BÖLÜM19:"BİR KEZ DAHA..."

29.7K 444 43
                                    

Merhaba önemli bir bölümdeyiz... Geçen bölümü beğenmediniz mi ? Diğer bölümlere göre daha az oy aldı. Bana isteklerinizi belirtin  lütfen. Djarum Black  sigarası hakkında bilgi sahibi olmanız için bölümde kullandım. Lütfen oraları atlamayın okuyun . İyi okumalar. 

 Artık ithaf var demiştim  , sözümde duruyorum. Bölümü yorumlarıyla beni mutlu eden OzininSutSisesi'ne ithaf ediyorum satır aralarında yorum yaptığı için çok mutlu oldum. Ayrıca eleştirisini de esirgemedi , sevindim çünkü samimi geliyor ve  paragraf arası yorumlar daha çok hoşuma gidiyor :) Umarım beğenirsin canım . 

~~

 'Öncelikle şunu bilmenizde fayda var ki, Djarum Black asla bir Marlboro,Camel veya Parliament gibi öyle alışkanlık olarak içilebilecek türden bir sigara değil. Bunun sebeplerini sayacak olursak, zaten nikotin , katran  oranlarının ne kadar yüksek olduğu aşikar. Onun dışında , içmek cidden  ciğer gücü istiyor. Başka bir etken ise aroması. Karanfil aroması insanın dilinde , boğazında ufak çaplı bir uyuşma ve karıncalanma hissi yaratabildiği gibi belli sayıdan sonra aroma fazlalığı insanda karın ağrısına neden olabiliyor. Öncelikle size önerimiz, lütfen aç karnına içmeyin.'  Eminim inadına aç karnına içiyordur.

Site hiç iç açıcı haberler vermiyordu. Ağır bir sigara olduğunu dumanını bana üflediğinde farketmiştim ve ağır kokuyordu. Ağır kokmasının nedeni karanfil aroması olmasıymış. Zaten pek normal sigara gibi kokmuyordu. İlk girdiğim siteden çıktım. Bakışlarım ekran ve Kerem arasında gidip geliyordu. Hala uyuyordu. Belki şu iğrenç şey hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalıydım. İkinci bir site daha ilgimi çektiğinde tıkladım. 

' Ülkemizde resmi olarak satışı bulunmamaktadır , satışı yasadışıdır.Genelde Tobacco Shop'larda satılır '

Satışı'da yasaktı . Gözlerim doldu. Damlalar görmemi bulanıklaştırıyordu , parmaklarımla damlaları sildim . İkinci sitedende çıkıp iğrenç sigara hakkındaki yorumlara göz attım.

'İçinde bulunan karanfilin uyuşturucu etkisi vardır. İçen kişinin dudaklarında uyuşukluk ya da karıncalanma  hissi yaratabilir. Kokusu uzaktanda duyulabilir, ağır bir sigaradır. Kesinlikle sürekli içilebilecek sigara kategorisinde değildir. Zevk almak için nadiren içilmelidir.' 

Belki Kerem'de zevk için içiyordu ? İç sesim bağırdı 'asla'. Devamlı içiyordu değil mi ? Diğer yorumlara indim.

'Günde 6 taneden fazla içen kişinin ciğerlerini öldüren sigara.'

 Kerem kaç tane içiyordu. Belki tane değil paket içiyordu  ? Bir paket ? İki ? Üç ? Ahh Lütfen zevk için içsin ! 

' Zevk olsun diye içilebilir , ama bazılarının yaptığı gibi sürekli içmek'- Kesinlikle Kerem'den bahsediyordu. -' bünyeye ciddi zararlar verir. Çünkü ağır bir sigaradır.  Hatta normalde daha hafif veya nikotini azaltılmış light sigara içenlerde kafa yapabilir.'

 Ağlamak istiyordum. Kerem'in daha önce hafif sigara içmediğine emindim. Ne zamandır bu şeyi içiyordu ? Tam herşeyi öğrendiğimi sanıp çıkıyordum ki gözüm son yoruma takıldı . 

'Siyah kutuda barınan siyah renkte sigaradır, içerisinde %8 oranda esrar olduğu rivayetleri dönmektedir, ancak kesinliği henüz kanıtlanmamıştır.' 

Ne? Uyuşturucu bağımlısı mıydı yani ?Yutkundum.. boğazıma bir yumruk oturmuş gibi geliyordu.

 Uyuşturucu ! Uyuşturucu ! Ahh ! Gözlerim tekrar doluyordu.  Neden ? Kendini bilerek öldürmek neden ? Yaşarken ölmek mi istiyordu ? Bu kadar mı değersizdi hayatı ? Hayatının bir anlamı yok muydu ? Yaşama nedeni ? Yada onu hayata bağlayan herhangi bir şey ? Gözlerim dolarken , bakışlarım tekrar ekranla Kerem arasında gidiyordu.Son öğrendiğim şeyden sonra hızlıca bilgisayarın kapağını kapattım.  Hıçkırarak ağlamak istiyordum.

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin