13. Mudlovská šmejdka

886 38 0
                                    

To snad není pravda. Pevně jsem semkla čelisti k sobě.

"Malfoye?!" neodpustil si nevěřícně Harry.

"Ano" řekl povýšenecky Draco, jako by to měla být samozřejmost. "A to není jediná novinka" dodal a máchl rukojetí svého koštěte. V tu chvíli mi došlo, že má nejnovější model Nimbusu a stejně tak celé Zmijozelské družstvo.

Družstvo Nebelvíru se zatvářilo překvapeně a šokovaně zároveň, stejný výraz jsme měli i já a Ron.

"Kde jste je vzali?" zeptal se užasle Ron. Všichni se podívali na Rona, jediný Draco se podíval na mě a koutky se mu roztáhly do úsměvu. Já jsem se na něho zamračila.

"Dárek od Dracova otce" řekl kapitán Zmijozelského týmu, Flint

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dárek od Dracova otce" řekl kapitán Zmijozelského týmu, Flint. Mně ztvrdly rysy.

"To víš, Weasley. Můj otec si může dovolit to nejlepší" začal přede mnou Draco ponižovat Rona, který stále užasle koukal na ta košťata. To už jsem se do toho musela vložit.

"V Nebelvíru se místa v družstvu nekupujou..." řekla jsem arogantně. "Získávají se díky talentu" dodala jsem, protože jsem věděla, že Draco žádný přirozený talent není. Umí se leda tak předvádět, což jsme mohli vidět loni při první lekci létání.

Bylo vidět, že to Draca pěkně naštvalo, že ho zesměšňuji před ostatními. Ale i tak jsem nečekala až takovou reakci. Udělal pár kroků ke mně, aby byl asi co nejblíž a zadíval se mi do očí. Všichni stále jen přihlíželi situaci a Ron vedle mě ani nedutal.

"Na nic jsem se tě neptal, mudlovská šmejdko!" plivl na mě najednou Draco ta slova s nakrčeným nosem. Bylo to jako čistý zásah nožem do srdce. Ale nedala jsem to na sobě znát. Nebo jsem si to aspoň myslela. Protože Ron, který se na mě podíval, zřejmě vytušil, že ta urážka se mě dotkla.

"Za tohle zaplatíš, Malfoyi!" snažil se mě ochránit, vytáhl svou páskou oblepenou hůlku a vyřkl kouzlo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Za tohle zaplatíš, Malfoyi!" snažil se mě ochránit, vytáhl svou páskou oblepenou hůlku a vyřkl kouzlo. Merlinžel se ale kouzlo odrazilo na druhou stranu a zasáhlo Rona. Což se dalo více méně očekávat, protože s nalomenou hůlkou a ještě oblepenou se moc kouzlit nedá.

Měla bys být se mnou - KOREKCE před pokračovánímWhere stories live. Discover now