19. I've trusted you & I will trust you

210 13 0
                                    

POHĽAD ZAYN:

Vzdychla a zhlboka sa nadýchla. „Ja som ti to chcela.. Vlastne. Nechcela a ani nemohla som ti nič povedať. Liam mi to zakázal. Rovnako, ako mi zakázal sa do teba zaľúbiť. Preto, pre dobro nás oboch, ťa teraz musím nechať. Ale odídem nielen od teba, ale aj z tvojho života. Bude to tak pre oboch lepšie.“ smrkla a po lícach sa jej spustil vodopád ďalších horúcich sĺz. Vyzeralo to, že viac mi povedať nechce, ale ja nemôžem. Nemôžem ju nechať odísť, keď neviem celú pravdu.

POHĽAD SOPHIA:

Je pre mňa neskutočne ťažké ho nechať. Vzdať sa jediného človeka, ktorého som kedy naozaj milovala. Zayn mi však chytil tvár a pozrel sa mi do očí.

„Nie, Soph.“ Nepochopila som jeho slovám, ale on mi ich hneď objasnil. „Ak mi nepovieš celú pravdu, nepustím ťa odo mňa. Nedokážem ťa pustiť. Čo, ak sa ti niečo stane? Zabil by som sa.“ Vzlykol, po lícach sa mu stále spúšťajú slzy. Uľahčil by si mi to... pomyslela som si. To je predsa Liamov zámer. Zničiť ho a zabiť. Ale ty ho ľúbiš. Zničilo by ťa to! Skríklo po mne moje svedomie, ktoré má u mňa vždy úlohu zdravého rozumu. V duchu som prikývla. Nedokážem ho zabiť. Ani byť príčinou jeho smrti, a rovnako ani spolupracovať na jeho zničení. Znamená pre mňa všetko. Prikývla som.

„Pracujem pre Liama Jamesa Paynea. V skutočnosti mám, nie osemnásť, ale dvadsať tri rokov. Preto som mala falošné doklady, vrátane rodného listu, školských výpisov, občianskeho a vodičáku.“ Vydýchla som a Zayn mi naznačil, nech rozprávam ďalej. „Liam je šéfom gangu, v ktorom som aj ja, a som jeho pravá ruka. Som aj sniperka a mám na starosti namotávanie chlapov a vybavovanie kšeftov medzi gangmi.“ Slzy mi za celý ten čas neprestali tiecť a Zaynovi rovnako. „Liam ma poslal na misiu. Gang Justina Drewa Biebera nám začal robiť problémy a Liamovi to už začalo liezť na nervy. Vymyslel teda plán, ako ho zničiť,“ znova som si aspoň trošku poutierala slzy, aj keď účinok to nemalo. Stále mi stekajú nové.

„Ale na aspoň čiastočné oslabenie jeho celého gangu je potrebné, pomaly psychicky ničiť a napokon aj zabíjať postupne všetkých jeho členov. A keďže si ty jeho pravá ruka,“ môj hlas zlyhal a spustila som silný plač. Zayn ma objal okolo pliec a pritisol si ma k sebe. „Bol som na rade prvý,“ dopovedal moju myšlienku a ja som iba prikývla. Netušila som, že to môže byť až takéto zlé. „Netušila som, že sa môže toto stať. Zayn, ja o teba nechcem prísť. Ale Liam sa o mňa doteraz stará a ja som nemohla dopustiť, aby mi Drew vyvraždil moju poslednú rodinu. Znamenajú pre mňa z troch štvrtín to, čo pre mňa teraz znamenáš ty.“    

„Takže Drew vravel pravdu,“ pokrútil hlavou. „Áno,“ prikývla som. „Neviem, ako to zistil, ale neklamal ti. Som sniperka, pracujem pre vašich úhlavných nepriateľov a pochopím, ak ma odteraz už nikdy viac nebudeš chcieť vidieť. Pravdupovediac, je to jediné, čo nás dokáže teraz oboch ochrániť“ pozrela som mu do očí. Pomaly som vstala. Zayn ma zaujato sleduje. Pootvoril ústa a opýtal sa ma na ďalšiu vec.

„Miluješ ma ešte?“ spýtal sa váhavo. Ja som sa na neho zamračila. „Ako sa ma môžeš na takéto niečo spýtať?!“ skríkla som po ňom. „Nikdy, ale že nikdy som ťa milovať neprestala a ak by si zomrel, zabila by som sa. Bez váhania by som si prebodla srdce nožom, pretože aj to bolí menej, ako ťa navždy stratiť. Nemáš rozum, keď tu ešte stále sedíš so mnou v jednej miestnosti. Na tvojom mieste by som utekala čo najďalej odo mňa. Liamovi nechám správu, že sa viac nevrátim. A ty,“ ukázala som na neho, „choď prosím za Justinom a povedz mu, aby nechal Liama a moju poslednú rodinu, ktorá mi ostala hoci je nevlastná, na pokoji. Ja na oplátku sľubujem, že sa vás Liam ani moji priatelia krivo nedotknú. A ak áno,...“ sklopila som pohľad. „Ak môj sľub porušia,“ prehltla som naprázdno, „tak ma viac na povrchu zemskom nehľadaj.“ Stiekla mi posledná slza a ja som zmizla v kúpeľni.

Sexy, Naughty, InnocentWhere stories live. Discover now