-109-

363 42 4
                                    

,,namjoonie, raňajky," zamumlal yoongi a pohladkal namjoona po tvári. vyzeral rozhodne lepšie ako včera. iba niečo zabručal, zamračil sa a otočil sa na druhú stranu. yoongi sa potichu zasmial a sadol si k nemu na posteľ. ,,kúpil som ich ešte teplé, poď sa najesť," pošepol s úsmevom na perách. namjoon spal skoro dvanásť hodín, čo bolo úžasné, no nie pre človeka, ktorý mal problémy so spánkom. ,,namjoonie, máš návštevu," skúsil to znova. namjoon vystrelil do sedu a zmätene sa okolo seba obzrel.

,,k-kde je?" spýtal sa unavene a zívol si.

,,v kuchyni na stole," uchechtol sa yoongi. namjoon padol späť do postele a prikrývku si vytiahol nad hlavu. ,,už si spal naozaj dosť. a celý deň v posteli byť nemôžeš," štuchol doňho. ,,poď sa najesť, osprchovať a potom si môžme pozrieť nejaký film." namjoon iba zabručal, no nijak inak nereagoval.

,,urobím ti horúcu čokoládu."

,,vážne?" namjoon vykukol spod prikrývky. yoongi iba s úsmevom prikývol. ,,idem teda najprv do sprchy, lebo keď sa najem, už sa ani nepohnem," zamumlal a vyliezol z postele. yoongi sa uškrnul nad svojim dokonalým plánom a odišiel do kuchyne. pripravené jedlo odniesol do obývačky, kde zapol telku. keď nenašiel nič dobré, naštvane vstal. zapol dvd prehrávač a snažil sa nájsť film s dobrým názvom. medzitým už prišiel namjoon a pustil sa do jedla. nakoniec to yoongi vzdal a albumy s cédečkami hodil namjoonovi.

,,nájdi niečo a ja zatiaľ pripravím čokoládu."

,,snáď nevybuchne kuchyňa."

___
a/n: uvidím sa s niekým túto sobotu v bratislave na pride?

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now