-78-

362 51 8
                                    

prebralo ho hlasné trieskanie na dvere. nahnevane vybehol z postele. bolo mu jedno, že mu stáli vlasy na všetky strany, že mal na sebe iba svoje obľúbené kumamonové tričko a že mal v náručí kumamona. prudko otvoril dvere a snažil sa mračiť na človeka, ktorý ho otravoval. miesto toho však vyzeral rozkošne.

,,wow, hyung, prekonávaš sa," zapískal jeongguk a prezrel si giho od hlavy až po päty. yoongi iba pretočil očami a chcel zabuchnúť dvere. to by sa však jeongguk nesmel votrieť dnu. ,,prepáč, že som ťa zobudil," uchechtol sa. ,,ale myslel som, že už o tomto čase budeš hore."

,,inokedy áno, ale bol som dlho hore a zaspal som až niekedy o siedmej ráno," odsekol yoongi a unavene zamieril do svojej izby. jeongguk ho v tichosti nasledoval.

,,prečo bývaš tak dlho hore?" spýtal sa, keď sa yoongi zvalil späť do vyhriatej postele.

,,mám problémy so spánkom," zabručal gi a zahrabal sa pod prikrývku.

,,nikdy si taký problém nemal," prisadol si k nemu na posteľ.

,,začalo to prácou. nemal som veľa času na spánok a neskôr odišiel aj dôvod a chuť na spánok. takže som rád, keď mám stav, kedy som ochotný späť aspoň tých šesť hodín," zamumlal do podušky.

,,nevyzeral si unavene, keď som ťa videl," prekvapene pozdvihol obočie.

,,keď už ten spánok toľko nepotrebujem, tak sa ani nemôžem cítiť unavene. aj keď opak je pravdou. nemám šancu to dospať. všetko sa to zmenilo. môj život sa zmenil. ty si sa zmenil. len ja som stále rovnaký," otočil sa mu tvárou.

,,ľudia sa menia, aj keď o tebe sa to povedať nedá. naozaj by som čakal, že sa tiež zmeníš. čakal som, aj že si niekoho nájdeš," uchechtol sa a ľahol si k yoongimu pod prikrývku. ,,prečo si včera zmizol?"

,,bavili ste sa a ja som bol iba debilné piate koleso na voze. cítil som sa, akoby som sa vám votrel na rande a to som ani nešiel dobrovoľne," odsekol gi a otočil sa mu chrbtom. odtiahol sa od neho a pevne objal svojho kumamona. najradšej by sa však pritúlil k jeonggukovi a objal ho.

,,prepáč, nechcel som, aby si sa tak cítil. ani som nechcel by si išiel. ale tae-"

,,kurva, načo si sem prišiel? vyhadzovať mi na oči, aké veľké nič som?" naštvane sa posadil a zamračene sa pozrel na jeogguka. ,,keď si mi prišiel vyhadzovať na oči iba toto a to, že o mňa už nemáš záujem, tak vypadni. nechcem to počúvať," odsekol. mal chuť plakať. hrozne sa ho to dotklo. predsa len, jeongguka miloval celým svojím srdcom a takéto slová ho ranili.

,,nie, yoongie. prepáč, nechcel som. môžem pre teba niečo urobiť?" ospravedlňujúco si ho stiahol k sebe do objatia. môžeš sa rozísť s taehyungom.

,,niečo by tu bolo.. môžeš ma pomilovať?"

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now