BÖLÜM18:"BLACK"

31.8K 428 47
                                    

 Bu bölüm oldukça +18 yani ona göre okuyun istemeyen geçebilir oraları. Multimedia'da Kerem'in sigarası ve çakmağı var sigarayı daha önce görmemiş olabilirsiniz ... İyi okumalar umarım beğenirsiniz 

Şarkı : Metallica - Sad But True

Gözüm boş bir noktaya odaklanmıştı, ama aklım o noktayla ilgilenmiyordu. Düşüncelerim hala o kelimedeydi. Asla. Saatlerdir düşünüyordum, düşünüyordum. Düşünmeme engel olamıyordum. Kerem beni bırakıp gitmeyeceğini söylemişti, yani bir nevi. Bilmiyorum. Belki de bilinç altımın uydurduğu bir şeydi. Emin olamıyordum. Sesi zaten fısıltı gibiydi. Ahh !  O kelime saatlerdir beynimin içinde keşif yapıyordu. Oradan oraya zıplıyor, koşuyor , bazende öylece duruyordu.

Okulda Kerem'le ayrılalaı altı saat olmuştu. Saat şuan akşamın yedisi olmuştu. Birazdan dersime gidecek ve Kerem'i aklımdan uzaklaştıracaktım. Son zamanlarda iyice boşlamış olduğum derslerim beni bekliyordu. Dersime konsantre olmalıydım . Hadi ama finallerde çakılmak istemiyorum ! 

Son derece hızlı bir şekilde odama yöneldim. Üzerime gri , siyah karışımı olan yırtık model pantolonumu giydim. Üzerime siyah rambo atletimi tercih ettim . Atletimin üzerinede siyah kot ceketimi giydim. Ayağıma siyah vanslar ve tamam görünüyordu. Aynanın karşısına geçip saçlarıma baktım.Sanırım saçlarım iyi günündeydi. Oldukça doğal kıvırcıklar vardı ve çok hoş görünüyorlardı. Siyah ojelerimi önceden sürdüğüm için kendime teşekkürler yolladım.  Siyah büyük Lacoste olan  çantamın içini , ders programına uygun bir şekilde doldurduktan sonra evden çıktım. 

Akşam eğitim almak daha iyi olacaktı , eski okulumda da akşam eğitim görüyordum. Ve aklımda hala Kerem ve asla diyişi vardı. Demiş miydi ? Dememiş miydi ? Tanrım o kelimeyi duymuştum ama ! Kafamdan uyduruyor olamazdım değil mi ?  Belki de uyduruyordum. Ahh bu durum beni gerçekten germişti. Kerem'e sormak istiyordum ama nasıl soracağımı bilmiyordum. Ne diyecektim ? 'Kerem en son asla dedin mi ? demedin mi ? Meraktan ölüyorum' mu ? Ahh asla öyle bir cümle kuramazdım. Delilik olurdu ve rezil olurdum. 

Okula geldiğimi farkettiğimde farkettiğimde Kerem'i bir süre kafamdan atmaya karar verdim. En azından ders bitene kadar. Bunu başarabilirim (!) , umarım. 

Okulun otoparkında umduğumdan daha çok araba vardı. Zorlu bir park arayışından sonra küçük siyah Cooper'ıma yer bulmuştum. İçimde çok garip bir his vardı , sanki az sonra Kerem'le karşılaşacakmışım gibi geliyordu. Sürtük Zeynep uzun aradan sonra tekrar belirdi. 'Ahh bazen çok aptal oluyorsun ! Eminim şuan şanslı kişiyi düzmekle meşguldur'  Şanslı kişi. Tanrı aşkına demek Kerem'le yatan biri sürtük Zeynep'e göre şanslı oluyordu. Sürtük Zeynep 'hiç akıllanmayacaksın' gibi bir bakış atıp uzaklaştı. Onun tek derdi Kerem'le yatmaktı. Böyle bir iç sesim olduğu için kızardım. Sonuçta bunları ben düşünüyordum. Ve Sürtük Zeynep'in aklıma soktuğu düşünce yüzümün düşmesine neden oldu. Onu başkasıyla düşünme fikri canımı yakıyordu. Kerem'i düşünmeyecektim değil mi ? 

Adımlarımı hızlandırıp sınıfa girdim. Sınıfı ilk defa bukadar dolu görüyordum. Ama hala birkaç tane boş yer vardı.  Boş bulduğum arkalarda olan bir yere oturdum. Arkası her zaman favorimdi. Ve yabancı gözlerle karşılaştım, bunlar yeni sınıf arkadaşlarımdı. Neden uzaylıymışım gibi bakıyorlar ? Yan tarafıma döndüğümde yanımdaki kıza baktım. Oldukça esmerdi. Bir an için gözleri benimle buluştu. 

"Merhaba " okula geldim geleli ilk defa bir kızla tanışacağım , bu rahatlamama neden oldu.

" Merhaba ben Zeynep" gülümsedi.

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin