BÖLÜM16:"TELEFON"

23.4K 363 39
                                    

(Selaam benim kadar sıklıkla bölüm atan yazar yok kıymetimi bilin bak :D canım sıkıldıkça bölüm yazıyorum size ya :DD ama ben yorum istiyorum çok istiyorum  bayaaa istiyorum lütfenn yorum atıın ne kadar yorum okadar motivasyon lütfeen :D iyi okumalar :) :* ) 

OKUYUN !

 Bir anlaşılmazlık var onu düzeltelim . Kerem Zeynep'i son replikte aşağılamıyor sadece gerçekleri söylüyor .Zeynep orada Kerem'e  ilklerini sordu , Kerem senle ilkler yaşıyorum diyince Zeynep cinsel açıdan düşündü . Kerem'de Zeynep'le yaşadığı ilklerin cinsel açıdan olmadığını belirtti , ve onunla cinsel açıdan ilk yaşayamayacağını söyledi yani aşağılama yok Olan bu. Birde geçen bölümü okurken utananlar olmuş. Arkadaşlar hikayenin aslı zaten +18 bunu bilerek okumanız gerek böyle sahneler olacak üzgünüm.. Okumak istemezseniz geçersiniz :D umarım açığa kavuşmuşsunuzdur :D 

Şarkı :  Metallica - Sad But true ~

 ~~

Karşımdaki karanlıklar içindeki adam ,  ve giyimine düşüncelerine tezat olan gözleri . Ahh o yeşilin her tonunu barındıran gözleri sinirlenince koyulaşıyorlar . Sinirlendiğini sadece  oradan anlıyorum. Yine siyaha zıt  olan beyaz teni ve turuncuya dönük saçları muazzamlar. Dünyayı siyah gören yeşil gözler , ne ironi değil mi ? 

Bakışları yakıcı , kavurucu ve genelde dondururcu. Bazen huzur buluyorum. Bazen kayboluyorum , bazen korkuyorum sis iniyor gözlerine koyulaşıyor. Şuan tam olarak kendi renginde , en masum yeşilinde . Hayır masum olamaz o gözler. Yakıcı şuan tam olarak yakıcı baktığı yerlerin yandığını hissediyorum. Ne cevap vermeliyim ? 

" Ahh Zeynep benim bahsettiğim ilkler onlar değildi. İnan bana , benimle cinsel açıdan bir ilk yaşayamazsın"  çok doğru bir cümle. Onunla cinsel açıdan bir ilk yaşamam mümkün değil aptal Zeynep. Bu cümle kafamı eğmeme yetmişti bakışlarım birbirinin üstünde olan ellerime indiğinde  saçlarım  toplu olduğu için lanet ettim. Yüzümü kapatamıyordum. Kerem çeneme uzanıp kafamı kaldırdığında gözlerine bakmamaya çalıştım .

" Zeynep" gözlerine baktım , hala yakıcılar sonuna kadar. Kafamı yavaşça aşağı yukarı sallamakla yetindim.

" Haklısın"  dedim , yanında olduğum için beni daha çok sardı. 

" Senle yaşadığım ilkler cinsel açıdan olmadığı için mutluyum " gözlerim kocaman oldu, beni istemiyordu.

" Neden ?" dedim , sadece gülümsedi.

" Çünkü senle daha güzel duyguları tadıyorum, basit duyguları değil" bir an şok dalgası beni buldu ve öylece gözlerine kilitlendim , yalan söylemediğini kesin bir dille söylemişti, bu bir süre sonra gülümsememe neden oldu.

" Sana inanıyorum sonuna kadar ve sana güvenmek istiyorum Kerem " zorla dudak kıyılarını oynattı alay doluydu.

"Bana inan ama asla güvenme hayal kırıklığına uğramanı istemem.  Çünkü ,ben bile kendime güvenmiyorum" Kendini niye bukadar kötülüyordu ki? Neden ?  Bukadar mı nefret ediyordu kendinden ?

"Neden kendini hiç sevmiyorsun?" alaylı gülüşü tekrar onu buldu.

"Sana daha önce de söyledim Zeynep ben kendimden başkasını sevmem . Bana neden kendini sevmiyorsun ? deme !" Pekâlâ pekâlâ o kendini çok seviyor !

"Sana birkaç soru daha sorabilir miyim? " gözlerini devirir gibi oldu ardından gözleri açılıp kapandı ve sakince konuşmaya başladı.

Benim Ol +18 ZeykerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin