|³º|

903 89 8
                                    

💀

Vklopýtal jsem nebo spíš doplazil jsem se dovnitř jeho bytu a poslední zvuk, který jsem slyšel bylo zabouchnutí dveří.
Pak jsem se znova rozkřičel, tohle bylo horší než cokoliv, co jsem kdy zažil. Nikdy mě nic tak duševně a fyzicky zároveň nebolelo. Cesta Tartarem, věznění v měděné nádobě, rozchod s Willem, nic..
,,Sakra, Nico! Uklidni se!" Co jsem to stihnul v Percyho obličeji vidět, slzy? To mě tak překvapilo, že jsem na chvíli zapomněl na bolest. Jen jsem zakašlal a najednou jsem byl ticho.
Bolest znenadání ustala. Posadil jsem se, protože jsem ležel na podlaze. Zhluboka jsem oddechoval, koutkem oka jsem sledoval Percyho, který vypadal ještě víc v šoku než já. Celý se třásl a koukal na mě jak na přízrak.
,,U-už jsem klidnej."

Pochopil bych, kdyby mi Percy nevěřil, kdyby si myslel, že jsem to všechno zahrál, ale znal mě. Věděl, že tohle není můj styl a navíc viděl moje ruce. Od špiček prstů až k ramenům jsem měl jizvy jako po spálenině. Vypadalo to jako kdyby se pod mojí kůží usídlili maličkatí hadi.
Nyní ty jizvy byly chladné jako led, jako vody řeky Styx. Percy se ke mně naklonil a sáhl mi na krk. Hluboce jsem vydechl a můj tep se nebezpečně zvýšil.
,,Máš to i na krku." Řekl, pořád s jasnou známkou strachu v hlase.
To mě vylekalo.

Rychle jsem ze sebe strhl tričko, abych viděl jak mi jizvy poškodily tělo. Přes obě ramena se i až ke krku táhly cestičky těch nechutných jizev. Až pozdě jsem si uvědomil, že jsem se právě svléknul před Percym. Oh, u Erebosu!
Polobůh však byl úplně mimo sebe, pouze se ke mně naklonil a omámeně se dotknul mých jizev na hrudníku. Sykl jsem a on se ihned odtáhnul.
Jeho slzy už stačily zmizet, ale vylekaný výraz měl pořád.

,,Od čeho to je, Nico?"
Pokrčil jsem rameny, nikdy jsem nic podobného neviděl.
,,Nemám nejmenší tušení." Šok ze mě už opadával, ale teď, po prvotním leknutí, jsem dostal neovladatelnou třasavku.
,,Nico?" Ta starost v jeho hlase mě doháněla k šílenství. Svalil jsem se na bok a moje myšlenky se rozutekly, třásl jsem se a nešlo to zastavit.

A/N
Udělám vám tu radost a dnes pridávám ještě jednu (možná 2?)
Uvidím, každopádně, vypadá to, že delší dobu tu nebudu 🙃💙

Prázdnota v srdci {Percico}Where stories live. Discover now