-124-

313 50 9
                                    

,,taehyung, nechaj ho!" kričal jeongguk a snažil sa vyvaliť dvere.

,,p-prosím, nie," vzlykol yoongi, keď mu taehyung strhol boxerky. prirazil ho na stenu a následne mu vrazil facku.

,,si obyčajná kurva, yoongi. vždy som ťa obdivoval z diaľky, pretože si bol slávny a nedokázal som sa k tebe dostať. ale teraz, keď som pri tebe vidím, aký si slabý. nedokážeš sa brániť a spíš s každým," zavrčal taehyung a otočil ho chrbtom k sebe.

,,nie!" vykríkol yoongi, keď na svojej dierke ucítil tlak. začal sebou trhať, až sa mu nakoniec podlomili kolená. taeho špička z neho vykĺzla, zatiaľ čo on sa zosunul na kolená.

,,chceš to na psa? kľudne, nerobí mi problém ťa ošukať v akejkoľvek polohe," uchechtol sa taehyung. prekvapilo ho však, keď si yoongi ľahol na chrbát a vykopol nohou. zasiahol taehyunga priamo medzi nohy. tae sa so zakňučaním zviezol k zemi, zatiaľ čo gi sa snažil vstať. ,,t-ty kurva," vzlykol tae a chytil giho za nohu. pritiahol ho k sebe a vrazil mu päsťou do tváre. gi zakňučal bolesťou a prevalil sa na bok, chrbtom k taehyungovi. ten ho k sebe pritiahol a aj keď ho bolel penis, tvrdo doňho vnikol. yoongi zo šoku vykríkol bolesťou a lakťom vrazil taehyungovi do brucha. presne vtedy od neho taehyunga niekto odtrhol.

,,yoongie, prepáč, prišiel som neskoro," ozval sa povedomí hlas. gi sa razom ocitol vo vzduchu. vydesene objal jeongguka okolo krku. ,,sľubujem, že už to ukončím," pošepol a vtisol mu bozk na čelo. opatrne ho zložil do postele a prikryl ho. ,,hneď som späť." s tým odišiel z izby, kde sa yoongi nachádzal. gi sa pomaly zodvihol z postele a podišiel k jeonggukovej skrini. vytiahol si odtiaľ čisté veci a zamieril do kúpeľne, ktorú mal guk v izbe. potreboval sa umyť a to poriadne.

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now