14. Nightmare

258 19 0
                                    

POHĽAD SOPHIA:

Neviem, čo ma to pochytilo, no rozplakala som sa. Strašne som plakala. On mi ublížil. Znásilnil ma. A toto som nikdy nechcela.

"Prečo ja?" šepla som a vtom vstúpil do izby Zayn. Špirála mi kvapkala po lícach až na bielu prikrývku, ktorá je momentálne zhúžvaná na mojich stehnách. Zamračil sa a sadol si na posteľ vedľa mňa. Neviem prečo, ale prikrývku som nechala ležať mimo mňa a schúlila som sa do klbka na najvzdialenejší koniec postele. Mám strach.

Slzy mi aj naďalej tečú po lícach a moje oči sú plné strachu, uprené na Zayna. Vstal, nahol sa ku mne a dlaňou mi privial k tvári. Dotkol sa ma iba ukazovákom, ale aj tak som sa mu uhla.

"Nie. Ne.. Nedotýkaj sa ma." šepla som. Znova ma chcel pohladiť, no silno som sa rozplakala. Mala som pocit, že ma bude mlátiť, dá ma Deanovi, ktorý ma pobodá nožom a šmarí o skrinky v škole a napokon ma Bieber znásilní zas a zas...

"Sophi? Čo sa ti stalo? Prečo máš zo mňa strach?" opýtal sa váhavo. Ja som si však len viac pritisla kolená k tvári. "Prosím nie. Nerob mi to. Už nie." znova sa mi spustili po tvári slzy.

"Nič ti neurobím, láska. Len mi prosím povedz, čo sa tu stalo." Rýchlo som začala krútiť hlavou. "N- nie. On ma za.. Zabije ma. Ja nechcem zomrieť.  Zaaayn, ja nechcem umrieeeť." Moje vzlyky naplnili miestnosť. Zayn si povzdychol a bez zaváhania ma stiahol k sebe do objatia. Celý čas som neprestala plakať.

♥♥♥

"Sophi?" oslovil ma jeho novou prezývkou. Veľmi opatrne som na neho pozrela. Mám z mužov hrôzu. Ododnes. "Áno?" šepla som. Pobozkal ma na spánok. "Povieš mi, láska, kto ti čo urobil?" Moje telo sa otriaslo a zas som sa rozplakala, len bez vzlykov. "Ne.. Nechcem zomrieť. On ma zabije. Ublíži mi." Zaplakala som. V hlave mám len bolesť a tvár Justina. On ma zabije. Zayn len privrel oči a položil si hlavu na tú moju, spočívajúcu na jeho hrudi. Bolí ma podbruško a aj hrudník od Justinovej váhy. "Nikto ti neublíži." zašepkal. "Ale ty si ho ne.. nevidel." Hlas sa mi zachvel. "Nevidel si, ako mi ubližoval." Tlmený šepot opustil moje popraskané pery. Zaynove čokoládovè oči mi ho pripomenuli. Zas.. "Nechaj ma! Ja mu nič nepoviem. Odídem. Prisahám. Len mi už prosím neubližuj. Nerob mi to!" vykríkla som a pritisla svoje nohy zas ku brade. Zayn sa značne zľakol. Nikdy mi nikto neublížil tak intímne, ako teraz. Preto reagujem až tak prehnane. Bojím sa o seba.

"Sophi. Ľúbim ťa. Povedz mi kto ti čo urobil a ja ťa ochránim. Dovoľ mi pomôcť ti, láska." Pozrela som mu do očí. Zasa tá skurvená scéna. "Prečo ma musíš znásilňovať? Prečo?!" Zhúkla som cez slzy. "Ja odídem. Sľubujem. Nechaj ma ísť.." Prosila som. Tak sa Zayn postavil a podišiel ku mne. Prisal sa mi na pery a všetko razom zmizlo. Jeho pery som spoznala.

Odtiahol sa a zotrel mi slzy. "Sophi. Nikdy ti tak neublížim. Povieš mi, kto ti to urobil? Prešiel mi palcom po dolnej pere. "Zahľadel som sa do teba  a nech už mi povieš čokoľvek, páčiš sa mi. Na city moc niesom, ale ty si nádherná." A zas ma pobozkal.

Hoci som naozaj veľmi chcela objať Zayna, myslím, že odteraz verím iba Harrymu a Liamovi. A samozrejme mojim priateľom. Zayn ma doslova prosil o dôveru, ale...

"Prepáč, Zayn."šepla som bolestivo a so sklonením hlavy som sa odznova rozplakala. Zayn si iba povzdychol a objal ma.

"Tak veľmi sa bojím, Zayn.Bojím sa Ju.. Jus.."Ani som nedokázala viac vysloviť jeho meno. Nebolo to doslovné znásilnenie, ale tak hrozne to bolelo a utrpela som tak ťažký šok, že sa z jeho odporne hnedých očí len tak nevyliečim. Zayn len chápavo prikývol. A viete, čo je na tom všetkom najhoršie? Že hoci mi tu Zayn trepe také hovadiny ako že ma miluje, pokojne nechá toho hnedookého preťahovača, aby ma znásilňoval donekonečna..

♥♥♥

Celý deň som sedela skrútená v klbku na kraji postele. Nikto za mnou vďakabohu neprišiel a ja som myslela na Harryho. Je tak zvláštne, ako som sa za krátku dobu pritúlila k nemu a darovala mu moje ľadové srdce. Je síce sexy.. Aj poetický je. Ale bohužiaľ, to je všetko. Nič viac na ňom nie je. Srdce moje nech si aj nechá, ale my spolu nikdy nebudeme.

Sexy, Naughty, InnocentNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ