-96-

375 53 9
                                    

dni ubiehali neskutočne rýchlo. jimin musel odísť do busanu kvôli práci, takže yoongi na istú dobu zostane sám. majú však v pláne kúpiť si spoločný byt v úplne inom meste. jimin bude pokračovať v tom čo ho baví a yoongi tiež. nikto z nich sa nevzdá svojho sna.
gi sa pomaly dostáva zo starej lásky k jeoggukovi. ale má pocit, že keby ho znova okúsil, už by sa toho nedokázal zbaviť. predsa len, miloval ho vyše troch rokov.
zatriasol hlavou, aby ho dostal z mysle a zaklapol notebook. zbalil si ho do tašky, na stole nechal peniaze a odišiel z kaviarne. domov sa neponáhľal, nemal prečo. keď pri sebe nemal jimina, cítil sa sám. možno to bolo tým, že bol naozaj sám.

keď už z diaľky videl svoj dom, zarazil sa. niekto stál pred jeho dverami a naliehavo na ne búchal. čím bližšie bol, tým jasnejšie počul čo daný človek hovorí.

,,viem, že si doma, yoongi, tak mi otvor. nesnaž sa predomnou skryť a ani utiecť. chcem sa iba porozprávať, nič viac."

,,je milé, že tu toľko búchaš, ale mohol by si prestať," ozval sa pobavene yoongi. prekvapene sa naňho otočil. yoongi s jemným úsmevom zakrútil hlavou a podišiel ku dverám. odomkol ich a vošiel dovnútra. ,,o čom sa chceš rozprávať?" spýtal sa, zatiaľ čo sa vyzúval.

,,o taehyungovi. bol za mnou a povedal mi, čo urobil," vyhŕkol jeongguk. gi sa naňho zarazene pozrel. guk zrejme pochopil prečo. ,,povedal mi to iba včera. nechcel som ti tu začať búchať uprostred noci, tak som prišiel hneď ako to bolo možné," obhájil sa.

,,a preto je teraz päť hodín večer, však?"

,,búcham tu už od jedenástej. keď si do polhodiny neotvoril, odišiel som a vrátil som sa neskôr," pokrčil ramenami. ,,ale to je nepodstatné. ublížil si?" chcel sa ho dotknúť, no yoongi o krok ustúpil.

,,som v poriadku. a teraz, keď si sa presvedčil, môžeš ísť," pokynul hlavou ku dverám.

,,yoongi-"

,,maj sa," zvrtol sa na päte a zmizol v útrobách domu. jeongguk si povzdychol, no neodišiel. vyzul sa a zamieril do yoongiho izby, kde predpokladal, že bude. a mal aj pravdu. yoongi sa akurát prezliekal. guk sa oprel o zárubňu dverí a založil si ruky na hrudi. prezeral si yoongiho telo, ktoré si neužil už pekne dlho. naposledy vtedy, keď ho yoongi požiadal o to, či by sa s ním nepomiloval. nedokázal mu už odolať. tak veľmi sa snažil zabrániť svojim pocitom, že tým ubližoval yoongimu. a teraz? yoongi oňho stratil aj ten najmenší záujem. vyzeral, že je šťastný s jiminom.

,,pokiaľ viem, káva sa robí v kuchyni a nie v izbe," ozval sa yoongi, čím jeongguka vytrhol z myšlienok.

,,dobre sa na teba pozerá," pokrčil ramenami.

,,to by si mal hovoriť taehyungovi," zamumlal yoongi a prešiel okolo jeongguka von z izby. guk ignoroval štipľavú poznámku o taehyungovi a kráčal za yoongim. ,,stále máš rád kávu s mliekom?"

,,stále ma miluješ?"

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now