♡♥16. I'm not bitch. I'm legend♥♡

290 19 0
                                    

POHĽAD SOPHIA:

Moja cesta do školy prebehla normálne. Auto som zaparkovala a zamkla. Vstúpila som do budovy, kde vládla tichá ospalá atmosféra. Blondínky ako Britney (ktorá je dokonalým príkladom na vyperoxidovanú kurvu) sa púdrovali ako o život a popritom chľastali vychladnutú kávu. Chalani sa buď znudene rozprávali o banalitách, alebo spali s hlavou v skrinke na učebnici matiky. A mňa z toho všetkého tiež chytali mdloby na spánok.

Prechádzaním po chodbe som značne obohatila svoje školské zážitky z čias, keď som chodila na strednú. Prešla som k svojej skrinke a odomkla ju. Zrazu ma zozadu oblapili okolo pása dve opálené ruky- jedna potetovaná a druhá popísaná čiernym perom rôznymi ťahákmi na hodiny. Typicky Zayn. Položil si hlavu na moje rameno opretý bradou. Vtisol mi maličký božtek na krk. "Sophi." Vyslovil moje meno s tým najerotickejším podtónom, aký kedy použil. "Zayn." Prehovorila som takmer ľadovo a mohla som zreteľne cítiť, ako ho razom striaslo. Zayn mi pohladil pás. Zakňučal, čo som si vyložila ako: 'Sophie, prečo si ku mne takáto? Čo som ti urobil, láska?' Mám až príliš veľký pocit, že ma naozaj miluje, čo ma dostáva do slepej uličky. Zabuchla som skrinku a učebnice vložila do tašky. Otočila som sa k nemu. "Zayn, prosím, nechaj ma." Povedala som s malou prosbou v hlase. Jeho dlane ma však nepustili. "Sophi, neviem, čo som ti urobil, ale je mi to ľúto. Nehnevaj sa na mňa, láska." Pozrel na mňa psími očami. Povzdychla som si.

"Ako ti je? Po tom včerajšku som sa o teba bál." povedal a úprimným pohľadom si ma premeral. "Um. Je mi dobre, ďakujem." Odpovedala som mu. Zayn sa na chvíľku otočil, hodil sprostý úškľabok po školskej kurve Britney Montenegerovej a otočil sa späť na mňa. Ja som sa poobzerala po chodbe a v okamihu som stuhla. Zayn na mňa pozeral, ale môj pohľad smeroval za neho. Prehltla som naprázdno. Dean.

"Čus, kurva Pierceová. Zasa chlapom obiehaš postele??" Zavrela som oči a sklonila hlavu. Lezie mi na nervy, ale mám z neho strach. Zayn odo mňa odstúpil, pustil mi pás, no chytil ma za ruku.

POHĽAD ZAYN:

Vražedne som pozrel na Deana a pritom upokojujúco hladil Sophiinu dlaň. Priam som pri dotyku na jej žilách ruky cítil cez kožu jej zrýchlený tep a ťažké dýchanie.

Môj hnev na Deana bol obrovský, ale strach o Sophiin možný kolabs, ešte väčší. Mal som sto chutí ju pobozkať a šepkať jej upokojujúce slová. "Ah, Malik. Snáď si si tuto, slečnu kurvu pojebanú, nepripustil. Táto šukacia baba nie je nič viac, ako len pojebaná kurva čo ťa naplno využíva. Inak, dik za pomoc, keď som krvácal na tej podlahe. Si fakt kamoš." Povedal ironicky. Pohľad mi padol na Sophiu. Tuho stíska moju ruku, až ma z toho trochu bolia kosti. "Ah, ty piča. Kiežby si mala aspoň toľko rozumu a skapala." Hrane neveriacky pokrútil hlavou. Sophia mi doslova zadrala nechty do kože na chrbte ruky. Videl som jej napnutú sánku a to, ako silno stisla viečka očí. Jej tep sa ešte zvýšil. "A ten skurvysyn Liam. Tststs.. Aj s ním si jebala, samozrejme." Uchechtol sa. Sophia potiahla nechty po mojej ruke až k lakťu, zanechala mi na ruke krvavé škrabance, otvorila oči, zdvihla hlavu a jej šedé oči zmodrali. Je nasratá. Vymámila ruku z tej mojej a vysokými podpätkami sa priblížila k Deanovi. Jediné, čo som videl bolo, že sa Dean zahľadel do jej očí, jeho úškľabok zmizol, neotrhol oči z tých jej a bol ako obarený; asi z prenikavej farby jej očí. Sophia šepla: Nie som kurva, ani piča, ani dajaká štetka. Nikoho nezneužívam a ty by si si pomoc od svojho priateľa nikdy nezaslúžil po tom, ako si ma takmer zabil som sa síce zotavovať dlho nemusela, no ja som sa o nikoho pomoc neprosila. Pomohol mi z vlastnej vôle, moja zásluha to nebola. A teraz odíď a daj mi láskavo pokoj.

Sophia ho pustila a podišla ku mne bližšie. Objal som ju okolo pliec a pobozkal do vlasov. To dievča je neuveriteľne dokonalé..

Pobrali sme sa na biolu. Celý čas som moju lásku nepustil ani na sekundu. Prešli sme poloprázdnou triedou na voľné miesta. Pozeral som sa na ňu a ona sa dívala do mobilu, kde čosi rýchlo ťukala do SMS-ky. Mierne som nakukol a uvidel text.

Sexy, Naughty, InnocentWhere stories live. Discover now