|³³|

923 91 24
                                    

🔱

Můj stav se den ode dne lepšil, chodit jsem už mohl normálně, čehož hned využil Nico a poslal mě nakoupit. Nechtělo se mi mezi lidi, ale oba dva jsme nějak tušili, že to potřebuju.

Nějak jsem se už sžil s tím, že tu se mnou Nico je. Už jsem si bez něj nedokázal představit budoucnost. Teď jsem měl jistotu, že ráno vstanu a vedle v pokoji bude ještě vyspávat on v tričku z Tábora polokrevných.

Seděl jsem u stolu a hrál jsem si se skleničkou vody. Vždycky jsem určité množství vody zvednul, točil jsem s ní a modeloval různá zvířátka, která jsem následně rozpohyboval. Klasická zábava mořského poloboha když mu jsou čtyři roky.

,,Zvládneš pekelného psa?"
Otočil jsem hlavu a ve dveřích stál ještě rozespalý Nico, vlasy měl rozházené na všechny strany a vypadal dokonce i mírumilovně.

Vrátil jsem vodu do sklenice, abych si vzápětí vzal větší množství. Ani ne za půl vteřiny letěl k Nikovi maličký Kerberos.
,,Jestli se to o mě rozstříkne a já budu mokrej, Persee.." zřetelně jsem slyšel tu výhružku v jeho hlase. Pousmál jsem se.

Když jsem se znovu podíval na Nika, lekl jsem se, protože na jeho tváři byl výraz čistého zděšení a následně radosti.
,,Ty ses usmál, Percy?"
Až teď mi to došlo, úplně to se mnou zamávalo až jsem se přestal soustředit a pekelný pes se rozprskl o Nikovu hruď.
,,Děkuju, že bereš moje varování vážně." Řekl sarkasticky.

Přišel ke mně blíž až se mi rozbušilo srdce, co chce s mou mrtvolou udělat. Doufám, že ji jako pomstu nedá reálnému Kerberovi sežrat.
,,To byla fakt nehoda, přísahám." Zvedl jsem ruce v sebeobraně, najednou jsem z něj měl strach.
Ale on mlčel, přišel až úplně ke mně a pošeptal mi do ucha:,, To si vypereš, Jacksone. Teď kvůli tobě musím spát nahej." Přejel mi mráz po zádech, neměl jsem nejmenší tušení, kde se vzala v Nikovi ta kuráž něco takového říct, ale bylo zajímavé jakým směrem se náš vztah postupně ubíral.
,,A taky by ses mohl víc usmívat." Poplácal mě po tváři a zanechal mě v kuchyni samotného s nevěřícným výrazem na tváři.

A/N
Pěkně vás tu vítám u další kapitoly, chápu, že všichni chcete kiss, ale musíte si počkat (pokud vůbec bude..) 💙

Prázdnota v srdci {Percico}Where stories live. Discover now