BÖLÜM42:"MASUMİYET"

631 25 22
                                    

Şarkı : Twenty one Pilots - Stressed Out 

Gözlerini açtı. Yanında kimse yoktu , hah olmayacağını biliyordu zaten,  şimdilik.  Yutkundu , terli boynuna elini götürdü ve ovdu. Çok güzeldi diye geçirdi içinden. Çok çok güzeldi. Onu tekrar hissetmek. Sevdiği adamı. Her zaman yanında olmak istediği adamı. Gülümsedi. Ona eskisine göre nazik davranmıştı.  O kadar tatlı şeyler hissediyordu ki bunun hiçbir şeyin bozamayacağına yemin edebilirdi. 

Saçlarını geriye attı ve ayaklarını yataktan sarkıttı. Su içmek istedi.  Çıplak ayaklarıyla merdivenden indi. Mutfağa girip bir bardak suyu aldıktan sonra içeriye geçti . Işık kapalıydı. 

" Küçüğüm."  sesi duymasıyla bardak elinden düştü ve ufak bir çığlık attı. 

" Semih ?"  Siluetini gördüğünde bir adım geri attı. Kırılan bardaktan boşalan su ayaklarını ıslattı. 

" Ne işin var burada ?"  Semih elini kadına uzattı. " Gel otur ayağına cam batacak."  Zeynep reddetti. 

" Ne işin var dedim." Semih güldü. " Sana gözlemleyeceğim demiştim." 

Az önce bu anı hiçbir şey bozamaz mı demişti ?

" Eve gizli gizli gireceğim dememiştin." Semih elini cebine attı bir anahtar çıkarıp salladı ve gözlerini anahtara dikti. " Gizli gizli mi ?"  anahtarı tekrar cebine attı. " Sadece habersiz geldim."  

Kadın yandaki tekli koltuğa oturdu. " Kerem arabanı görmüştür." Semih gülünce Zeynep şaşırdı. "Ne yürüyerek gelmedin ya ?"  Semih daha fazla güldü. " Gelirken arabamı onunkinin önüne park etmiştim fazla durmayacaktım ama inlemelerin beni heyecanlandırdı ve dinlemeye karar verdim. Arabayı sonra araya park ettim. Görmemiştir , dikkat etmez."  

Zeynep yalandan alkışladı. " Her şeyi çok güzel hesaplamışsın."  Semih başını yana eğdi.

" Sevişeceğimiz zaman daha güzel hesaplar yaparım."  Kendini tekli koltuğa bıraktı kadın. 

" İnşallah canım."  Bu sefer kadın bir kahkaha patlattı. Söyleyeceği şeyden sonra tepkisini merak ediyordu. 

" Benim ilkim kim biliyor musun ?"  Elini yavaşça karnından aşağı kaydırıp kadınlığına getirdi. Üstü giyinikti neyse ki.   " Buraya ilk kim dokundu biliyor musun ?" Semih şaşkınlığını gizlemedi. 

" Ne saçmalıyorsun ? Ben nereden bileyim. "  Bu tepki kadını daha da arsızlaştırdı. İnce elbiseyi yavaşça yukarı kaldırdı , ama bacaklarından öte bir şeyin görünmediğinden emindi. Semih gözünü bacaklarına dikse de şuan onu görmüyordu bile . Kafası karışmıştı. 

" Benim ilkim Kerem Duman ." diye fısıldadı.  Semih anında kendine gelirken Zeynep'in keyfi iyice arttı. 

"Hassiktir ordan."    Kadın toparlandı. 

" Sana bakire bir kız olmadığımı söylediğimde ,' tabii ki değilsin Kerem onlarla takılmaz' demiştin hatırlıyor musun ?" adam dudağını yaladı. 

"Benimle oynama." diye tısladı. "Kimin tarafında olduğunu unutma." duraksadı ve kaşlarını alayla yukarı dikti. "Benim, kim olduğumu da unutma küçüğüm." aşağılayıcı ve bir o kadar da tehditkar tavrı kadının yutkunmasına yetti. Terinin bir anda soğuduğunu hissetti. Zeynep'in korkulu bakışları adamı rahatlattı. 

"Sana yaptıklarını ve anlaşmamızı da unutma." bu durum kadının sinirine dokunuyordu.

"Bunca zahmete benim intikamım için girmediğini ikimiz de biliyoruz Semih. Yorgunum anlasana. Beni piyonun yapmak istiyorsun. Kerem'i benimle vurmaya çalışıyorsun. Ben maziyi hafızamdan kazımak istedikçe sen..." titrek nefesini bıraktı. "Sen... mürekkepleri her yere saçıyorsun. Kalbime hançeri soktuğun yetmiyormuş gibi bir de deşmeye devam ediyorsun."  Saçlarını geriye attı . "Bırak artık, unut!"  Ellerini yana açtı. "Kız arkadaşına olanlar için üzgünüm. Ama seni çok sevse Kerem'le olmazdı değil mi?" 

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin