~《18》~

95 10 1
                                    

The best kind of lover

wants to
love
your chaos

Läksime hotelli tagasi. Jimin oli vist ainukene, kes ei olnud üldse väsinud. Meil oli üks öö veel hotellis veeta, homme päeval hakkasime minema. Läksime koos tuppa. Ta viskas voodile pikali, pani käed pea taha ja lihtsalt lebotas seal. Ma läksin peegli ette ja üritasin kleidi lukku lahti teha. Ma üritasin aga ei... kas ma tõesti? "Jiminiee" hüüdsin ma talle. Ja ta tuli nurgapeale vaatama.

"Kas sa aitaksid?" Küsisin ma vaikselt

"Ta tuli lähedamale ja hakkas seda vaikselt lahti tegema aga peatus siis poolepeal. Kallutas natukena alla ja sosistas mulle vaikselt:"Ma ei suutnud täna üldse keskenduda"

"Miks?" Küsisin ma vaikselt vastu

"Sest..." hakkas ta midagi ütlema aga meil koputati uksele. Ma kuulsin kuidas ta midagi veel vaikselt ütles aga ma ei saanud aru ning ta läks seda avama. Alguses rääkis ta vaikselt ja siis läks korra ukse taha. Ma sain siis lõpuks kleidi seljast ning läksin juba magama ja pärastpoole tuli ka tema.

◇◇◇

Hommikul äratati meid üles. Panime riidesse ja hakkasime juba lennujaama poole liikuma, sest kotid olime me juba eile pakkinud. Hakkasime toast välja minema ja Jimin ootas mind juba uksel. Panime hotellitoa ukse kinni. Läksime siis lennujaama ja ootasime seal oma era toas. Rääkisin teistega juttu. Vahepeal võtsid Namjoon, Hoseok ja Yoongi ka ühed kohvid. Kui nad need kätte said läksime me lennukile. Me startisime seal ja läksime lõpuks tagasi.

Ma olin miskipärast üpris väsinud ja jäin magama.

Ma ärkasin sellepeale kuidas teised liikmed ehk siis Namjoon Jin ja Hoseok kihistasid naeru. Tegin silmad vaikselt lahti ja avastasin et ma olin vajunud Jimini õlale ja jimin toetus minu peale ning magas ka. Need kolm vaatasid siia ja aina irvitasid. Ma ei saa aru mis neil viga on. Tegin neile kurja nägu ja nad hakkasid veel rohkem naerma. JK tegi meist ühe pildi ka. Ma oleks tahtnud neile reaalselt keskmist näidata aga ma hoidsin ennast tagasi sest ma oleks ilmselt isegi naerma hakanud kui ma oleks midagi nii nunnut mingi teise liikme vahel näinud. See tagasisõit läks tegelikult päris igavalt. Keegi ei rääkimud väga aga ime ka pole, nad töötasid kolm päeva päris raskelt ning nüüd neil tuli pikem paus reisimisega.

Lennuk maandus pärast ilusti. Ma otsustasin mõneks ajaks veel poiste juures veeta ja siis õhtupoole alles ära minna. Nad tegid mingit pidu, õnnestunud kontserdi puhul.

Läksime nende ruumidesse sisse aga Jimin kutsus mind endaga kaasa. Läksin tema järgi ja varsti olime tema toas.

"Seda et, mis sa homme teed?"

"Ma veel ei tea, homme mõtlen"

"Kui sa homme mudagi ei tee siis äkki me saaks kokku?"

"Homme vaatame" ütlesin ma naerdes ja me läksime teiste juurde tagasi. Suga lõi kohe veinil korgi pealt. Ja valas endale ja reistele klaasi. Peale selle tegemist pani ta ise midagi seal kokku, ilmselt midagi palju kangemat.

Enamvähem kõik jõid lõpuks seda 'Yoongi kangemat' jooki.
"Hei, kui te kõik seda niimoodi joote siis ma tahan ka seda proovida" ütlesin ma

"Ma ei usu et see just sinu maitsele on" naeris Yoongi

"Kui sa tahad siis sa võid minu oma maitsta" ütles Jimin ja ulatas mulle oma klaasi

Nuusutasin seda ja see oli kindlalt midagi väga jubedat. Pigistasin silmad kinni ja võtsin hässsti väikse lonksu

"Fuuuuh, how da fuq te suudate seda juua!?!" Küsisin ma köhides, sest see 'Yoongi ime' oli ikka tõesti kange

"Esiteks, sa ei joo seda õigesti, ja teiseks, see ei olegi sulle mõeldud. Vaata ja õpi" ütles Yoongi ja võttis klaasi kiirelt kätte, ja kulistas selle ühe korraga sisse ning ei teinud nägugi.

Olin natukene veel seal ja rääkisin teistega, umm kuidas seda nüüd öelda. Jimin, Yoongi, Taehyung ja Jungkook olid lõpuks täiesti täis. Yoongi õpetas JK'd niiöelda jooma, jooma kuni ta täiesti täis oli. Jimin ajas ausalt ka, sellist paska suust välja, mida ma ei oleks kunagi suutnud uskuda, et keda kõiki ta sebinud on, ugh see ajas mind närvi. Ma olin suht lõpuni. Namjoon ja Hoseok olid juba magama läinud. Jin oli vist ainus sellest gruppist, kes purjus ei olnud.

Lõpuks vajusid Jungkook ja Yoongi ära ja Jimini pea käis kolksuga vastu lauda, outch...

"Kuule, äkku sa saad mul aidata neid vooditesse vedada. Ma võtan Yoongi, sa võta Jimin" pakkus Jin

"Mhm, muidugi" vastasin ma ning äratasin Jimini üles, et ta ära viia. Panin ta käe ümber oma kaela ja tõusime koos püsti, oehh, ta oli ikka raske, hahaa.

Aga me jõudsime lõpuks tema tuppa. Viskasin ta voodile aga ta tõmbas mu kaasa ning me olime üksteise kõrval pikali. Kui ma teda vaatasin oli ta isegi päris nummi, kui ta seal niimoodi oma natukene sassis soenguga magas.

Hakkasin voodilt tõusma aga Jimin haaras mu käest. Oeh... mis mul muud üle jäi, olin sunnitud seal veel istuma ja teda imetlema. Aei pff mida ma räägin, mis imetlema.

Mu telefon värises püksitaskus. Vaatasin seda. Seal oli sõnum.





OOTA SEKUND[FF JIMIN]~@K-L123||MerxymDonde viven las historias. Descúbrelo ahora