2. Welcome to London

515 20 0
                                    

Prechádzanie k hotelu, a následne aj k apartmánu v ktorom bývam, ma nestálo veľa času.

Moje krátke sukne a riadny dekolt mi ale chýba. Vždy som milovala, akú dokonalú postavu mám. Prsia tiež nemám najmenšie a mám, podľa Liama, dokonalý zadok.

Ponúkol mi prácu v Španielsku, ale tým ľuďom neverím. Už v predchádzajúcich štátoch mi chlapi obkukávali 'lombardy' a podľa frajeriek niektorých chlapov som len štetka z výpadovky na Šamorín, ktorá má viac častí tela odhalených ako zahalených, za mnou sa hrnie asi tlupa smradľavých nadržancov a fajčím vraj každému na počkanie, čo je ale úplná debilina.

Po prvé: nejsom kurva

Po druhé: jebala som s niekým len raz, ale to len aby som nebola dajaká úbohá panna

Po tretie: Liamovi som sa zaprisahala, že spať s niekým budem len v záujme celého gangu

Po štvrté: tie drbnuté staré kozy si môžu hladať, ale prsia nemajú (maximálne dva špicaté trojuholníky)

Po piate: ja mám aj cici, aj rici, aj sexy postavu, takže moje prednosti by si zaslúžili každý deň aspoň metrový výstrih

A po šieste: som mrcha

Každému môže byť jedno ako vyzerám, ale nie je im to jedno, lebo takú babu ako som ja, by nenašli už nikdy v živote. Niektoré baby mi aj chválili postavu a moju výšku, lebo som na moje prsia, pás a zadok primerane vysoká. Mám aj pekne silné stehenné svaly aj celé nohy vďaka tréningu.

Nie som ten typ dievčat, ktorý bol už v škole anjelik s rožkami a po tom ako niečo vyviedli, urobili zlaté očká- akože ja nič, ja nevinný anjelik. Až na to, že polka z nich behala od chalana k chalanovi a rozťahovali nohy hádam aj počas hodiny. Nevinné, úúú.

Ja som bola vždy mrcha. Zlaté očká som na nikoho nerobila ani v škôlke a v školách mali dokonca aj učitelia a profesori oči len pre mňa. Učiteľky sa poburovali nad tým, aké "odporne" krátke sukne nosím, alebo že si pod bielu blúzku dávam červenú alebo čiernu podprsenku, ktorá je po tom dokonale vidno. Tiež im "prekážali" moje kožené čižmy na vražedných podpätkoch s platformou, ktoré ma ešte viac zdokonaľujú. Sukne, blúzky, spodné prádlo, čižmy aj štýl. Vadila som im teda hlavne ja, lebo so mnou sa vyhrať nedalo. Ten, kto so mnou ako jediný spal je náš šéf Liam. Potrebovala som službičku, tak sme si užili. Pracovné vzťahy ale neprerástli k ničomu osobnejšiemu. Nechodíme spolu a ani by som nechcela. Nemám rada romantiku, elegantné šaty ani tenisky. Čokoládu priam zbožňujem a milujem čokoládové dezerty ako Tiramisu. Mám perfektné šedé oči, dlhé kučeravé hnedé vlasy pod lopatky, som vysoká 180 cm a mám krvavo červené až bordové nechty. Nie som lesba, moja naj farba je zelená a pochádzam z Bulharska, kde som aj bola na menšom "výlete".

Prišla som do hotelovej izby a zamkla ju za sebou. Notebook mi zapískal, čo signalizuje že mám novú správu. Sadla som si za stôl a otvorila svoj notebook. Na obrazovke sa objavilo políčko pre heslo. Do políčka som postupne vpísala: SKP02071994. Notebook sa odomkol a na maile mi naskákali dve nové správy. Jedna od Liama a druhá od Harolda. Otvorila som najskôr tú od Liama.

Pierceová, mám pre teba nový kšeft. Jedná sa o istého chalana, menom Zayn Javadd Malik. Chodí sem na prestýžnu strednú školu v centre mesta. Prečo ho potrebujeme? Robí problémy kde sa dá. Je v istej mafii a tú potrebujeme zničiť. Ale najskôr potrebujeme jeho. Je v tej mafii na takom poste, na akom si ty u nás, ale on sa dá zviesť. Máš v tomto smere dokonalé schopnosti, takže stačí ak ho zrazíš na kolená a my ho už zložíme. Nechal som ti urobiť falošné doklady, školské záznamy aj rodný list, pretože aby si ho dostala, musíš byť k nemu dostatočne blízko. Škola je na to ako stvorená.

Sexy, Naughty, InnocentWhere stories live. Discover now