BÖLÜM13:"GERÇEKLER"

26.1K 428 31
                                    

Merhaba aslında o kadar üzgünüm ki.. Bu akşam en sevdigim dizi  final oluyor hiç iyi hissetmiyorum ve bölüm beklediğinizi biliyorum uyumadım .. zaten  uyuyamıyorum şuan saat 05.30 bitmiş durumdayım ama tamamlayıp bölümü yayınlamak istedim bugün SONKEZ GÜNEŞİ BEKLİYORUZ . Hepimiz daha nice bölümler isterdik ama Güneşimiz Batıyor :(  Mutsuzum ... Kerem Sayer gidiyor... :'(

Şarkı : TNK - Yine Yazı Bekleriz

#SONKEZ #GBile2TemmuzdanSonsuza #Final  #Kerem #SONKEZgüneşibekliyoruz #BugünSONKEZgünlerdengüneşibeklerken   02.02.2013 ♥♡♥♡♥♡

Düşünmeye bile korktuğum cevapsız soruya , saniyeler içinde cevap vermemi sağlayacak ne olmuştu ?  Bu soruyu okulda sorduğunda cevap veremeyip oradan ışık hızında uzaklaşan ben, şimdi  aynı ışık hızında nasıl hemen söyleyebilmiştim ki  ?  Belki de inanmaya korktuğum daha doğrusu inanmadığım manzarayı görmemdi bana o cümleyi kurduran. O kadar  inanmamıştım ki söylediklerine canım yanmıştı öyle görünce  .. 

" Biliyorum" dedi Kerem. Bir şok dalgasının ardından .

" İyi " dedim düz bir sesle, ve ardından bar tabureme geri döndüm , elimi çantama attım ve Semih'i aradım.

"Aşkım " dedi en tatlı sesiyle. Şuan birşey hissetmiyordum , evet şuan tam anlamıyla hissizdim.

" Semih yanıma gel çok kötüyüm o bardayım."

" Pekala geliyorum." dedi cevap vermeden telefonu kapadım , şuan hıçkırarak ağlamak istiyordum . Kim için ? Kerem için tabiki ! aşağılık lanet olsun.  Göz ucuyla Kerem'e baktığım da içki döktüğüm kızın olmadığını farkettim , ve Kerem'de yoktu lanet olsun o sürtüğü becermeye gitmişti.  Gözümden bir damla yaş akarken tekrar önüme döndüm onun için ağlıyordum. Bana eskiden  ileride bir erkek için gözyaşı dökeceksin deseler kahkahayla yanıt verirdim.  Garsona Kerem'in içkisinden sipariş verdikten sonra içkimin gelmesini bekledim. Garson içkimi tezgaha koyduğunda bardağı elimin içinde hapsettim. Gözlerimi sıkmadan yumduğumda içimdeki fırtınanın dinmesini bekledim ,uzun bir süre öylece durduğumda arkamdan belime sarılan ellerle gözlerim açıldı.

" Kerem" dedim en içten sesimle gelmiş miydi? Arkamı dönmemle Semih'le karşılaşmam bir oldu , o buraya gelecekti değilmi ? Tamamen unutmuştum. Gözlerimi kocaman açtım. Semih şaşırmamıştı .

" Zeynep ben yapamıyorum " dedi Semih kısık bir sesle.

" Ne ?" kelimesi çıktı anında dudaklarımın arasından.

"Zeynep sen başkasını severken olmaz , yapamayız" gözlerimi birkaç saniye kapadım tekrar açtım.

" Başkasını sevmiyorum seni seviyorum Semih." YALAN! Evet ?  Hayır ? .

" Yapma Zeynep" dedi  kafasını hafifçe iki yana sallayarak.

" Ama ben seni gerçekten seviyorum Semih ?" dedim ona.

" Zeynep bana 2. kez Kerem diye hitap ediyorsun." evet , bilinçsiz yapıyordum , sanırım ben Semih'i arkadaş olarak seviyordum.

" Bak hepsinin açıklaması var." hayır hiç bir açıklaması yok!!. Semih'e  'Ben Kerem için hazırlanıyomuş gibi yaptım sen çok güzel oldun diyincede Kerem için hazırlandığım için birden öyle çıktı' yada 'Kerem bir kızla yiyişiyordu daha doğrusu kız Kerem'i sömürüyordu bende kıza içki döktüm sonra kavga ettik sonra sen birden arkamdan sarılınca Kerem sandım' diyemezdim değil mi ama ???????

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin