3. New part of Europe, new part of my life

430 22 0
                                    

Pobozkal ma a ja som mu nahrávala. Začali sme sa vážne vášnivo bozkávať, ale nedovolila som mu vyzliecť sa. Ľahli sme si na posteľ, no stále sa len bozkávame. Nikdy by som sa s ním nevyspala.

Po pol hodine ma to začalo nudiť, tak som sa posadila a vytiahla som spod postele kufor. Flirtovne som žmurkla na Harolda a ten sa na mňa iba pozerá. "Tak pomôžeš mi pobaliť sa, alebo to budem robiť sama?" Jeho oči sa mierne privreli a žmurkol na mňa späť. "No, chcel by som ťa vidieť, ako si to robíš sama, ale radšej ti s tým pomôžem." Uh. Styles je nadržaný. Vážne som zvedavá na priebeh situácie.

"Tak fajn. Čo tak vytiahnuť tie veci z horných políc a ja sa zatiaľ preberiem tými blbosťami tam dole v zásuvkách." Kokos, som riadne perverzná. Prikývol s nadržaným pohľadom. To bude ešte zaujímavé.

Zohla som sa pre veci v šuflíku a pritom schválne vrazila mierne do Stylesovho rozkroku. Zavzdychal. Yeah. Tak. A teraz... Zas som sa vystrela a obtrela sa zadkom o jeho rozkrok. "Ah." vzdychol zas. Chytil ma za boky a pritisol si ma k sebe. Zadkom som pravidelne hýbala a tým mu robila dobre. "Soph. Oh. Môj. Bože. Ešte. Sophia." neprestal vzdychať a potiahol ma k stene. Prirazil ma o stenu prednou stranou tela a stále sa mi obtieral rozkrokom o zadok. Usmiala som sa. Rýchlo som sa otočila a on sa mi omylom obtrel o rozkrok. "Oh." vzdychla som tiež. Pozrel na mňa a s lišiackym úsmevom pokračoval. Zas a zas sa o môj rozkrok obtrela jeho pýcha prekrytá tmavými džínsami.

"Nie. To... Máme. Má... Ah. Máme to zakáza... zakázané. Harry."Prvýkrát som ho nazvala prezývkou a nie menom. "J.. Ja viem. Ale... Ale ja to potre... potrebujem. Chcem to. Chcem teba. Ah." Vzdychol a ja som sa už viac nedokázala udržať na nohách. Zachytil ma a zrýchlil pohyby. "Ja... Nie. To ne... nesmieme. Pro.. sím."

Ešte pár ráz prirazil a ostala som v kŕči. Tiež ostal na moment mimo, no keď ma už nohy nedokázali udržať, vzal ma na ruky a položil na posteľ. Prikryl ma paplónom. Ľahol si vedľa mňa a pobozkal ma na pery. "Toto nebol sex, vieš? Máme zakázaný sex, nie uspokojovanie. V tom je rozdiel, Sophie." Palcom pešiel po mojej dolnej pere a pousmial sa. "Ale prezývky zakázané máme, Harry." Jeho úsmev sa rozšíril a pobozkal ma. "Povedala si Harry. Som Harold, spomínaš?" "Mhm." prikývla som. Pritisla som sa viac k nemu a on ma objal rukou okolo ramien. "A ja som Sophia. Nie Sophie." Usmial sa a prikývol. Ležali sme dosť dlho, ale mala by som si pobaliť veci. Pomaly som vstala z postele. Harold držal pohľad na mojom zadku, samozrejme. Prešla som ku skrini a hneď z nej naskladala veci do kufra. Vonku som si nechala len džínsy čiernej farby a čipkovanú košeľu, tiež čiernu, spolu s koženou bundou. Zazipsovala som kufor a posadila sa vedľa Harolda na posteľ. Prešiel mi dlaňou po chrbte a môj pohľad pristál na ňom.

"Harry?"

"No?"

"Myslíš, že Zayn Malik niekedy niekoho aj znásilnil?"

"Myslím, že hej. Prečo? Máš strach?" spýtal sa s drzým úškľabkom. Pretočila som očami. "Jasné, že nie. Mám predsa prax v balení chlapov, zvádzaní, ale aj v sebaobrane." Odmlčala som sa. "Len sa snažím dopredu si overiť, čoho je ten bastard schopný. Ja mu pokojne rozkopem vtáka, no, istota je guľomet." Zaškerila som sa drzo.

"Práve si ma tu urobila a rozmýšľaš nad Malikom?" Nadvihol pravé obočie. "Tuším by som si mal dať vyčistiť uši, alebo ťa šukať až dovtedy, kým bude tvoj mozog smerovať k tomu melírovanému gayovi." Teraz som podvihla obočie ja. Haroldovi sa na ksichte urobil provokatívny nadržaný úškrn a ja som pozrela na miesto, kam smeroval jeho pohľad. Na kľúči od môjho apartmánu je číslo 669. Debil. Nadržanec. "Ňah!" nevedomky som to povedala nahlas a Harold sa na mňa nechápavo pozrel.

"Si perverzák, vieš to?" S úsmevom začal rýchlo prikyvovať akoby mu šiblo a vstal. Prešiel ku mne a uväznil ma vo svojom náručí. "Ja viem. Ale teba mám radšej, ako sex." Povedal a vtisol mi uslintaný bozk na líce. "No. Mohla som dopadnúť aj horšie," povzdychla som si a vtisla mu tiež pusu na líčko. Možno to teraz vyzerá, akoby sme spolu chceli chodiť, ale verte či nie, je to len sranda. S Haroldom Večnenadržaným sa nedá mať vážny vzťah. Aspoň nie bez sexu, ktorý je medzi zamestnancami prísne zakázaný. Preto sa čas od času urobíme, ale to je tak všetko.

Vymámila som sa z jeho objatia a sadla si späť na posteľ. Harry ma nasledoval a ako poslušný psík s debilným úsmevom sa díva do okna. Pozrela som na hodiny a zarazila sa. "Uh. To je už deväť hodín? Sorry, ale musím si ešte skočiť do sprchy. Ty si tu pekne ľahni a čuš! Do you unerstand? (Rozumieš?)" "Jasné." S ksichtíkom zdochnutej veveričky zaľahol na posteľ a ja som odišla do sprchy.

Po slabej polhodine som sa už oblečená vrátila späť do izby. Harry leží na posteli a spí. Oh, je taký zlatý. Aspoň teraz nemyslí na sex. Alebo...? Prikryla som ho paplónom a sama zaľahla do postele. Prikryla som sa a moja myseľ sa zas upla k Zaynovi. Kým on je? Bol by schopný znásilniť mňa? Naozaj je taký bezcitný a krutý? Všetky tieto otázky mi dali len jedinú rozumnú odpoveď: s novou časťou Európy prichádza aj nová časť môjho života. Po tejto myšlienke som zaspala...

Sexy, Naughty, InnocentOù les histoires vivent. Découvrez maintenant