BÖLÜM32:"KARANLIK HAYATLAR"

6.1K 252 33
                                    

Merhaba ,

Küçük bir açıklama yapıp bölümü huzurlarınıza bırakacağım .

Finalden bu yana çok uzun bir zaman geçti.

Bir kaç şey itiraf etmek istiyorum. Devam kararı almadan önce hikayemi iki kere baştan sona kadar tekrar okudum .

İlk bölümler kesinlikle inkar edilemeyecek kadar amatör :') .
Ama kendimi sonraki bölümlerde biraz daha kabul edilebilir buldum. Hala çok zayıf bir kalemim olsa da , yılmadan kendimi geliştirmeye devam etmek istiyorum.

Bu arada son itirafımı da vereyim. Zeynep'in son yaptıklarından asla pişman değilim. Hatta baştan sona okuduğumda , Kerem'in ona yaptıklarını tekrar gözden geçirdiğimde iyi ki yapmış. Bir daha olsa yine aynı şeyi yazarım diyorum.
Bu ve bundan sonraki bir kaç bölüm yazar ağzından olacak. Çünkü Zeynep ve Kerem'in yolları bir süre kesişmeyecek.

Yazar ağzından olması umarım sorun olmaz ? Zaten karakterlerin düşüncelerini yansıtacağım.

Tekrardan Benim Ol'la iyi okumalar. (Bunu kesinlikle özlemişim.)

~

Istanbul - 13.11.2015 / Cumartesi

Adam saymayı unuttuğu bilmem kaçıncı sigarasını dudaklarına götürürken arkasına daha fazla yaslandı. Kaç gecedir uyumuyordu ?

Umurunda değildi . Uyumaya ihtiyacı yoktu. Ona göre zayıflığın bir göstergesiydi . Duman'ın boktan hayatında zayıf olan hiç bir şeye yer yoktu. Bu yüzden zayıf olan her şeyi ve herkesi kendinden uzak tutmuştu.

Bitmek üzere olan sigarasını dudakları arasına koydu . Siyah penye tişörtünün kolunu yarıya kadar çekti ve siyah karanfilli zehiri ağzından çekip sağ bileğinin iç kısmına sertçe bastırdı.

Hissettiği acı onu gülümsetirken sigara bileğinde çoktan sönmüştü. Sönen izmariti , yavaş hareketlerle masadaki siyah küllüğe koydu.

Garson kız viski şişesini yenilediğinde, adam kesme bardağının çeyreğini keskin sıvıyla doldurdu. Bardağı eline alıp tekrar arkasına yaslandığında garson kızın kendisine cürretkâr bakışlar attığını fark etti.

"Bir isteğin var mı Kerem ?" diye sordu cesur sesi. Adam cevap vermeden önce içkisini yudumladı.

" Benimle yatmak mı istiyorsun ?" dedi boş bir sesle. Kadın bu kadar açık bir cümle beklemediği için gözlerini kaçırdı ama biraz sonra hafifçe başını salladı.

Adam garson kızı baştan aşağı süzdü. Fiziği iyiydi. Siyah dümdüz saçları ve beyaz bir teni vardı. Kadın ilgisini çeksede bugünlük yalnızlığını tercih etti.

"Seni bulurum." dedi ve garson kızı yanından gönderdi.

Adam paketinden bir sigara çıkarmak için önünde ki masaya eğildiğinde göğsünün tam altına bir ağrı saplandı. Keskin bir bıçak gibiydi . Daha önceden benzerleri olsada bu sefer ki farklıydı. Sanki bu sefer bıçağı içinde çeviriyorlardı. Çok derin bir acı hissetse de ifadesini değiştirmedi. Sigarasını çıkardı zipposuyla yaktı ve eski yerine yerleşti.

Yaşlandığını biliyordu. Erken öleceğini de . Acıya alışık aciz bedeni elbette bir gün toprağın azabına da uğrayacaktı.

*

Berlin - 13.11.2015 / Cumartesi

Kadın birlikte olduğu adamı yanından gönderirken kıyafetlerini üzerine geçiriyodu .

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin