~《15》~

106 9 0
                                    

What if
I
just want a
simple life

"Ma olen tagasi" ütlesin ma kui uksest sisse jõudsin. Aga kedagi ei olnud jälle seal. Ma siis kasutasin võimalust ära, ja läksin lihtsalt pesema. Loputasin just balsamit oma juustest välja ja hakkasin oma rätikut võtma ja niisama vaatasin siis uksepoole ning hakkasin karjuma:"Jimin, tõmba uttu!"

Ma ei saanud isegi oma rätikut kätte sest see oli liiga kaugel. Õnneks dušši kardin ei paistnud läbi. Hakkasin siis selle abil võtma aga Jimin tuli nüüd uksest täiesti sisse.

"GET THE FUCK OUT JUBA!" Karjusin ma talle aga ta tegi näo nagu ei oleks seda kuulnudgi ja lihtsalt vaatas mulle otsa. Ma olin ikka veel kardina taga. Ja nägin kuidas ta mind peeglist jälgis.

"Kui sa kohe välja ei lähe siis ma pritsin su veega üle" ütlesin ma talle, aga ta vastas mulle niisama suvaliselt:"Pritsi, ma tahan niikuinii ka pesema tulla."

"Kas sa siis äkki saaksid ära minna või mulle selle fucking rätiku anda" ütlesin ma

Jimin vaatas minu poole ja ei teinud midagi. Vaatas siis uuesti peeglist mind ja raputas mulle vastuseks pead.

"Pööras ära siis korra" ütlesin ma ja hoidsin endal kardinat ees. Ning võtsin rätiku. Panin selle kiiresti peale ja hakkasin välja jooksma, Jimin oli praeguseks juba minu poole pööranud ja mind jälgima hakanud jälle. Hüppasin kabiinist välja ja läksin nii kiiresti kui sain uksest välja ning panin nurgataga riidesse.

Samal ajal kui ma olin riidesse pannud oli Jimin pesema läinud. Aga nüüd, It's Payback Time...

Läksin oma juukseid kuivatama. Jiminil oli kabiinis juba rätik ümber puusade. Aga ughh, ma ei saanud oma silmi ta abide pealt ära. Mis mul viga on?

Ta astus kabiinist välja. Ma mõtlesin et ta läheb välja, aga ta sulges ukse.

Ta lausus siis tasa:"Ma ei suuda sind lihtsalt pealt vaadata enam"

Ja ta tuli minu juurde. Vaatas mulle silma. Ja hakkas vaikselt allapoole laskuma. Ta oli mul juba väga lähedal.

~ding dong~

Helises uksekell. Täpselt siis sellel ajal.

Ta pööras siis ära ja läks ust avama. Läksin ka välja vaatama. See oli Hoseok:"Jimin, ma tahan sinuga ühest asjast rääkida." Ütles J-Hope ja tuli korra sisse. Sosistas siis midagi Jiminile kõrva ja hakkas siis välja minema:"Millest te rääkisite?" Küsisin ma enne kui ta oli ära minna jõudnud

"Meeste asi" ütles Hoseok mulle naerdes vastuseks mille peale ka Jimin naerma hakkas

"Pff, ma ikka ei mõista teid" ütlesin ma siis neile ja läksin viskasin ennast voodi peale pikali. Ja hakkasin mõtlema, huvitav mida mu vanemad Eestis teevad. Ja väike õde. Ma otsustasin neile siis helistada.

Helistasin siis oma ema numbrile.
Ta võttis kohe vastu ka

"Hei emps, pole ammu rääkinud"

"Oh kui tore, kas sa oled lõpuks otsustanud Eestisse tagasi tulla?"

"Ei, ma lihtsalt tahtsin sulle helistada" naersin ma ja siis tuli Jimin nurgapeale. Ja viskas mu kõrvale voodisse. Ma näitasin talle siis kätega "shoo" aga mis ma sellega, nagu ta kuulaks ka mind...

"Kuidas sul siis läheb seal, oled sa uusi sõpru ka saanud peale Jaemin'i?" Küsis ema.

"Jaa mul on isegi seitse uut sõpra" rõhutades sõna Isegi. Ja nüüd hakkas veel Jimin mind kõdistama. Alguses vingerdasin niisama ja ajasin teda minema aga siis ta hakkas veel kõvemini tegema ja ma ei suutnud oma naeru kinni hoida ning hakkasin naerma. Ja karjusin Jiminile et ta lõpetaks

"Kes on Jimin?" Küsis kohe ema:"Ma ei teadnudgi et sul poiss on" ütles ema naerdes

"Eiei, ta ei ole mu poiss ta on lihtsalt hea sõber"

"Kuule mis sa nüüd, sa võid ju mulle rääkida et sa poisi endale said, aga nüüd tsau, ma ütles siis isale edasi ka et sa said endale poisi" ajas ema veel vastu ja kui ma midagi vastu hakkasin ütlema sain ma vastuseks ainult ühe pika
~beeep'i.

"Jimin, mis sul viga on? Ma räägin oma vanematega ja sa hakkad mind lampi kõdistama. Kuidas sulle meeldiks, ah?" Ma läksin ta juurde ning hüppasin talle selga ja kõdistasin teda nii kuidas jaksasin, kuniks ta lõpuks naerama hakkas.

OOTA SEKUND[FF JIMIN]~@K-L123||MerxymWhere stories live. Discover now