-105-

367 46 24
                                    

sledoval yoongiho a jimina z okna, ako prechádzajú spolu ulicou. hlasno sa smiali a o niečo sa horlivo rozprávali. jimin mal čaká v ruke kufor a nedržali sa za ruky. povedal mu to? ukončil to skôr ako ja?

,,čo je v tom okne také zaujímavé?" ozval sa z postele taehyung. otočil sa naňho a povzdychol si nad tým, čo zase urobil. vyspal sa s ním len preto, aby ho uistil, že k yoongimu nič necíti.

,,nič, zlato," nútene sa naňho usmial a vrátil sa k nemu do postele. tak hrozne moc sa cítil zle, že ubližuje yoongimu. zatiaľ o tom nevie, ale onedlho sa to dozvie. jeongguk má na krku totiž čerstvé značky a nie len na krku. toto je prvý raz, čo sa s ním takto taehyung hral, aj keď bol stále dole.

,,myslíš, že by sme mohli zavolať yoongiho hyunga do trojky?" spýtal sa zničoho nič tae. jeonggukovi poskočilo srdce a začal cítiť, ako jeho telo zaplavuje hnev. snažil sa upokojiť, čo sa mu nakoniec podarilo.

,,nie," odsekol jednoducho.

,,a myslíš, že môžem ísť do trojky ja k nim?"

,,taehyung, pochybujem, že ťa tam chcú. hlavne potom, čo si urobil yoongimu," namietol guk.

,,lenže ja mám poslednou dobou hroznú chuť na yoongiho. vidíš ho každý deň a nič to s tebou nerobí? veď ja by som bol schopný ho znásilniť kdekoľvek," zdesil sa taehyung.

,,milujem iba teba a moje oči patria iba tebe. preto so mnou nič nerobí. ale ako vidím, zrejme ma nemiluješ až tak, ako som si myslel," zarazil sa. celkom sa o yoongiho bál, pretože taehyung bol schopný naozaj všetkého, keď po niečom túžil.

,,presne to isté som si hovoril, keď som si predstavoval, ako klátim yoongiho."

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now