1. Sophia Kath Pierce

624 23 0
                                    

Nový deň už v šiestom meste Európy. Strávila som doposiaľ mojich posledných sedem mesiacov v Nórsku, Holandsku, Belgicku, Bulharsku, Taliansku a Írsku. Dnes moje kožené čižmy na extra vysokých podpätkoch zavítali do večne upršaného štátu- Veľkej Británie. Nebola som ešte v Britskej časti Írska. Len samotný štát som neprijala veľmi dobre. Prší a prší a prší. V Taliansku som mala každý deň možnosť nachytať bronz. Tu sa maximálne zahalím do pršiplášťa a gumákov a opaľovať sa tu dá tak pod lampou. Lenže v Taliansku, v Bulharsku, Nórsku, Holandsku a Belgicku sa na mňa upierali deň čo deň všetky pohľady, vďaka mojej perfektnej postave a žiarivým dlhým hnedým vlasom. Všetci obyvatelia Toskánska ma poznali behom týždňa, čo bol veľký problém na to, aby som tam mohla zostať. A tak to bolo aj v ostatných oblastiach Európy, ktoré som navštívila. Moje perfektné sexy čižmy po kolená mi ale našli ďalšie z množstva miest, ktoré je ale pre zmenu stále zaliate vodou a chladom, takže nie je nejako pravdepodobné, že preľudnený Londýn ma niekedy prezradí.

***

Prešla som po dlhej ulici zasa rozpršaného Londýna a pozrela som na Temžu. Rieka, pretekajúca stredom tohoto preľudneného mesta sa práve valí korytom a dážď ju stále dopĺňa. Môj malý apartmán v nevýraznom hoteli je neďaleko centra mesta. Je to asi pol kilometra od O2 arény. Hudbu nemusím; oveľa viac ma lákajú nové kšefty.

To čo robím nie je práve nejaká vec, pri ktorej si nejako zašpiním ruky. Ide o mafiu, nelegálne kšeftovanie, zabíjanie a čierny trh spojený s podvodmi; ale ja si prestrelkami a mafiou ruky špiniť nemusím. Všetko čo zahrňuje môj repertoár práce je čierny trh, podvody a kšefty s konkurenčnými mafiami. Sama v jednej som.

Našim bossom je muž menom Liam James Payne. Je vodcom najznámejšej a najväčšej mafie v Írsku a zároveň je mojím šéfom. Som jeho pravá ruka, na podobnom poste je už len Harold Edward Styles, ktorý má za úlohu dohliadať na situáciu u konkurencie a oboznámiť o všetkom mňa, pretože som najlepšia špiónka v mafii.

Sexy, Naughty, InnocentWhere stories live. Discover now