21. Personality Changes

184 13 1
                                    

POHĽAD SOPHIA:

Ráno... Prvý deň na úteku pred realitou. Cítim sa ako vrah... Hoci som nikomu neublížila.

***

Zayn ma pohladil a pritúlil sa ku mne. "Čo sa deje, Sophi?" opýtal sa ma a ja som iba v zápore pokrútila hlavou. "Ale nič." Stále som nepozrela do jeho karamelových očí. Ale klamať viem. Nikdy to nezis... "Notak. Neklam mi, Sophia. Viem že klameš. Niečo ťa trápi.. Povedz mi to." Jeho hlas spevnel. Pozná ma.

"Ja, Zayn. Ja sa trápim." Konečne som mu úprimne pozrela do očí. "Je mi zle z toho, že musím Liama vydierať, aby konečne dostal rozum. Justin ustúpil bez problémov, ale Payne?!" frustrovane som vydýchla. "Iba ja som strojcom vlastného šťastia. Toto mi vždy Harry vravieval. Ale ako, povedz mi, ako mám byť šťastná, keď som takpovediac pod paľbou, ty sa skrývaš so mnou, hoci nemusíš a od trestu od môjho šéfa ma delí jeden krok do ulíc tohoto zatrateného mesta," vzdychla som a po líci mi chtiac-nechtiac stiekla slza. "Ja chcem žiť, Zayn." Pozrela som mu do tváre. "Kiežby som mohla odísť niekam ďaleko. Šla by som do Kanady alebo Austrálie a nemyslela by som na tieto depresívne veci. Bol by si sídce veľmi ďaleko odo mňa, ale aspoň by som mohla chodiť von, nájsť si novú, normálnu prácu a každú noc plakať za spomienkami. Bolelo by to, no po čase? Liam by zmizol, ja by som sa s tebou aspoň minimálne kontaktovala a po čase by som sa mohla vrátiť a byť zas s tebou." Zayn mi zotrel slzy z líc. Jeho ubolený pohľad vraví, že chce presne to, čo ja.

"Sophie, ja ťa milujem. Dokázal by som zniesť všetko. Aj tvoj odchod. Síce by to bolelo, ale keby si sa vrátila, stálo by mi to za to všetko úsilie a slzy. Ale keď si tu, mám aspoň plnú istotu, že si v poriadku. Že dýchaš a si tu so mnou. Ale vidím aj to, že ti normálny život chýba. Preto pôjdeme dnes do mesta. Vyberieš si nové šaty. Niečo ti urobíme s vlasmi a ak by si chcela, môžeš si vybrať aj nejaké veci v inom štýle, aby to nebolo nápadné." Usmial sa a ja som ho rýchlo objala. "Ďakujem! Zayn, ja ťa za tieto nápady asi raz prehnem cez koleno. Vieš?" Podvihla som obočie a pousmiala sa. "S tým, láska, počítam." Vyškeril sa.

POHĽAD ZAYN:

Keď som videl jej natešený výraz, musel som si v duchu zatlieskať. Mohlo by to byť dobré.. Nalakovať jej nechty, prefarbiť vlasy a vybrať jej niečo menej Sophiovské, ako napríklad tenisky, šortky, džínsy a tričká s nevýrazným výstrihom. Možno aj nejaké tielka...

Najedli sme sa, obliekli a potom vyšli z bytu. Nastúpili sme do môjho Audi a vyrazili sme.

***

Vybral som najväčšie obchodné centrum v Londýne. Hneď, ako sme vošli dnu, som Sophiu zatiahol do kozmetického salónu. Nechal som ju, samozrejme, nech si tieto osobnostné zmeny vyberá sama.

POHĽAD SOPHIA:

Hneď prvým stanoviskom bol kozmetický salón. Mladej kaderníčke som povedala, nech mi vlasy prefarbí na čierno s červenými koncami a nech mi ich skráti o päť centimetrov. Keď už bola hotová, nechty mi rovnako o kúsok skrátila manikérka a nalakovala mi ich perleťovým lakom krémovej farby. Zaplatila som a vyšla odtiaľ zmenená. Je fajn cítiť takú zmenu.

Keď som vyšla von, Zaynovi takmer vypadli oči z jamiek. Ústa mal dokorán otvorené a úžas ho prinútil obhliadať si ma stále dookola. "No Sophie. Ty si... Nádherná!" vyšlo z neho po pár sekundách a ja som sa iba usmiala. "Ďakujem Zayn. Myslíš, že by ma takto spoznali ťažšie?" opýtala som sa váhavo a on iba obdivne prikývol. Stále je zo mňa mimo. "Ja by som ťa z diaľky nespoznal. A keby si mala iné oblečenie, supry a bola by si inak nalíčená... Normálne ťa nespoznávam." Vzdychol. Vzal ma za ruku a namierili sme si to do prvého butiku. Už v jedinom momente ma okúzlili tmavoružové supry s bielou podrážkou s dvoma ružovými pásmi a leopardími čiernymi škvrnami, ktoré nádherne vylepšili ich dizajn. Tenisky nenosím, ale supry sú supry. (Normálne ma zaráža, aký typ obuvi si práve idem kupovať)

Sexy, Naughty, InnocentTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang