , ardından masadaki şarap şişesini işaret ederek konuştu. Sesi alay ve şaşkınlık içeriyordu.

" Bana aptal bir şarapla sarhoş olduğunu söyleme." Zeynep arkasına yaslanıp başını koltuğa yasladı.

" Değilim tabii ki. Hadi anlat ne oldu ? Onu nasıl kendime bağlayacağım istediğin her şeyi doğru yaptım."

Semih anahtarı masaya gelişigüzel atıp alnını ovdu. " İstediğim her şeyi doğru yaptın. Bu kadar akıllı davranacağını beklemiyordum. Benimle sevişmek için elinden gelini yapıyorsun ." Son cümlesini dalgasına söylemişti. Kadın bu dalgasına karşılık verdi . " Evet öyle yapıyorum. Hadi anlat." Semih Zeynep'in karşısına kuruldu. Ciddi ses tonuyla konuşmaya başladı.

" Sen gittikten sonra amacımı sordu. Seni neden sürekli karşısına çıkardığımı. Bende seni kullanacağım demedim tabii. Pazar gecesi aynı yere gideceğiz. Bundan Kerem'in haberi yok. Her zaman ki gibi mutlaka orada olacak. Ben yanınızda olmayacağım ama mekanda sizi göreceğim. Pazar gecesi büyük gün. Onu etkilemen gerekiyor. Onun beğeneceği şekilde giyinecek , onun etkileneceği şekilde davranacaksın. Onunla öpüşecek sana dokunmasına izin vereceksin , ama asla beraber olmayacaksın.

Zeynep sesindeki ciddiyeti fark ettiğinde yutkundu ve ardından ayağa kalktı. Kalbi hızlanmaya başlamıştı bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilmesede iyi yönde olmadığına adı kadar emindi.

Semih'te ayağa kalkıp Zeynep'in üzerine gitti. Kadın adamın üzerine gelmesiyle bir kaç adım geriledi. Ne yapıyordu böyle ?

Kadını duvarla kendi arasına sıkıştırdığında kulağına eğildi. " Zeynep içindeki huzursuzluğu görebiliyorum. Yapma , bana inan. Kerem sana aşık olacak er ya da geç bu olacak. " ardından kadına daha fazla yaklaşabilirmiş gibi üzerine eğildi. Neredeyse tek beden olmuşlardı. Zeynep rahatsızlıkla kıpırdanmaya çalıştı hareket edebileceği hatta nefes alabileceği alanı bile kalmamıştı. Semih konuşmasına sessizce devam etti. " Ama benim sözümü dinleyeceksin. Oradayken sana yakınlaştığında nefesin kesilecek gibiydi , şuan olduğu gibi." Zeynep sonda ki değdirmesini görmezden gelerek kesik bir nefes aldı. " Sakin olacaksın ve biz kazanacağız. " Kulağından boynuna indi yavaşça. " Anladın mı küçüğüm ?" Zeynep hızla kafasını sallayıp Semih'in kendisinden ayrılmasını bekledi.

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin