-100-

365 44 11
                                    

,,yoongie, čo tak sa už na ďalší týždeň odsťahovať ku mne?" spýtal sa jimin a objal yoongiho okolo pása. gi znervóznel, no aj tak jimina objal okolo krku.

,,jimin, j-ja..trochu som zneistel," zamumlal yoongi trochu vydesene.

,,čože? veď..sme spolu šťastní, tak prečo nie?" jiminovi trochu poklesol úsmev.

,,bojím sa. keď pomyslím na to, že by som sa mal nasťahovať k tebe a žiť s tebou, objavujú sa vo mne pochybnosti. čo ak ma vymeníš za iného? čo ak na seba nebudeme mať toľko času? alebo čo ak sa rozhádzame a rozídeme?"

,,hyung, milujem ťa a nikdy by som sa s tebou nehádal a taktiež by som si nenašiel nikoho iného," záporne zakrútil hlavou.

,,lenže každý muž je taký. nestačí jeden, musí byť aj druhý," zapochyboval yoongi.

,,neveríš mi? nepresvedčil som ťa dostatočne o tom, že ťa milujem?"

,,nie, nie. len..mám proste obavy. a mať obavy je normálne, no nie?" nervózne sa pousmial. jimin sa k nemu sklonil po bozk, no yoongi automaticky uhol. obaja sa nad tým zarazili.

,,najprv si ma musíš chytiť," vyhŕkol yoongi, vyvliekol sa z jiminovho zovretia a rozbehol sa preč. nechcel, aby jimin niečo zistil. uhol automaticky, nedokázal tomu zabrániť. jediné čo teraz mohol bolo zahrať to, že uhol naschvál, aby jimina vyprovokoval.

,,no veď počkaj, keď ťa dostanem!" zakričal za ním so smiechom jimin. yoongi si oddýchol, že mu na to jimin naletel. vbehol do kúpeľne a zavrel za sebou dvere. chrbtom sa oprel o stenu a snažil sa upokojiť svoj dych. ,,kam si sa ukryl?" ozvalo sa kúsok od dverí. následne bolo počuť kroky, ktoré utíchli. dvere na kúpeľni sa otvorili a skôr ako yoongi stihol zareagovať, jimin mu rozdával bozky po celej tvári. yoongi sa začal smiať a snažil sa od seba jimina odstrčil. jimin to nakoniec zakončil vášnivým bozkom na pery, pričom yoongiho pritisol na stenu. rukami skĺzol na jeho boky, ktoré jemne zovrel. chcel viac, ako iba nevinné bozky. a yoongi to vycítil. preto, keď jimin rukami skĺzol nižšie, rozpojil ich bozk.

,,jimin, nemyslím si, že zrovna teraz-"

,,ale veď si sa mi nedávno ponúkal. a keď som ťa odmietol, urazil si sa," zabručal jimin.

,,ja viem, ale zrovna teraz na to nemám chuť."

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now