5. Zayn Malik, or Fucking Everyone

401 21 0
                                    

Ráno ma prebral budík.Vstala som a pozrela na vedľajšiu posteľ, kde už neleží Sussy. Vyšla z kúpeľne a pozdravila ma.

"Bré ráno. Mala by si sa prezliekať. O chvíľu nám začína škola."

"Ty si tu tiež nová?" spýtala som sa popri pomalom vstávaní. "Nie. Len som bývala v inom intráku. Bol oveľa horší ako tento, tak som prišla sem. Chodím na strednú Kontinentálnu školu, kde budeš chodiť aj ty. No.. Tak šup šup, lebo to nestihneme. Ber si školskú tašku a daj sa do poriadku." usmiala sa a ja som ju počúvla. Za päť minút som bola namaľovaná, umyla som si zuby a obliekla som si čierne silonky, na to som si dala dlhé čierne nohavice a napokon som si dala na svoju čiernu podprsenku bielu blúzku s trojštvrťovými rukávmi. Zas mi je cez ňu vidno podprsenka. Dúfam, že sa učka nezblázni. Natiahla som na seba svoje vysoké kožené čižmičky, schmatla kabelku na učebnice a vyrazili sme do školy.

Do školy sme šli Sussyným mustangom a tak sme prišli celkom rýchlo. Vstúpili sme dnu. Na chodbe stojí plno ľudí a všetky pohľady boli nasmerované na mňa a Suss. Teda... Skôr na mňa. Prišli sme k jej skrinke a ja som si pozrela na papieri zo školy, ktoré číslo skrinky je moje. 360. Rozlúčila som sa na chvíľu s Sussy a našla svoju skrinku. Odomkla som ju a vytiahla svoje učebnice čakajúce na mňa. Pozrela som aj na rozvrh, kde mám napísané všetky hodiny od pondelka do piatka. Prvú hodinu dnes mám Zemepis. Dobre. Nech je zemepisárka taká rašpľa, akú som mala na starej škole a urobím jej zo života peklo.

Zazvonilo a ja som sa pobrala do učebne Zemepisu. Vošla som dnu, lenže to už boli všetci, vrátane profesorky, v triede a tá spustila priam histerický rev.

"Pierceová!!! Si tu ešte len prvý deň a už ideš neskoro! Chceš poznámku? No? Chceš?!" zhučala a ja som ju zavraždila pohľadom. "Mne je jedno. Robte čo chcete." zachovala som si aspoň nejakú slušnosť a môj pokojný tón hlasu ju vytočil až do nepríčetnosti."Hrrrrr!!!  Padaj si sadnúť do voľnej lavice a prac sa! Lebo ťa pošlem za riaditeľom." Povedala už pokojnejšie. Mykla som ľahostajne plecami a sadla si do lavice vedľa nejakého chalana. Usmial sa a jeho šedé oči zaiskrili. Po chvíli ticha prerušovanej len nezmyselnými poznámkami profesorky Hilyovej ten chalan vedľa mňa prehovoril.

"Si dobrá." šepol uznanlivo. "Dík." odšepla som mu. "Som Dean Tonsey. Čau." natiahol ku mne ruku. "Som Sophia Kath Pierce. Rada ťa spoznávam." odšepla som mu zas a usmiala sa na neho. "Fakt máš kuráž. To si bola aj na starej škole k učkám taká prívetivá?" spýtal sa s úškľabkom. "Vlastne nie k všetkým. Len presne zemepisárka ma vždy vytočila. Myslela som, že tu sa to zmení, ale tuším jej budem musieť objasniť kto som, ako tej na mojej starej škole." zamračila som sa ale popri tom som sa drzo usmiala.

Dean sa pousmial a ďalej sme až do konca hodiny mlčali. Pri odchode po mne hodila učiteľka mrazivý pohľad, ale ja som ju ignorovala a vyšla z triedy primerane spokojná.

"Hej, Kath." Oslovil ma Dean a ja som na neho pozrela. "Čo máš teraz? Akú hodinu?" Spýtal sa zvedavo a ja som svoj rozvrh prebehla očami. "Mmm. Literatúru. Ty?" "Mám chémiu. Nechcela by si ísť so mnou? Učebňu litiky mám po ceste." Jeho tvár ozdobil dokonalý úsmev. "Fajn. Aspoň sa hneď v prvý deň nestratím." Prikývol a prešli sme k mojej skrinke, ktorú mám len pár metrov od tej jeho, ako som zistila. Vytiahla som polkilovú učebnicu literatúry a prešla s ním k jeho skrinke. Vytiahol si chémiu, no keď už sme chceli vypadnúť, zastavila Deana niekoho ruka na ramene. Otočil sa. Ja s ním. Pred sebou som uvidela vysokého, svalnatého, opáleného chalana, s uhľovo čiernymi vlasmi a arogantným úsmevom na tvári.

"Čau Dean. A ty," pozrel na mňa jeho hnedými očami, "musíš byť tá nová, čo vytočila zemepisárku do nepríčetnosti. Zayn Malik." Usmial sa a nastavil ruku. "Sophia Pierce." Potriasli sme si rukami. "Teší ma." Kývol a ja som sa vynútene usmiala.Tak on nebude práve najmilší.

Dean sa so Zaynom rozprával len chvíľu, lebo sme sa museli ponáhľať na druhú hodinu. Po ceste som pozrela na Deana. "Kto to bol?" spýtala som sa, aby som toho o Malikovi vedela viac. No ako odpoveď sa mi dostalo len jediné: "Zayn Malik, alebo inak povedané, jebem na šeckých."

Sexy, Naughty, InnocentWhere stories live. Discover now