20. Move

195 12 1
                                    

POHĽAD SOPHIA:

...Konečne nastal ten deň. Deň, keď si vezmem všetky svoje veci z internátu a presťahujem sa do toho Justinovho bytu v centre Londýna. Zayn prišiel na intrák tiež. Tiež sa zbalí a odíde so mnou. Budeme bývať spolu. V jednom byte.

On a ja.

Ja a on.

Nikto, okrem nás...

Je nad Slnko jasnejšie, že som neuveriteľne šťastná. Musela som sa Liamovi vyhrážať, aby mojej láske neublížil, a potrebujem, aby ma nenašiel. Podľa všetkého ma už hľadá. Včera v noci som počula na ulici pod internátom hlasy. Jeden isto iste patril Harrymu. Som si na dvesto percent istá, že ich Liam na mňa poslal. Ale, viete, čo ma prekvapilo? Harry tam chvíľu s nimi kecal, no po chvíli povedal toto:

„Prečo ju nenecháme na pokoji? Je to predsa Sophia a už zo skúseností vieme, že jej vždy, za každých okolností môžeme veriť. Jej inštinkt nás ani ju nikdy nesklamal a keď ona hovorí, že je Zayn v pohode, že pre nás viac Bieberova skupina neznamená hrozbu, tak to asi aj tak bude. Viete čo? Ja to tu balím. Soph je kamoška, verím jej. Keď ju máte radi a ozaj vám na nej záleží, tak teda pôjdete so mnou. Padám...“

A ako povedal, aj urobil. A mojím kamarátom na mne tiež záležalo, pretože šli s ním. Keď ho ešte niekedy budem môcť vidieť, vybozkávam z neho dušu. Teda.. ak mi to Zayn dovolí. Aj tak ich mám rada oboch.

Pousmiala som sa, ale dlho som v tichu nezostala. Zayn totiž vošiel do mojej izby a oprel sa ležérne o rám dverí. Na perách sa mu pohráva úsmev a ako vidím, tak sa teší rovnako, ako ja.. Ak teda nie viac.

„Tak čo, kočka? Zbalená?“ Prikývla som, zatvorila svoju športovú tašku a kufor a šla von z izby. „Jasné, Zayn. Iba...“ zastavila som a obzrela sa späť do internátnej izby. „Iba čo, zlatko,“ počula som jeho kroky a po chvíli ucítila jeho dlane na mojich ramenách. „Ale nič. Milujem ťa.“ Venovala som mu bozk ešte pred tým, ako som vyšla von z izby. Zošprintovala som v mojich vysokých čižmách schody a dolu hodila mladej bloncke kľúče. „Čau Trish. Viac ma tu nečakaj,“ zavolala som na ňu s úsmevom a ona sa rovnako usmiala na mňa. „Jasné, čauko, Kathy. Budeš mi chýbať!“ zavolala na mňa, zamávala mi aj ja jej a konečne som vyšla von.

S Trishou Montgomeryovou sme boli kamošky. Vždy ma ráno zdravila pri ceste do školy, vždy ma pozdravila pri príchode na internát a keď som sa nudila, zišla som k recepcii a rozprávali sme sa spolu. Teraz idem preč a ten pocit, zvykať si na niečo nové, je nepríjemný. Síce som naozaj veľa behala po celej Európe, ale ten pocit z odchodu bol odjakživa rovnaký.  

♡♡♡♡♡

Zayn zišiel dolu tiež, rozlúčil sa s Trishou a prešiel s kufrom v ruke až k striebro-sivému naleštenému Mercedesu. Otvoril kufor, behom chvíle doň naskladal naše kufre a moju športovú tašku a obaja sme nastúpili dnu.

Hneď, ako som nasadla, ma ovanula Zaynova mužná vôňa, ktorá vášnivo prebrala moje čuchové bunky. Ďalej ma okúzlil nádherný interiér luxusného auta a fakt, že ak Zayn- jeden z členov gangu -vlastní takýto prepychový 'koč' s najmenej 150-timi koňmi pod kapotou, tak aké predražené potom asi bude vybavenie nášho budúceho bytu v centre?

Samozrejme som mlčala, ale to iba dovtedy, kým Zayn nezabuchol dvere na strane vodiča a nenaštartoval tohoto tátoša.

"Zayn?" začala som pozvoľna.

"Áno, Sophia?" odpovedal pokojne a sústredil sa aj na mňa aj na cestu pred sebou.

"Videl si už aspoň nejaký z tých Drewovych bytov?"

Sexy, Naughty, InnocentWhere stories live. Discover now