BÖLÜM34:"İDDİA"

5.7K 211 13
                                    

Sözleri ,   bir mürekkep okkasının devrilip içindeki sıvının  etrafa saçılması misali zihnine yayılırken kadın yutkundu. Dediklerini algılamaya çalışması yetmiyormuş gibi bir de alnına keskin ağrı bıçakmışcasına saplanmıştı. 

İçinde bulunduğu duruma lanet etti. 

Bunun gibi arkadan çevrilen işleri sevmiyordu. Böyle şeyler artık  ona doğru gelmiyordu . Ne derdin varsa , yüz yüze gelip  kozlarını paylaşmak en iyisi değil miydi ? 

Sağ elini sıcak kupasından çekip alnına götürdü. Ağrısına iyi gelecekmiş gibi. Bunun kötü bir fikir olduğunu anladığında elini hızla eski yerine koydu. Kahvesinden eline transfer olan ısı , ağrısının üstüne ince bir  sızı eklemekten başka  işe yaramamıştı.

Ne diyeceğini bilemediği için sessiz kalma hakkını kullandı . 

Hayır , belki de söylenecek çok şey vardı ama kafası karışmıştı . Doğru kelimeleri bir araya getirememekten çekiniyordu . Ama bu sessiz kalışının yanında , adamın kendi içinde başka manalar çıkarmasını da istemedi . 

Zamanı geri alıp , amacını sormamış olmayı diledi . Kahvesi ellerini yakacak raddeye geldiğinde ellerini bir hışımla çekti. Böyle ciddi bir durumdayken ellerine bakamayacağını düşünüp kucaklarına koydu . 

Bakışları çoktan adamın yüzünden çekilip masanın seviyesine düşmüştü. 

" Bir şey söyle." Adamın Türk kahvesiyle harmanlanmış sigara kokulu nefesi , inkar edemeyeceği derecede kadını kışkırttı. Her ne kadar karşısında ki adamdan hoşlanmasa da bunu inkar edemezdi. Sigara kokan nefesler bazılarının aksine onu mest ediyordu. 

Bakışlarını zoraki masadan çekip adamın duygusuz suratına odaklandı. Artık bir şeyler mırıldanması gerektiğinin farkındaydı. Bu aşağılanmayı kabullenemezdi. Semih Kerem'le olan savaşı için onu kullanacaktı , ve adam bunu açıkça söylerken hiç  gocunmamıştı . 

Hem , Semih'in işin içine katmadığını detaylar vardı . Kerem'i kendisine aşık etmesinden bahsediyordu. Buna gerçekten inanıyor muydu ?

İçindeki acılara inat olarak arsızca kahkaha atmak istedi , ama ağzı konuşmak için açılmaktan ötesine gidemedi . Sadece bir saniyeliğine 'bu insanlarla hiç tanışmamış olmayı dilerdim.' diye   düşünecek kadar yıpranmıştı kadın.



Adam dediklerinin kadının üstündeki etkisini izlerken zafer dolu hissetti. Bunların henüz başlangıç olduğunu defalarca tekrarlıyordu zihninde.

İkisi de sakindi , ya da  en azından öyle görünüyorlardı .Kadın yutkundu.  İnsani çıldırtacak kadar sessiz bu ortamda kadının yutkunma sesi adeta bir çığlıktı. Bu yutkunma adamı daha da keyiflendirdi.

Söylediklerini algılamaya çalıştığını fark edebiliyordu.  Duygularını kesinlikle saklayamıyordu küçüğü . Biraz sonra , muhtemelen ufak  bir ağrı girmişti ki sağ elini usulca alnına götürdü. 

Bir kaç dakika sonra kadın ellerini kahve kupasından çekip kucaklarına koyduğunda bu sessizlik sıkıcı bir hal aldı. Masadaki bakışları da son derece düşünceliydi. 

Ne düşündüğünü öğrenmek istediğinden konuştu. 

" Bir şey söyle."  dedi adam  sigara dolu sert nefesiyle. Kadının bir kaç saniyeliğine gözlerini hafifçe yumduğunu fark etti. Nefesinin hoşuna gittiğini fark ettiğinde şaşkındı. Normalde rahatsız olmasını beklerdi. 

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin