11. Selfish bitch

366 19 0
                                    

Je tu po dlhej dobe ďalšia časť. Snažím sa, ale bohužiaľ nemám dosť času na venovanie sa mojím stories. Fallen Forever som teraz dala chvíľu pauzu, no posnažím sa rozbehnúť túto story a Love Story with One Direction. Tak... Užite si konečne nový diel. XOXO       carolinebennett

POHĽAD SOPHIA:

Pomaly som  otvorila oči. Do mojich neprispôsobených očí vniklo slnečné svetlo dnešného rána. Ak sa nemýlim, je piatok. Ale dnes na školu náladu nemám. Postupne som sa posadila a uvidela neznámu miestnosť. 

Čo si pamätám? Hm. Zaujímavá otázka. No...

Pamätám si milého Zayna, chľastali sme... Uh! A ešte si pamätám aj na moje odporné ja, ktoré ľutuje aj to, že som sa kedy narodila. Bola som odporná, to viem na istotu. Ale kedy? A ku komu? Vybavuje sa mi niekoho nasratý hlas, ale ani za boha sa mi nedá spomenúť, koho bol. A niekoho ruka. NIEKOHO RUKA!!! No fakt!

Prešla som si dlaňou po líci, ktoré zmeravelo bolesťou. Ten debil ma udrel! No boha...

Vstala som a našla svoj odraz v zrkadle. No. Som sexy aj v tomto stave, ale moje líce s namodralou stopou po dlani pôsobí ozaj sexisticky. Vyzerám, akoby som noc strávila s nejakým extra boháčom ktorý ma prefikol, no po vzrušujúcej noci prišla jeho manželka, vrazila mu a on napokon na oplátku vrazil jednu poriadnu mne.

Moja hlava už zrejme vypovedá službu. Bolo toho na mňa naozaj veľa. Ale pomohlo to. Už mi nejako smrť Monici neubližuje a moja práca aj život mi zas vyhovuje. Moje účty s Malikom sú teraz prvoradé a toho dementa Tonseyho asi prehnem cez parapetu a naložím mu päť a dvadsať na ten jeho sexuálne príťažlivý zadok.

Našla som v skrinke aspirin a vzala som pohár, do ktorého som až po okraj napustila vodu. Hodila som do seba tabletku, na jeden šup som vypila všetku vodu v pohári a otriasla som sa. Je mi dosť veľká zima. Z vešiaku som vzala župan a obliekla som si ho. V telke beží jedine ak romantika alebo teleshopping, na čo sa ja rozhodne dívať nemienim. Dala som variť vodu na čaj do rýchlovarnej kanvice. Už som si šla sadnúť, keď som začula klopanie na dvere. Otrávene som sa zamračila a prešla k dverám. Otvorila som ich a takmer som vyskočila radosťou.

"Harold?" zatvárila som sa prekvapene, čo som rozhodne aj bola. Na druhú stranu som však ďakovala Bohu za to, že ho sem 'povolal'. "Ahojček, PIERCEOVÁ." Uchechtol sa nad menom, ktorým ma nazýva zásadne Zayn a niekedy aj Liam- náš bohovsky svätý šéf, alebo inak povedané- BOSS. Uchechtla som sa tiež. "Ideš dnu?" pokývla som rukou k dverám do obývačky. Prikývol, no v izbe sa zatváril ublížene. "A tá tvoja kamarátka, čo ma naposledy tak pekne hltala očami?" Porozhliadol sa po internátnom byte a pohľadom zastal na mne. "Ešte tu nie je. Vieš, boli sme včera na párty a dobre sme sa opili, takže asi ešte bude buď tam, alebo sa v noci z niekým vyspala a teraz sa zľakne, lebo u neho spala celú noc..." Myslela som si, že sa na ňu spýta.

Poobzeral sa a napokon ma napichol na svoje smaragdové oči.

"A ty?" Nechápavo som na neho pozrela.

"Čo ja?"

"Spala si v noci s niekým?" Objasnil mi otázku s perverzne zlomyselným úsmevom.

"Um... Asi.. Nope." odpovedala som po chvíli isto. Zamračil sa. "Ako to vieš? Veď si sa opila, či?" spýtal sa napol arogantne. "Áno, pila som, pán Styles. Ale sprostá nie som. Mám zo včerajška krátke útržky v pamäti a podľa môjho, zjavne na totálku debilného správania, a faktu že som sa zobudila tu, s rozmazanou špirálou a oblečená, sa nič včera v noci nestalo. Aspoň nie medzi mnou a chalanským osadenstvom párty." Víťazne som sa uškrnula. Harold si dal ruky vbok a pristúpil ku mne. Výškovo som len o jediný centimeter nižšia ako je on. A vraj sa mu na mne páči, že som autoritatívna a že som rovnako vysoká, tak si pripadá, ako keby hovoril s vysoko váženým človekom a nie s obyčajnou babou.

Sexy, Naughty, InnocentWhere stories live. Discover now