-74-

399 52 2
                                    

,,yah, tae," zasmial sa yoongi, keď sa naňho taehyung natisol. iba pred nemalou chvíľou vstal a yoongi mal tú smolu, že bol na blízku. tae si naňho ľahol tak, že nohy mal pozdĺž yoongiho bokov. prakticky sa zadkom dotýkal jeho rozkroku, zatiaľ čo mu dýchal na krk. yoongimu z toho behal mráz po chrbte a snažil sa upokojiť. objal taeho okolo pása a začal ho hladkať po chrbte. cítil, ako sa taeho dych spomaľuje, čo znamenalo, že znova zaspával.

,,yoongi, mohol by si-" jeongguk sa zasekol, keď uvidel taehyunga ležať na yoongim s rozkročenými nohami. ,,čo kurva-"

,,pššt," zahriakol ho gi. ,,radšej ho zo mňa daj dole," pošepol gi.

,,no..podľa mňa je toto celkom pekný pohľad. taeho zadoček vyzerá naozaj dobre," olízol si pery a následne sa perverzne usmial. yoongi pozdvihol obočie a rukami skĺzol na taeho zadok.

,,má fakt dobrý zadok," uznal yoongi a v dlaniach stisol taeho guľatučký zadoček. tae mu zastonal do ucha, čo giho trochu rozrušilo.

,,daj tie paprče z jeho zadku dole," zavrčal jeongguk a namieril si to k nim.

,,nehovor, že by sa ti nepáčilo sa na nás pozerať," uchechtol sa gi a jeongguk sa zastavil v pohybe. ,,ako by sme sa bozkávali, dotýkali sa a otierali naše rozkroky o seba," zavrnel yoongi, čo v gukovi vyvolalo vzrušenie.

,,nevedel som, že si až taký úchylák, hyung," zabručal mu taehyung do ucha svojim hrubým hlasom. yoongi sa zľakol a ruky presunul späť na taeho chrbát. ,,kľudne si ich tam mohol nechať."

,,ale tae-"

,,no nepovedz, že by si sa na to nepozrel," otočil naňho tae hlavu a posadil sa. unavene si pretrel oči a zívol si. obkročmo sedel na yoongim, dokonca na jeho rozkroku, no bolo mu to jedno.

,,nemôžem sa pozerať na to, že sa ťa dotýka niekto iný. že by ťa niekto iný okrem mňa bozkával," namietol guk. ,,a teraz z neho zlez. dole sú raňajky."

,,a vráť mi moje tričko," zabručal urazene yoongi.

,,mne sa páči. ale..keď ho tak veľmi chceš," pokrčil ramenami a vyzliekol si ho. obaja muži zalapali po dychu a s vyvalenými očami pozorovali taehyunga. toto nevinné šteniatko má dušu satana.

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now