4. Bad visions

371 20 0
                                    

Ako som vstala, zacítila som silnú vôňu môjho obľúbeného frappé a čerstvých muffinov. Chutné raňajky mi priniesol Harry do postele a ja som sa primerane zľakla.

"Harold! Čo ty tu ešte robíš? Vráť sa, lebo ťa Liam zabije." Povedala som vážne a zahľadela sa do jeho zelenkavých očí. Harry však nahodil len ten svoj debilný úsmev a mykol plecom. "Nezabije. Má ma rád. A je nedeľa/ víkend. V nedeľu nerobím. Ani keby ma pretiahli besní gayovia." Debil. Nehovorím to dajako často? Počkať... Nie. Toto je na Harolda furt málo. "Čo ty máš s tými gaymi? Najprv Malik, teraz takéto originálne myšlienky. Ty si asi veľmi sexuálne založený chlap, mýlim sa?" Opýtala som sa s úprimným pohľadom a on len debilne pokrútil hlavou. Ako vždy. "Nie. Trafila si sa do slova aj do písmena."

Radšej som už sklapla a pustila sa do raňajok.

Káva zmizla behom pár minút a s muffinmi mi pomohol Harry, ktorý zjedol polovicu vrecúška. Po nie práve najlepšom prebudení som sa vyteperila z postele a obliekla som si pripravené veci. V kúpeľni som si umyla zuby, urobila make up a pridala jemnú vrstvičku špirály na moje dlhé riasy a vyšla von. Pobalila som si šminky aj so zubnou kefkou a pastou a Harold mi vzal jeden kufor. Ja som vzala druhý a vyšli sme z izby. Zamkla som a nastúpila do výťahu. Na prízemí som odovzdala kľúče, zaplatila izbu a vyšla som z hotela. Harry si tu nechal auto, tak stačilo len naložiť kufre do jeho auta- je to Bentley, mimochodom, a po nastúpení sme sa rozbehli po diaľnici.

"Tak. Kam to bude?" spýtal sa so záujmom.

"Izbu mám v internáte na dajakej Center Avenue. Podľa názvu odhadujem, že to bude niekde v centre?"

Zasmial sa. Popri riadení sa na moment pozrel na mňa. "Viem, kde to je. A nie je to v centre, ale pri centre. Presnejšie asi pol kilometra od centra. Býval som tam, keď som chodil sem na súkromnú strednú. Pekné časy, ale už mi to nechýba."

Chápavo som prikývla.

♡♥♡

Zastali sme pri nejakej storočnej ošarpanej budove, na ktorej žiari modrý starý nápis: Londýnsky stredoškolský internát- BlackRose. Mne ten názov BlackRose viac pripomenul dajaký striptíz club, ako internát. Ale omietka a staré okná mi zas pripomenuli starý pohrebný ústav. Harry zamkol auto a s kuframi sme sa pobrali do haly tohoto starého shitu. Otvorenie dverí bolo vďaka vŕzgajúcim pantom počuť až na samý vrch internátnej budovy. Dolu nás privítala staršia pani a usmiala sa na mňa. "Dobrý deň. Ste slečna Pierceová, áno?" Prikývla som. "Izbu máte na treťom poschodí, číslo 105. Budete mať spolubývajúcu. Večierka je o jedenástej a raňajky o siedmej. Prajem vám príjemný pobyt tu." Podala mi kľúč a cestou po schodoch (výťah tu nie je) som zazrela na Harryho. "Večierka? Raňajky? Čo som na liečení?!" Harold sa zas zasmial a štuchol ma do ramena. "Tá večierka tu vôbec neplatí. Hoci sa na noc budova zamyká, všetci sme tu boli hore aj do rána. Nuž.. Ale tie písomky ráno.. Spali sme na laviciach. A raňajky? Neradil by som ti jesť tu, lebo tu každý deň na raňajky dávajú horký hnusný čaj a suché pečivo bez chuti." Kývla som na súhlas a ideme ďalej po schodoch. Keď sme konečne vyšli na tretie poschodie tejto viacposchodovej zrúcaniny, našla som svoju izbu a odomkla ju. Na počudovanie; vyzerá to dnu celkom dobre. Premaľované bledomodré steny, novší nábytok a telka. Aj balkón tu je.

Položila som kufre na podlahu a prešla sa po priestrannom 'bytíku'. Pozrela som sa aj do kúpeľne s bielou sprchou a vaňou a modrým obkladom a stenami rovnakej farby.Je tam aj zrkadlo, čo tvorí základ. Vrátila som sa do izby a kufre dala ďalej. Harold na mňa nadržane pohliadol. "Čo tak rýchlovka, než príde tá druhá?." spýtala som sa ho provokatívne. Harry len rýchlo prikývol a zrazil ma na jednu posteľ. V rukách stisol moje prsia, načo som vzdychla. Pobozkal ma na krk a ja som začala s prácou. Chytila som jeho "kamaráta" do ruky a začala cez neho prechádzať rukami. Nevyzliekli sme sa, to by bolo riskantné. Začal prudko vzdychať a netrvalo dlho, než sa urobil. Potom dal jednu zo svojich rúk do nohavíc mne a začal ma prstom dráždiť. Vopchal do mňa hneď tri prsty a začal prirážať ako besný. Onedlho som sa urobila tiež a obaja sme sa zvalili na posteľ vedľa seba, nohy nám ostali na zemi. Tuším som si to dobre načasovala, lebo do izby vstúpila nižšia blondýnka s milým úsmevom, ktorá pokukovala po Harrym, ktorý ju ignoroval.

"Em... Ahoj. Som Sussy Jessica Thompson a budem tvoja spolubývajúca." Super. Falošne som sa usmiala a podala jej ruku. "Sophia Kath Pierce. Teší ma." S nechuťou som si sadla na posteľ k Haroldovi a on ani nemal záujem pozdraviť ju. "Tak, Sophie. Už by som mal pomaly ísť. Ešte sa tu zajtra stavím. Čau." usmial sa a pobozkali sme sa. Tá baba ho pozorovala ako zjavenie sveta a keď odišiel, pozrela na mňa.

"To je tvoj priateľ?"

"Nie. On nie je typ na vzťahy. Sme kamaráti, ako tak." Odpovedala som jej a ona sa rozžiarila. "A... Mohla by som sa s ním zoznámiť?" opýtala sa zaujate a ja som len pomykala hlavou. "Keď ťa bude chcieť spoznať... Je voľný." Totálne sa vyškerila a začala jačať. Ďalšiu hodinu som si vybaľovala veci ako Sussy a ona sa ma popri tom pýtala na Stylesa.

"Koľko má rokov? Aká je jeho obľúbená farba? A jedlo? Odkiaľ je? Čo robí? Má súrodencov?" Tieto a podobné otázky som počúvala dve hodiny vkuse. Na niektoré som jej z dôvodu utajenia neodpovedala, ako napríklad na prácu. Je zakázané o tom hovoriť.

Keď sme mali vybalené, zapla som svoj notebook. Odomkla som ho a našla stránku na vyhľadávanie informácií. Pozrela som na výsledky pod menom Zayn Javadd Malik a otvorila sa mi webka jedného veľkého gangu. Ovládajú celú južnú časť Británie plus severné Írsko. Okrem neho sú členmi gangu aj Louis Tomlinson, Joseph Smith, Steven Clarkson, Dean Tonsey a ich šéfom je Justin Drew Bieber. Ah. Také má bohovské meno ten Justin a taká sviňa je to. A taký krásny ksicht má a tie božské orieškové oči. Awww. Ale ani tí ostatní nie sú škaredí. Nie je medzi nimi blonďák, všetci majú tmavé vlasy. Až na pekelníka s melírom? To bude najskôr Zayn. Wow, ten je ci boha sexy!!! Klikla som si na záznamy, no tie mi nedali práve pekné vízie do budúcnosti. Chľast, drogy, tri verejné vraždy, ublíženie na zdraví, vydieranie, krádeže a... ZNÁSILNENIE. Fú! Som hneď o niečo sebavedomejšia keď viem, že už nie som panna. Vypla som tú stránku a vymazala ju z histórie. Zaklapla som notebook a ľahla som si. Sussy voľakde zmizla a ešte sa nevrátila. No nič. Pôjdem do sprchy a prespím sa do zajtra.

♡♥♡

Osprchovala som sa a ľahla som si do postele. Ešte chvíľku som sa zamýšľala nad zajtrajškom až som zaspala.

Sexy, Naughty, InnocentWhere stories live. Discover now