-138-

323 50 7
                                    

nervózne sa prechádzal tam a späť pred telkou a očami utekal ku svojmu mobilu ležiacemu na konferenčnom stolíku. hrozne chcel zavolať jiminovi po včerajšom rozhovoru s taehyungom, ale mal obavy. čo sa spýtam? čo ak zostane trápne ticho? alebo čo ak mi ani nezdvihne? zastal a prsty si vplietol do vlasov. zúfalo sa zatiahol za pramene čiernych vlasov, zatiaľ čo sledoval svoj mobil.

,,musíš mu zavolať," zúrivo zavrčal, čím sa postrčil k mobilu. zrovna keď ho uchopil do ruky, začal mu zvoniť. volajúci ho prekvapil, ale príjemne. s úsmevom na perách hovor prijal.

,,ahoj zlato! prepáč, ozval som sa neskoro, ja viem, ale so seokjinom sme istú dobu strávili pod morom, bez signálu," uchechtol sa. yoongi si sadol na gauč a s úsmevom na perách si prehrabol vlasy.

,,už som sa bál, že sa vám niečo stalo," oddýchol si yoongi.

,,nie, nie, sme v najväčšom poriadku. akurát máme namierené do–" v mobile niečo zašušťalo a hosekov hlas prerušilo.

,,nepočujem ťa dobre," zamumlal zmätene yoongi.

,,prepáč, sme na mori a signál je stále slab–" šušťanie znova prerušilo chlapcov a hovor sa ukončil. yoongi si povzdychol a pohľadom skĺzol na svoj mobil. musíš zavolať jiminovi. bol odhodlaný vytočiť jeho číslo, keď ho našiel v kontaktoch. klikol na ikonku volať, ale všetko sa mu zrušilo a na obrazovke mu naskočilo jeonggukove meno. zamračil sa a hovor zrušil. bol nahnevaný, že sa mu jeongguk prestal venovať, odkedy mu volal. následne si však spomenul na taeho slová a oľutoval, že gukovi zložil. chcel mu zavolať späť, ale to už jeongguk znova volal.

,,zlato, prečo si–"

,,prepáč, prisadol som si mobil," zasmial sa yoongi nervózne a prehrabol si vlasy.

,,ah bože, chýba mi ten tvoj zadok. nechceš prísť? som doma sám, mama išla na nočnú."

,,jasné," odsekol gi a zložil. zhlboka sa nadýchol a vydýchol. taehyung ho pozná a vysvetlil ti, že ťa jeongguk skutočne miluje, tak prestaň byť paranoidný a choď za ním! rukami sa udrel do tváre a následne vstal z gauča.

,,dnes si zašukám."

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now