BÖLÜM35:"TEKRAR"

5.3K 199 12
                                    

Eminem - Phenomenal ( Bu adama aşığım ve şarkı gerçekten mükemmel ) ( Medyada) 

Daracık sokak aralığında kuytu bir köşeye rahatça oturdu. Sessiz ve zifiri karanlık olan ortam Kasım ayının sert havasıyla birleştiğinde iyi hissettiriyordu. Başını yana eğdi , biraz sonra daha iyi hissedecekti. Belirsiz gülüşünü takınıp , cebinden sakince eroin şırıngasını çıkardı.   Siyah tişörtünün sol kolunu dirseğine kadar çekti. Tam damarını bulduğunda iğneyi saplayıp şırıngayı yavaşça ittirdi .

Bu hissi seviyordu. Eroinin damarının içinde kanıyla karışmasını neredeyse eliyle hissedecek gibiydi.  Gözlerini kapatıp başını duvara yasladı. Mutluluğu ona verebilecek tek şeydi eroin. Belki artık o da veremeyecekti . Ne acı (!)

On beş dakika sonra gülümsedi. Ah etkisini gösteriyordu . Gevşemişti . Tamamen yalnızdı , olması gerektiği gibi. Kimseye ihtiyacı yoktu , yalnız  büyümüş , yalnız yaşamıştı ve yalnız ölmek istiyordu. Hiç hatırlanmadan hiç özlenmeden.

Paketinden son sigarasını ağzına götürüp yaktı. Yakıcı sigaradan derin nefesini alıp başını soğuk duvara yeniden yasladı  ve  ağzındaki dumanı havaya doğru yavaşça üfledi.

Acılı bir gülümseme aldı dudaklarını ve ardından  yeşil gözleri yorgunca kapandı.

~

" Ben senden daha neler duyacağım Semih ? Daha ne kadar şaşıracağım sana ? " diye gülerek sordu. Gülmesi şaşırmasındandı. Semih yerinde zevkle kıpırdandı.

" Az önce konuştuğumuz şey için neden şimdi bu kadar tepki verdin anlayamadım ." dedi Semih yalandan şaşırma edasıyla.

Aslında bir yerde haklıydı. Bunu az önce ki konuşmalarında dillendirmişti. Eğer bir iddiaya girerersek bunu ortaya koyarız demişti. Şimdi küçüğünün verdiği  tepki fazlaydı.

" Sence bunu kabul eder miyim ? Seninle tekrar yatar mıyım ben ?" Semih çapkınca gülümseyerek kaşlarını oynattı.

" İyi değil miydi ?" kadın elini alnına koyup gözlerini kapatıp açtı.

" Söyletmek hoşuna mı gidiyor ? Sana iyi olduğunu söyledim zaten , ama bunu iddia malzemesi yapacak değilim. " Semih duyduğuna güldü.

" Yaparız küçüğüm." gözlerini devirdi.

" Hem iddianın sonucundaki ödül iki tarafında isteyeceği bir şey olmalı." sol kaşını kaldırıp devam etti." Tek taraflı olmaz."

Semih kalçasını tezgaha yaslayıp kollarını birbirine bağladı.

" Beni kaçırmak istemezsin bence ."  biraz düşündü. Ardından elini şıklattı ." Madem iki tarafın da çıkarı gözetiliyor  şöyle olsun. Ben kazanırsam benim ödülüm bu olur . Sen kazanırsan da ne istiyorsan ?" 

Zeynep bir kaç dakika  boyunca olacakların sonuçlarını tarttı. Ya da  çalıştı işte. İddianın sonucu belliydi aslında. Kerem'in aşık olma ihtimali sıfır olduğundan her türlü kendi kazanırdı. Böylece iddiayı kazandığında Semih'e de istediği bir şeyi yaptırırdı. Gerçi Semih'ten ne çıkar elde edebilirdi ki ? Aklında iddiaya koyacak bir şeyi yoktu. Düşündü.

Kadının düşünceli duruşunu gözlerini kısarak izledi. Kesinlikle kabul etmesi gerekiyordu. Kendi kazanacağından emindi. Ve dediği gibi Kerem aşık olduğunda iddia çok güzel bir intikama dönüşecekti . Sinsice gizliden sırıttı. Kadını izlemeye devam ediyordu.

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin