-144-

293 41 21
                                    

,,prosím, prosím, poďme na tento horor," kňučal yoongi ako malé šteňa a ťahal jimina za rukáv mikiny.

,,yoongi, budeš sa báť," uchechtol sa jimin a pokračoval ďalej v ceste. yoongi sa naňho však zavesil ako koala a odmietal sa ho pustiť.

,,prosím, hrozne ťa prosím, chcem tam s tebou ísť. bude sranda. sľubujem, že sa nebudem báť," prosil jiminovi do ucha, zatiaľ čo ho silno objímal okolo krku.

,,d-dobre, ale hlavne ma pusti inak ma zadusíš!" zasýpal jimin z posledného. yoongi ho hneď pustil a vtisol mu vlhký bozk na líce.

,,ďakujem, jiminie! hrozne si toho vážim!" vypískol a začal poskakovať okolo jimina. krútil bokmi a pohmkaval si melódiu náhodnej hudby. min si bruškami prstov prešiel po mieste, kde pred chvíľou boli pritisnuté pery staršieho a pre seba sa pousmial. vzal svojho bývalého priateľa za ruku a začal ho ťahať smerom ku kinu.

,,film už ale začal pred desiatimi minútami a ďalší začína až o ôsmej," zamumlal zamračene mladší.

,,tých desať minút nevadí, len vezmi lístky," vyhŕkol yoongi a stisol malú ruku chlapca, ktorého kedysi miloval. jimin kúpil lístky a mal čo robiť, aby si k sebe staršieho neprivinul. mal hrozné nutkanie stisnúť ho vo svojej náruči a privlastniť si jeho plné ružovučké pery. už-už sa nakláňal k yoongiho tvári, keď si uvedomil čo sa chystá urobiť. yoongiho hnedé oči ho zmätene pozorovali, ale jimin sa iba usmial a vtisol mu bozk do vlasov.

,,vydrž, hneď budeme pozerať," zamumlal a zaplatil za popcorn s colou. gi bol tak ochotný, že všetko jedlo vzal a spolu zamierili do sály.

___
a/n: mám zlomené srdiečko, tak ho budem lámať aj jiminovi,_,
aspoň na teraz

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now