-99-

401 53 10
                                    

,,vážne ťa lepšie miesto na stretnutie nenapadlo?" spýtal sa pobavene yoongi a hneď si jeongguka stiahol do bozku. stretli sa totiž na streche nákupného centra.

,,popravde, ani nie," uchechtol sa a bozk mu opätoval. hneď potom si s ním sadol na zem a objal ho. ,,chýbal si mi," zamumlal a vtisol mu bozk do vlasov.

,,aj ty mne," vydýchol yoongi. obkročmo si sadol jeonggukovi na stehná a objal ho okolo krku. spojil ich pery vo vášnivom bozku, zatiaľ čo prsty si vplietol do jeho vlasov. udivovalo ho, ako ho dostával mladší dokolien. nedokázal bez neho vydržať a ani bez jeho pier. neustále sa ho musel dotýkať. stala sa z toho droga, hlavne potom, čo sa vôbec nevideli dva roky a ďalšieho skoro pol roka sa nedotýkali.

,,neviem koľko ešte vydržím čakať," zamumlal zničoho nič yoongi. ,,nie že by som na teba nedokázal čakať, ale nebaví ma stretávať sa potajomky. nemôžeme spolu ležať v posteli a ani sa na verejnosti držať za ruky, či spolu sedieť v našej kaviarni," povzdychol si.

,,ja viem. už na tom pracujem. rozmýšľam už iba ako mu to povedať. myslím, že už niečo začína tušiť."

,,o to to budeš mať ľahšie. mimochodom, myslel som, že našu kaviareň už zatvorili. pokiaľ si dobre spomínam, krachovali," zamyslel sa gi.

,,hej, viem. najprv mi to bolo jedno, keďže si odišiel. ale keď som si uvedomil, že by som stratil niečo, kde sme prežili polovicu nášho vzťahu, finančne som ich podporil. chvíľu som tam dokonca aj pracoval, pretože mali málo zamestnancov," pokrčil ramenami a usmial sa. yoongi naňho prekvapene pozeral.

,,t-ty.." nemohol nájsť slová. iba sa šťastne usmial a vtisol jeonggukovi bozk na pery. ,,m-milujem ťa."

,,uhm."

,,to mi na to nič iné nepovieš?"

,,bojím sa, že mi znova ujdeš, keď to poviem," zamumlal guk ospravedlňujúco.

,,asi by som už mal ísť, jimin ma bude hľadať," vstal z jeho stehien a vzal si malý batoh, ktorý si priniesol.

,,čože? veď sme spolu iba chvíľu," zmätene vstal a oprášil sa. yoongi mu nič nepovedal a zamieril ku dverám, ktoré viedli na schodisko. jeongguk si povzdychol a pritiahol si yoongiho k sebe. rukou ho objal okolo pása, zatiaľ čo druhou ho pohladkal po tvári. sklonil sa k jeho tvári a pousmial sa. ,,yoongie, prepáč mi moju hlúposť," pošepol a spojil ich pery. ,,milujem ťa."

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now