BÖLÜM15:"MERAK"

24.1K 404 14
                                    

( Merhaba öncelikle iyi haberlerim var hikayem DEVAM ediyor , sizin sayenizde . Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız , <3 İyi okumalar... )   

Bir kez daha gelmeyecek anlar vardır , kesin karar vermemiz. gereken anlar , doğru kararı vermemiz gerekir , daha sonra pişman olmayacağımız  bir karar. Bende bu anlardan birindeydim  , bu seçim şansı bir daha karşıma çıkmayacaktı  ya ona sarılıp devam edecektim ya da bırakıp başka bir  yol çizecektim. Evet onu seçmiştim karanlığı , kötüyü ve zoru. Pişman mıydım ? Hayır ! Ama olabilir miyim ? Kesinlikle. Pişman olup olmamak benim elimde değildi . Eğer 2 bölüm birden kazanan yeni bir üniversite'li olsam daha kolay olabilirdi. 2 bölümden birini seçerdim . Mimarlık mı ? Mühendislik mi ? Birini seçer yoluma devam ederdim. Daha sonra ' Neden diğer bölümü seçmedim ki ? ' pişmanlığını kendim yaşar olurdum , bu pişmanlığı başkası yaşatmazdı , kendim pişman olurdum . Ama benim durumum böyle değildi onu seçmiştim mutluydum ! Ama eğer birgün ' beni bırakıp giderse' pişman olurdum ve pişmanlığı bana o yaşatırdı , başkası. Kendim yaşamazdım ve bu beni yaralardı. Ama beni bırakmazsa da mutlu olurdum , sonuçta bu da bir olasılıktı , küçük bir olasılık. Karşımdaki siyahlar içindeki adama baktım yine yine ve tekrar yine yüzünde duygu aradım , yoktu. Neden ? Duygusuz muydu ?

Görüş alanım bulanıklaşıyordu , ve sanki kulaklarım çınlıyordu . Böyle mi ölüyorduk ? Hayatım neden film şeridi gibi gözümün önünden geçmiyordu ki ? Ters giden bir şeyler vardı , ve Kerem yanıma yaklaşıyordu. İçimdeki sürtük Zeynep  bacak bacak üstüne attığı koltuktan kalktı ve soyunmaya başlayarak ' Hadi !  elinden tut ve yatağa götür. Onu içinde hisset, sertçe' diye fısıldadı.  Bu düşünceme inanamayarak ellerimle yüzümü kapatmak istedim. Diğer mantıklı Zeynep tek ayağını yere vuruyordu  kollarını birbirine bağladı ve ' Sen ne yaptığını sanıyorsun ? o sana zarar verecek ! '  Bu söylem üzerine sürtük Zeynep harekete geçti . İç çamaşırlarıyla kaldı ,  koltuğuna geri döndü ve  tekrar bacak bacak üstüne  attı ' O saçmalıyor , onu dinleme hadi git ne bekliyorsun ? O çok seksi Zeynep ona kendini becerttir , hadi ! ondan daha  iyisini bulamazsın!'  dedi. 'Becerttir' kelimesi yüzümü buruşturmama neden oldu. Mantıklı Zeynep ayağını yere vurmayı bıraktı ve 'Ne halin varsa gör ! Seni terkedince beni anlayacaksın ama çok geç olacak !'  dedi , ve hızla gözden kayboldu. Sürtük Zeynep şuh bir kahkaha attı. ' Anın tadını çıkar , onu keşfet heryerini' dedi ve bacak bacak üstüne attığı koltuktan kalkıp uzaklaştı. 

 " Ne halin varsa gör ! Seni terkedince beni anlayacaksın ama çok geç olacak ! "  o haklı mıydı ? 

" Anın tadını çıkar , onu keşfet heryerini " hangisini dinlemeliydim ? 

Düşüncelerim birbirine girmişti. Onları kafamdan atmaya çalıştım . Gözlerim hala bulanık görünüyordu. Dakikalardır orada duran Kerem'e baktım. Şaşırmış gibiydi, bende şaşkındım. Acaba Kerem şuan ne düşünüyordu. Onunda Playboy Kerem'i ve Mantıklı Kerem'i var mıydı ? Ama ben ona zarar veremezdim zaten ? Verebilir miydim ? Her neyse. Birkaç adım atıp yanına gittim. Bir şeyleri sindirmem gerekiyordu. Belki zaman gerekliydi , ama biz gereğinden fazla çok zaman kaybetmiştik. Belki görüntüm düzelir umuduyla gözlerimi kapatıp açtım. Evet görüntü yavaş yavaş netleşiyordu. Kerem hala duygusuzca bakıyordu , gözlerime. Bende ona bakıyordum. 

" Zeynep " dedi sakin bir ses tonuyla , sesi okşayıcıydı.  Görüş alanım tamamen netleştiğinde tamamen onun karşısında olduğumu farkettim. Elini yanağıma koydu.  Bakışlarım yere indi ve gözlerimi kapadım.

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin